Πώς να αποκτήσετε το μπουλόνι νερού στην Terraria

0
21
Πώς να αποκτήσετε το μπουλόνι νερού στην Terraria

Η Terraria είναι γεμάτη από πολύτιμα αντικείμενα, όπλα και εξοπλισμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τον χαρακτήρα σας. Ένα από τα πιο ευέλικτα όπλα στα πρώτα παιχνίδια είναι το Water Bolt, το οποίο είναι σχετικά εύκολο να βρεθεί.

Το Water Bolt είναι ένα όπλο Spell Book και δεν πρέπει να συγχέεται με το Book ως υλικό χειροτεχνίας. Έχει κάποιες ομοιότητες με τα βιβλία, αλλά μόλις το βρείτε και το παραλάβετε, θα δείτε τη διαφορετική δομή και συμπεριφορά του Water Bolt.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να βρείτε το Water Bolt, πού να το αναζητήσετε και πολλά άλλα.

Απόκτηση του μπουλονιού νερού στην Terraria

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να βρείτε το Water Bolt σε οποιονδήποτε παραγόμενο κόσμο. Αυτό το αντικείμενο δεν μπορεί να κατασκευαστεί, να λεηλατηθεί από σεντούκια ή να βρεθεί με οποιονδήποτε άλλο αντισυμβατικό τρόπο.

Το Water Bolt μεταμφιέζεται σε βιβλίο και τοποθετείται στα ράφια των βιβλιοθηκών στα Dungeons. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξερευνήσετε ένα Dungeon και το δικό μου μέσα από κάθε ράφι που βρίσκετε στη διαδρομή μέχρι να σηκώσετε το Water Bolt. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί για αυτό. η εξόρυξη με μια αξίνα είναι αρκετή.

Επιπλέον, αν έχετε χρόνο, δεν χρειάζεται να εξορύξετε κάθε βιβλιοθήκη. μπορείτε απλώς να περάσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω του και να δείτε αν υπάρχει μπουλόνι νερού. Επίσης, κάνοντας δεξί κλικ στο Water Bolt αρκεί για να το σηκώσετε, σαν φίλτρο.

Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε το μπουλόνι νερού σε μεγαλύτερους κόσμους, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μόνο 50% πιθανότητα κάθε ράφι να περιέχει ένα Βιβλίο (υλικό χειροτεχνίας), με μόνο 2% πιθανότητα να κρύβεται ένα μπουλόνι νερού ανάμεσά τους.

Για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να τα παρατήσετε αφού εξορύξετε μερικά ράφια. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ χειροποίητων και μη χειροποίητων βιβλιοθηκών. Το Water Bolt μπορεί να βρεθεί σε μη χειροποίητες βιβλιοθήκες σε ένα μπουντρούμι, οι οποίες είναι ένα από τα ακόλουθα:

  • γοτθικός
  • Μπλε Μπουντρούμι
  • Πράσινο Μπουντρούμι
  • Βιβλιοθήκες Pink Dungeon

Απαιτήσεις για την απόκτηση του μπουλονιού νερού

Δεδομένου ότι το Water Bolt είναι ένα από τα βιβλία στα Dungeons, πρέπει να νικήσετε το Skeletron πριν μπείτε εάν παίζετε σε μια ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού. Εάν έχετε μια παλαιότερη έκδοση, πριν από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα 1.4, ή σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, θα βρείτε το ράφι με το Water Bolt στην επιφάνεια του Dungeon. δεν χρειάζεται να νικήσεις αυτό το αφεντικό.

Επιπλέον, θα ξυπνήσετε τον Φύλακα του Μπουντρούμι εάν προσπαθήσετε να μπείτε σε ένα μπουντρούμι πριν νικήσετε τον Skeletron. Αυτός ο όχλος δεν μπορεί να νικηθεί και όταν φτάσεις, σκοτώνεσαι αυτόματα. Μπορεί να φτάσετε να εξορύξετε μερικά από αυτά τα ράφια πριν εμφανιστεί ο Guardian, αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες να βρείτε το Water Bolt τόσο γρήγορα.

Βρίσκοντας το Dungeon στην Terraria

Δεδομένου ότι ένα μπουντρούμι είναι απαραίτητο για την εύρεση του Water Bolt, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να το βρείτε και να πλοηγηθείτε μέσα από αυτό. Τα μπουντρούμια είναι γεμάτα επικίνδυνους και ισχυρούς εχθρούς, παγίδες και άλλα επιβλαβή αντικείμενα, επομένως πρέπει να είστε επαρκώς εξοπλισμένοι και προετοιμασμένοι.

Σε κάθε παραγόμενο κόσμο, τα βιομάζα του Dungeon τοποθετούνται κοντά στην άκρη αυτού του κόσμου. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τα μπλοκ, τα οποία μπορούν να διατεθούν σε τρία χρώματα: ροζ, μπλε ή πράσινο. Αυτή η δομή βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του βιώματος της ζούγκλας και κοντά στο χιόνι.

Η πρώτη εργασία που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν ακόμα μπείτε στο Dungeon είναι να νικήσετε τον Skeletron. Αλληλεπιδρώντας με το NPC μπροστά από το Dungeon, ο Old Man καλεί τον Skeletron. Δηλαδή, όταν χρησιμοποιείτε το “Curse”, το NPC γίνεται το αφεντικό που πρέπει να νικήσετε.

Αν θέλετε να πολεμήσετε ξανά το Skeletron στο μέλλον, δεν μπορείτε να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο, αλλά βρείτε την Clothier Voodoo Doll νικώντας τους εχθρούς μέσα στο Dungeon.

Επιπλέον, αν παίζετε σε Hardmode και έχετε ήδη νικήσει κάποια στιγμή τα αφεντικά των Plantera και Golem, θα πρέπει να νικήσετε τους Cultists πριν μπείτε και εξερευνήσετε το Dungeon. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που χρειάζεστε αξιοπρεπή στατιστικά, φίλτρα και όπλα πριν μπείτε μέσα.

Πιθανοί εχθροί στο Dungeon

Το Water Bolt είναι ένα ισχυρό όπλο, ειδικά στο αρχικό παιχνίδι. Η ικανότητά του να κάνει ricochet μπουλόνια μπορεί να είναι χρήσιμη σε στενούς χώρους και κλειστές συναντήσεις. Είναι επίσης χρήσιμο στην αρένα Wall of Flesh. Οι μάγοι επωφελούνται περισσότερο από αυτό το όπλο και τα ξόρκια του. Επιπλέον, το Water Bolt μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε έως και 10 εχθρούς ταυτόχρονα, έτσι μπορεί να είναι χρήσιμο ενάντια σε πολλούς στόχους.

Αλλά πριν βρείτε το Water Bolt, ίσως χρειαστεί να νικήσετε μερικούς εχθρούς στα Dungeons. Εκεί, μπορείτε να βρείτε Angry Bones, Dungeon Slimes mobs ή Dark Casters και Cursed Skulls, που μπορούν να επιτεθούν μέσα από τους τοίχους. Επίσης, φροντίστε να καταστρέψετε τα Water Candles για να μειώσετε τον ρυθμό αναπαραγωγής ή τους εχθρούς.

Οι παγίδες είναι επίσης μέρος ενός Dungeon. Οι παγίδες βελών είναι οι πιο συνηθισμένες, επομένως είναι καλύτερο να έρθετε εξοπλισμένοι με φίλτρα όπως το φίλτρο Dangersense ή να εξοπλίσετε ένα αντικείμενο Grand Design που αποκαλύπτει την τοποθέτηση των παγίδων.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος τροποποιητής είναι ο καλύτερος για να εξοπλιστεί το Water Bolt στην Terraria;

Όταν χρησιμοποιείτε το Water Bolt, χρειάζεστε πολύ μάνα. χωρίς φίλτρα μάνα, τελειώνετε γρήγορα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο τροποποιητής Mythical είναι καλύτερος για το Water Bolt. Τα μαγικά όπλα, συμπεριλαμβανομένου του Water Bolt, επωφελούνται περισσότερο από αυτόν τον τροποποιητή. Μειώνει το κόστος του μάνα κατά 10% και ενισχύει την ταχύτητά σας και το κρίσιμο αποτέλεσμα χτυπήματος, ζημιάς και ανάκρουσης.

Μπορώ να πυροβολώ πιο γρήγορα στο νερό με το Water Bolt;

Παρόλο που το Water Bolt είναι ένα όπλο με βάση το νερό, δυστυχώς, τα μπουλόνια του επιβραδύνονται όπως με οποιοδήποτε άλλο Staff ή Ραβδί.

Πώς μοιάζει το Water Bolt;

Το Water Bolt φαίνεται το ίδιο σε κάθε κόσμο. Πριν το σηκώσετε, αυτό το όπλο μοιάζει με βιβλίο με μπλε εξώφυλλα και κίτρινο λουρί. Στο απόθεμά σας, έχει κόκκινο χρώμα. Εάν δεν θέλετε να εξορύξετε κάθε ράφι, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε το Water Bolt από την οπτική του εμφάνιση, παρόλο που αυτή η μέθοδος είναι πιο χρονοβόρα και επικίνδυνη λαμβάνοντας υπόψη όλους τους εχθρούς σε ένα Dungeon.

Τι είναι τα Spell Books και ποια από αυτά μπορείτε να βρείτε στο Dungeons;

Τα ορθογραφικά βιβλία είναι όπλα που προκαλούν μαγική ζημιά και εξαρτώνται από το μάνα. Δεν χρησιμοποιούν πυρομαχικά, γι’ αυτό το mana regen είναι απαραίτητο εάν επιλέξετε αυτό το όπλο, παρόμοιο με το Wands. Συνολικά, εννέα βιβλία με ξόρκια βρίσκονται στο Dungeons, συμπεριλαμβανομένου του Water Bolt. Είναι τα Book of Skulls, Cursed Flames, Demon Scythe, Crystal Storm, Lunar Flare, Golden Shower, Razorblade Typhoon, Magnet Sphere και Water Bolt.

Βελτιώστε το πρώιμο παιχνίδι σας με το μπουλόνι νερού

Δεδομένου ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποκτήσετε αυτό το όπλο με βάση το νερό και δεν μπορείτε να το αγοράσετε από ένα NPC, δεν υπάρχει δίλημμα σχετικά με το πώς να το αποκτήσετε. Προετοιμαστείτε για μάχες αφεντικών και όχλων, εξερεύνηση και εξόρυξη. Τα μπουντρούμια γεννιούνται σε κάθε κόσμο και υπάρχει μόνο το ερώτημα εάν ένα συγκεκριμένο Dungeon περιέχει το Water Bolt. Η εύρεση του μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά το πρώιμο παιχνίδι σας θα πάει πολύ πιο ομαλά με αυτό στο οπλοστάσιό σας.

Ποιο όπλο με βάση το νερό είναι το ισχυρότερο, κατά τη γνώμη σας; Αξίζει τον αγώνα η εύρεση του Water Bolt; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.