Μια κλεφτή ματιά στο Apple iPhone SE 4: Σχεδίαση και προδιαγραφές

0
3
apple iphone se 4 render 01
© concept_central

Μόλις πριν από λίγες μέρες, αναφέραμε τη σχεδίαση του επερχόμενου Apple iPhone SE 4. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα πρώτο βίντεο και υλικό εξαγωγής εικόνας που επεξεργάζεται οπτικά τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει. Ας ρίξουμε μια ματιά και ας αναλύσουμε μαζί το επόμενο «λαϊκό iPhone» 4ης γενιάς.

  • Μην το χάσετε: Η απόλυτη σύγκριση Apple iPhone

Το Apple iPhone SE 4 σε μοντέρνο σχεδιασμό

Αν ρίξετε μια ματιά στο Apple iPhone SE 2022 (αναθεώρηση), θα νιώσετε σαν να έχετε μεταφερθεί πίσω στο χρόνο. Στην 3η γενιά του «φθηνότερου» iPhone, η Apple εξακολουθούσε να ενσωματώνει στοιχεία όπως ένα κουμπί αρχικής οθόνης, ευρεία άκρα οθόνης για τη μικρή οθόνη IPS 4,7 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση μόλις 1.334 x 750 pixel, και μπαταρία μικρής διάρκειας με χωρητικότητα 2.018 mAh.

Εμπρός και πίσω μέρος του πιθανού Apple iPhone SE 2024.

Η οθόνη λέγεται ότι είναι ένα πάνελ OLED 6,1 ιντσών. / © concept_central

Όλα αυτά έχουν ρυθμιστεί να αλλάξουν με το Apple iPhone SE 2024: Αντί για το κουμπί αρχικής οθόνης, θα υπάρχει ένα κουμπί πλευρικής δράσης και η οθόνη θα μεγαλώσει στις 6,1 ίντσες και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μια οθόνη OLED αντί για μια οθόνη LCD. Οι παχιές άκρες θα εξαλειφθούν, όπως και ο σύνδεσμος Lightning.

Αντίθετα, το 4ης ​​γενιάς Apple iPhone SE θα έχει θύρα USB Type-C στο κάτω μέρος, αν και η ταχύτητα δεν θα είναι ίδια με ένα Apple iPhone 15 Pro Max (κριτική). Με λίγα λόγια, το Apple iPhone SE 4 θα είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο Apple iPhone 14 (αναθεώρηση), με μόλις μια κάμερα 48 MP στο πίσω μέρος.

Απόδοση εικόνας της θύρας USB του Apple iPhone SE 4.

Ζήτω! Το Apple iPhone SE 2024 θα έχει επίσης θύρα USB Type-C. / © concept_central

Στο βίντεο που τοποθετήθηκε από το Apple Track, μπορούμε επίσης να δούμε ένα γωνιακό πλαίσιο αλουμινίου και το Dynamic Island —την εγκοπή με πρόσθετες πληροφορίες για διαφορετικές εφαρμογές— στο επάνω κέντρο της οθόνης.

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για τον επεξεργαστή που έχει εγκατασταθεί, αλλά μπορούμε πιθανώς να υποθέσουμε έναν σύγχρονο επεξεργαστή Apple A18. Άλλα γνωστά δεδομένα περιλαμβάνουν το υποτιθέμενο βάρος 166 g και τις ίδιες διαστάσεις του Apple iPhone 14.

Πώς σας φαίνεται το υποτιθέμενο 4ης ​​γενιάς Apple iPhone SE; Τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να κοστίσει ρεαλιστικά ώστε το κοινό να μπορεί να το αντέξει οικονομικά; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here