Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android & iOS της εβδομάδας: Όνειρα, ταξίδια, ψυχική υγεία και πολλά άλλα!

0
5
top 5 com
© nextpit

Τώρα που γνωρίζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το iPhone 15, συμπεριλαμβανομένης της προπαραγγελίας, των διαφορών μεταξύ των μοντέλων vanilla και Pro και της δυνατότητας παιχνιδιού του iPhone 15 Pro, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην εβδομαδιαία έκδοσή μας οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS.

Σε αντίθεση με την εβδομαδιαία λίστα μας με δωρεάν προτάσεις εφαρμογών που δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα, δοκιμάζουμε κάθε εφαρμογή στη λίστα με τις κορυφαίες 5 προτού καταλήξουμε σε προτάσεις. Με άλλα λόγια, επιμελούμε αυτές τις προτάσεις εφαρμογών και παιχνιδιών για κινητά μόνο με τρόπο που να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τη νύχτα.

Ποιες είναι μερικές από τις σημαντικές ερωτήσεις που απαντάμε εδώ; Απαιτείται λογαριασμός; Χρειάζεται να πληρώσετε για την εφαρμογή; Υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε; Μοιραζόμαστε όλα αυτά για κάθε πρόταση εφαρμογής και συμπεριλαμβάνουμε στιγμιότυπα οθόνης ή/και βίντεο. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, εδώ είναι οι πέντε προτάσεις εφαρμογών για αυτήν την εβδομάδα.

AI Trip Planner – Orbt (Android & iOS)

Τα ταξίδια μπορεί να είναι διασκεδαστικά για πολλούς από εμάς, αλλά κάποιοι από εμάς προτιμούν να παραμείνουν στο σπίτι. Για όσους αγαπούν να εξερευνούν νέα μέρη και να ξεκινούν περιπέτειες έξω από την άνεση των σπιτιών μας, γιατί να μην αφήσετε το Orbt να σας βοηθήσει; Το Orbt λειτουργεί ως ταξιδιωτικός προγραμματιστής που χρησιμοποιεί AI (τεχνητή νοημοσύνη) για να χαράξει δρομολόγια για εσάς.

Δεν χρειάζεστε πια άλλον άνθρωπο για να καταλάβετε αυτά τα πράγματα. Εξοικονομήστε περισσότερο χρόνο στη συσκευασία παρά στον προγραμματισμό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τις σχετικές προτροπές και είστε έτοιμοι!

Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας:

Πρώτα, πρέπει να εισαγάγετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για να ξεκινήσει η δουλειά του Orbt… / © nextpit

Το Orbt θα πρέπει να μπορεί να χειρίζεται κάθε είδους δρομολόγια, όπου συμπεριλαμβάνετε τον αριθμό των ατόμων, τον γενικό προϋπολογισμό σας και τους βασικούς τομείς ενδιαφέροντός σας. Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν, όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ταξίδια διάρκειας 4 ημερών ή περισσότερο θα πρέπει να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό. Σε τελική ανάλυση, το Orbt συσκευάζει πολλές δραστηριότητες σε ταξίδια κάθε μέρα για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας σε κάθε πόλη.

Η έκδοση premium περιλαμβάνει ακόμη και τον υπολογισμό της απόστασης και τον απαιτούμενο χρόνο. Οι μελλοντικές ενημερώσεις θα περιλαμβάνουν υπόψη τους χρόνους δημόσιας συγκοινωνίας και θα σας επιτρέπουν να δρομολογείτε χάρτες από έναν προορισμό στον άλλο, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε την τοποθεσία σας στον ίδιο τον χάρτη! Πόσο βολικό είναι αυτό;

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (7,99 $/μήνα, 59,99 $/έτος) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: AI Trip Planner Orbt

…και θα δρέψετε την ανταμοιβή με τη μορφή μιας ειδικά επιμελημένης διαδρομής. / © nextpit

Dreams Book and Interpretation (Android & iOS)

«Sweet dreams are made of these…» ή έτσι λένε οι στίχοι ενός συγκεκριμένου τραγουδιού. Είστε αυτός που τείνει να ονειρεύεται πολύ; Αν ναι, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτοεξερεύνησης και προσωπικής ανάπτυξης μέσω της εφαρμογής DreamsBook.

Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι παρέχει κάποια καθοδήγηση σχετικά με την ερμηνεία και την ανάλυση των ονείρων, αν και είμαι κάπως δύσπιστος για τέτοιου είδους hocus-pocus. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει μια μέθοδος για την τρέλα, σωστά;

Το Dreamsbook σάς παρέχει μια περιοχή κειμένου, όπου περιγράφετε το όνειρό σας με όριο 250 χαρακτήρων. Ναι, δεν υπάρχει πολύ περιθώριο κουνήματος εδώ για να είμαστε πιο λεπτομερείς, οπότε καλό θα ήταν να είστε όσο το δυνατόν πιο περιγραφικοί και σύντομοι.

Χρειάζονται μερικά λεπτά περίπου (αναμφίβολα μια μηχανή AI πίσω από αυτό, αν και στην πραγματικότητα εμφανίζεται ένα προφίλ που λέει ποιος ερμήνευσε το όνειρο με τον αριθμό των κριτικών για τον διερμηνέα!) για να δημιουργήσετε μια εξήγηση του ονείρου σας με κάποια διορατικότητα.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Dreamsbook

Το Dreamsbook είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή για να παίζετε και να παρακολουθείτε τα όνειρά σας. / © nextpit

Shoorah: Ψυχική Υγεία και Ηρεμία (Android & iOS)

Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης, με τόσα πολλά πράγματα και ανθρώπους που απαιτούν τον χρόνο, την προσοχή και την ενέργειά μας. Η Shoorah σκοπεύει να εξισορροπήσει τα πράγματα, χρησιμοποιώντας ειρωνικά την ίδια συσκευή που είναι η πηγή μεγάλης απογοήτευσης για πολλούς: το smartphone. Αυτή η εφαρμογή ευεξίας σκοπεύει να υποστηρίξει την ψυχική σας υγεία και να σας θρέψει!

Η ρύθμιση του είναι εύκολη. Αρχικά, επιλέγετε τον τύπο ήχου που σας αρέσει περισσότερο, ακολουθούμενο από τουλάχιστον 5 περιοχές ενδιαφέροντος. Αυτά κυμαίνονται από την απώλεια βάρους μέχρι τον διαλογισμό, την εύρεση αγάπης, ύπνου, ηρεμίας, υγείας, αναβίωση τραύματος του παρελθόντος, μείωση του στρες και πνευματικότητα, μεταξύ άλλων.

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι μια εξαντλητική λίστα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για να τα δείτε όλα. Μετά από αυτό, υπάρχουν περιοχές εστίασης επιβεβαίωσης για να επιλέξετε (τουλάχιστον 5 επίσης), με τον αριθμό των υπενθυμίσεων.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (9,99 $/μήνα, 39,95 $/εξάμηνο, 59,90 $/ετησίως) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: Shoorah

Το Shoorah σας βοηθά να μπείτε σε μια καλή θέση στη ζωή σας για έναν καλύτερο εαυτό. / © nextpit

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία για αυτοθεραπεία. Η ενότητα Επαναφορά παρέχει ήχους ύπνου και διαλογισμούς για χαλάρωση. Χρησιμοποιήστε το περιοδικό για να καταγράψετε τις καθημερινές σκέψεις. Απολαύστε καθημερινές επιβεβαιώσεις «Shoorah» που τονώνουν και δίνουν κίνητρο.

Εκφράστε ευγνωμοσύνη μέσω αναρτήσεων και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «καθαρισμός» για να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα συναισθήματα για ηρεμία. Η λειτουργία Rituals βοηθά στη δημιουργία καθημερινών ρουτινών. Εάν αισθάνεστε άγχος, αξίζει να εξερευνήσετε αυτήν την εφαρμογή για αποσυμπίεση.

Μόνο εκείνοι που είναι αρκετά σοβαροί για να κάνουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους θα ήθελαν να ξεκλειδώσουν όλα τα premium χαρακτηριστικά. Διαφορετικά, είναι αρκετά καλό να δοκιμάσετε και να δείτε ποιο είναι το επόμενο βήμα σας.

ReciMe: Εύκολες και νόστιμες συνταγές (Android & iOS)

Το καλό φαγητό και η εξαιρετική παρέα τείνουν να πάνε χέρι-χέρι. Τελικά, τι είναι η ζωή χωρίς κανένα από τα δύο; Για τους λάτρεις του φαγητού, το ReciMe προτείνεται ανεπιφύλακτα, καθώς είναι μια κοινωνική πλατφόρμα για να μοιραστείτε, να ανακαλύψετε και να αποθηκεύσετε συνταγές από την κοινότητα μαγειρικής σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, θα μπορείτε να απολαύσετε πολλές διαφορετικές συνταγές για σπιτικό φαγητό. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για ένα βιβλίο μαγειρικής, καθώς η εφαρμογή αποθηκεύει και οργανώνει όλες τις συνταγές σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε συνταγές με βάση τους τύπους των συστατικών που χρησιμοποιούνται, διευκολύνοντας όσους έχουν αυστηρότερες διατροφικές απαιτήσεις. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από μια λαχταριστή φωτογραφία και δείχνει τον χρόνο προετοιμασίας, το χρόνο μαγειρέματος και το επίπεδο δυσκολίας.

Για μένα, τείνω να αφιερώνω επιπλέον 10 έως 15 λεπτά κάθε φορά που δοκιμάζω μια νέα συνταγή απλώς και μόνο επειδή δεν γνωρίζω τη διαδικασία προετοιμασίας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (4,99 $/μήνα, 34,99 $/έτος) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας: ReciMe

Ένα νόστιμο γεύμα είναι απλά μια βρύση με το ReciMe. / © nextpit

Εάν πιστεύετε ότι είστε φανταστικός μάγειρας και θέλετε να μοιραστείτε τη λατρεμένη συνταγή της γιαγιάς σας με τον υπόλοιπο κόσμο, το ReciMe σας επιτρέπει να το κάνετε και αυτό.

Καταγράψτε τα συστατικά, βάλτε τα διαφορετικά βήματα για τη μέθοδο και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια λαχταριστή φωτογραφία για να τη συνοδεύσετε. Όπως ακριβώς μπορείτε να βαθμολογήσετε άλλες συνταγές, έτσι και άλλοι άνθρωποι μπορούν να βαθμολογήσουν τις συνταγές σας. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη μαγειρική και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό αντί να συμβιβάζονται με τα ίδια πιάτα κάθε βράδυ.

Εάν έχετε έναν αγαπημένο μάγειρα, μπορείτε ακόμη και να τον ακολουθήσετε για να ενημερώνεστε όποτε υπάρχει κάτι νέο μαγείρεμα.

Usagi Shima: Cute Little Bunnies (Android & iOS)

Ανυπομονείτε για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο; Είναι ταυτόχρονα και το gaming στο μενού; Εάν συμβαίνει αυτό, τότε θα συνιστούσα να επιλέξετε το Usagi Shima. Αυτό είναι ένα αδρανές παιχνίδι που διαθέτει χαριτωμένα λαγουδάκια κουνέλια. Έχοντας αυτό υπόψη, τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε; Η ασαφής χαριτότητά τους θα πρέπει ήδη να διώξει το άγχος σας.

Ωστόσο, τι είδους παιχνίδι είναι αυτό; Είναι βασικά μια άλλη παραλλαγή ενός παιχνιδιού συλλογής, όπου βρίσκεστε σε αυτό το μικροσκοπικό νησί και για κάποιο περίεργο ή άλλο λόγο, τα κουνελάκια έρχονται σε αυτό το μικροσκοπικό νησί. Η δουλειά σας είναι να προσελκύσετε περισσότερα κουνελάκια και το κάνετε διακοσμώντας ανάλογα το νησί.

Μπορείτε ήδη να πείτε ότι δεν υπάρχει πολύ άγχος εδώ, καθώς ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι πραγματικά χαλαρός. Φυσικά, για όσους θέλουν να επιταχύνουν τα πράγματα μπορούν πάντα να απολαύσουν τον εαυτό τους μέσω των αγορών εντός εφαρμογής.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Συνολικά, αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία, ειδικά με τη μουσική να παίζει ζωτικό ρόλο σε αυτό. Τα γραφικά σε τόνους σέπια το καθιστούν μια πιο σιωπηλή υπόθεση, σε αντίθεση με την πολύχρωμη παρουσίαση πολλών άλλων παιχνιδιών που σχεδιάστηκαν για να τραβούν την προσοχή των παιδιών.

Όσο και να προσπαθήσετε, δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι, αν όχι καθόλου. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο μπορείς να ανταγωνιστείς, ας πούμε έτσι. Συνολικά, ένα απλό παιχνίδι που αξίζει να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο.

Αυτό είναι το μόνο που έχουμε για σήμερα. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε αν έχετε συναντήσει κάτι ενδιαφέρον. Εάν έχετε, μοιραστείτε τις προτάσεις εφαρμογών σας στα σχόλια.

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here