Πώς να αποκτήσετε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android

0
147
Πώς να αποκτήσετε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android

Εφαρμόστε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android!

Αποκτήστε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android

Λοιπόν, αν μένετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα τεχνολογίας και gadget, τότε ίσως γνωρίζετε για την έκδοση OnePlus 8T Cyberpunk 2077. Η OnePlus παρουσίασε μια νέα παραλλαγή του OnePlus 8T πριν από μερικές εβδομάδες. Κάτω από την κουκούλα, η έκδοση OnePlus 8T Cyberpunk 2077 έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το OnePlus 8T, αλλά η έκδοση Cyberpunk 2077 έχει μια τεράστια αλλαγή σχεδιασμού.

Το πίσω μέρος της έκδοσης OnePlus 8T Cyberpunk 2077 έχει μια μεγάλη γυάλινη μονάδα κάμερας που καλύπτει σχεδόν το ένα τρίτο της πλάτης. Το μεσαίο τμήμα έχει αντιθαμβωτικό γυαλί και στο κάτω άκρο, υπάρχει μια επωνυμία CyberPunk.

Εκτός από αυτό, η έκδοση Cyberpunk 2077 παρουσίασε επίσης ένα σετ νέας ζωντανής ταπετσαρίας που είναι ειδικά κατασκευασμένο για παίκτες. Μπορείτε να απολαύσετε όλες αυτές τις ζωντανές ταπετσαρίες στο Android σας χρησιμοποιώντας το αρχείο apk που δημιουργήθηκε από το XDA Member Linuxct.

Αποκτήστε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T CyberPunk 2077 σε οποιοδήποτε Android

Η θύρα περιέχει συνολικά δέκα ζωντανές ταπετσαρίες Cyberpunk 2077 που μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για την εφαρμογή ζωντανών ταπετσαριών OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android.

εγκαταστήστε το αρχείο apk OxygenOS 11 LWP by Linuxct

εγκαταστήστε τους πόρους ταπετσαρίας OnePlus

  • Αφού εγκαταστήσετε και τις δύο εφαρμογές, ανοίξτε την εφαρμογή OnePlus Wallpaper Resources.

ανοίξτε την εφαρμογή OnePlus Wallpaper Resources

  • Τώρα επιλέξτε την ταπετσαρία Cyberpunk 2077 της επιλογής σας και ορίστε την ως την αρχική σας οθόνη.

επιλέξτε την ταπετσαρία Cyberpunk 2077 της επιλογής σας

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077 σε οποιοδήποτε Android.

Ζωντανές ταπετσαρίες OnePlus 8T Cyberpunk 2077

Εκτός από τα Ζωντανά Wallpapers, η έκδοση OnePlus 8T Cyberpunk 2077 παρουσίασε επίσης ένα νέο κινούμενο σχέδιο εκκίνησης, κινούμενα σχέδια σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και πακέτα εικονιδίων. Μπορείτε να λάβετε όλα αυτά τα στοιχεία στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Ενότητα Magisk δημιουργήθηκε από το μέλος του XDA AndroPlus.

Μπορείτε να κατεβάσετε το συναγερμό, την ειδοποίηση, τον ήχο κλήσης, τον ήχο διεπαφής χρήστη και τις στατικές ταπετσαρίες της έκδοσης Cyberpunk 2077 από αυτό ιστοσελίδα.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τον τρόπο εφαρμογής των ζωντανών ταπετσαριών του OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition σε οποιαδήποτε συσκευή Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.