Οι 5 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών από την CES 2017

0
83
Οι 5 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών από την CES 2017
Οι 5 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών από την CES 2017

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών συνηθίζονται να είναι λιγότερο σεβαστοί. Ωστόσο, σήμερα θα παρουσιάσω τα Top 5 Gaming laptop από την CES 2017 που θα σας αλλάξουν γνώμη.

Οι 5 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών από την CES 2017

Αν μιλάμε για τους Gaming φορητούς υπολογιστές, τότε όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουν συνηθίσει να είναι το λιγότερο σεβαστό. Πολλές ήταν πολύ πιο ακριβές από τις πλατφόρμες παιχνιδιών επιτραπέζιων υπολογιστών, παρά το γεγονός ότι είχαν χαμηλότερη απόδοση και λιγότερη ευελιξία. Ακόμη χειρότερα, πολλοί ήταν μόνο φορητοί υπολογιστές με επώνυμα επώνυμα, με μεγάλα σώματα και μερικά από τα χειρότερα σχεδιαστικά στοιχεία από το εφηβικό βιβλίο φαντασίας επιστημονικής φαντασίας.

Αλλά τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια συνεχή ροή βελτιώσεων που επίσης μέχρι το σημείο που ακόμη και οι σοβαροί παίκτες δεν έχουν πλέον την εμφάνισή τους σε αυτούς τους άσχημους και ογκώδεις φορητούς υπολογιστές. Ωστόσο, φέτος στην CES 2017, είδαμε το επόμενο βήμα στην εξέλιξη, με μεγάλο μέρος αυτής της προόδου προς λεπτότερα και πιο ελκυστικά gaming notebooks με καλύτερη απόδοση σε πολύ καλή τιμή.

Ενώ αν μιλάμε για τις GPU που είναι ένα ουσιαστικό πράγμα στον κόσμο των υπολογιστών, τότε η Nvidia έκανε μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις στην CES 2017 ήταν η ενσωμάτωση της σειράς καρτών γραφικών GeForce, με τις μακροπρόθεσμες GPU GeForce 1050 και 1050Ti. Όπως σας είπα ότι αυτή η σειρά είχε συζητηθεί αρκετά για μήνες, αλλά επιτέλους τώρα έχουμε την πρώτη επίσημη σειρά φορητών υπολογιστών GeForce 1050.

Σήμερα θα παρουσιάσω τους Top 5 Gaming φορητούς υπολογιστές από την CES 2017. Λοιπόν, τώρα ας ξεκινήσουμε:-

1. Project Valerie of Razer

Το Project Valerie της Razer, είναι ο πρώτος αυτοματοποιημένος φορητός υπολογιστής τριπλής οθόνης στον κόσμο με εντυπωσιακές οθόνες 4K που έχει δύο επιπλέον οθόνες 17 ιντσών η καθεμία, οι οποίες απλώς παραμένουν κρυμμένες πίσω από την κύρια οθόνη. Ωστόσο, η ιδέα, φυσικά, είναι να κάνουμε τον παίκτη να έχει πιο πλούσιες εμπειρίες σε παιχνίδια πρώτου προσώπου ή προσομοιωτές αγώνων.

2. The Dell Inspiron 15 7000

Το Dell Inspiron 15 7000
Το Dell Inspiron 15 7000

Ενώ η Dell πρωτοπορεί με το Inspiron 15 7000. Καθώς είναι ξεκάθαρα ορατό ότι είναι λίγο πιο στυλιζαρισμένο από τους άλλους φορητούς υπολογιστές της σειράς Inspiron και μόνο αυτό καθώς χρησιμοποιεί επίσης τους νέους επεξεργαστές Intel 7ης γενιάς μαζί με τη νέα GPU της Nvidia GeForce 1050 . Μαντέψτε, ποια θα μπορούσε να είναι η τιμή; Αυτό το θηρίο θα σας κοστίσει μόλις $799.

3. Lenovo Legion (Y720 και Y520)

Lenovo Legion
Lenovo Legion

Ορισμένες από αυτές τις μάρκες μπορεί να ακούγονται καινούριες. αυτό γιατί είναι. Όμως, φέτος, η κινεζική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας Lenovo παρουσίασε το Legion, μια νέα μάρκα φορητών υπολογιστών gaming. Έτσι, η Lenovo τους ονόμασε από τις αρχαίες ρωμαϊκές λεγεώνες, ενώ από την άλλη, ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας Samsung ονόμασε τον πρώτο του φορητό υπολογιστή σειράς gaming Odyssey. Έτσι, τώρα με τη σειρά HP Omen και τη σειρά Acer Predator, έχουμε μια τεράστια ποικιλία από gaming μηχανές με πολύ επικά ονόματα για να διαλέξετε.

4. Η Οδύσσεια της Samsung

Η Οδύσσεια της Samsung
Η Οδύσσεια της Samsung

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Acer έχει μια πολύ παρόμοια διαμόρφωση στο Predator VX 15 για τα ίδια 799 $, αλλά, κρατήστε το Legion Lenovo Y520 και το Samsung Odyssey 15 θα είναι επίσης διαθέσιμα σε περίπου την ίδια τιμή. Αυτές είναι γενικές προδιαγραφές που είναι ελάχιστα χαμηλότερες από τις απαιτούμενες για VR, αλλά τα βελτιωμένα συστήματα με το GeForce 1050Ti μπορούν να λειτουργήσουν για ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας.

5. Acer Predator 21X

Acer Predator 21X
Acer Predator 21X

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μέχρι που έχουμε μιλήσει πολύ για παιχνιδομηχανές ή φορητούς υπολογιστές που κοστίζουν κάτω από 1.000 $. Αλλά, αν μιλάμε για το Acre’s Predator 21X, σίγουρα θα μας κάνει να αφήσουμε πίσω όλους αυτούς τους φορητούς υπολογιστές για τους οποίους μιλήσαμε. Όπως φέτος, η Acer κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του Predator 21X στον κόσμο του πρώτου φορητού υπολογιστή με κυρτή οθόνη και όχι μόνο είναι ένας τεράστιος φορητός υπολογιστής παιχνιδιών αξίας 9.000 $ ή θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι θηρίο και πραγματικά είναι θηρίο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here