Κύκλος για αναζήτηση: Πώς να μεταφράσετε χρησιμοποιώντας AI σε τηλέφωνα Samsung

0
19
samsung πώς να κάνετε εικόνα
© nextpit

Με το Galaxy AI, η Samsung λάνσαρε μια πλατφόρμα AI με τη σειρά Galaxy S24 που περιελάμβανε αρκετές φανταστικές λειτουργίες όπως το “Circle to Search”. Αυτή η λειτουργία έχει μάθει πλέον να μεταφράζει. Σας δείχνουμε πώς να εκτελείτε άμεσες μεταφράσεις σε συμβατά smartphone.

Ωστόσο, το Galaxy AI μας προσφέρει ήδη μερικά πρακτικά κόλπα. Έριξα μια ματιά στις λειτουργίες AI στο Samsung Galaxy S24 Ultra (αναθεώρηση) και το Circle to Search, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο και στο Google Pixel 8, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πολλά με τις μεγαλύτερες δυνατότητες.

  • Έχετε διάθεση για περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη; Αυτές είναι αυτή τη στιγμή οι πιο cool λειτουργίες AI για smartphone

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη λειτουργία, μπορείτε να κυκλώσετε ένα τμήμα μιας εικόνας που εμφανίζεται και να λάβετε αυτόματα περισσότερο περιεχόμενο από την Google. Με άλλα λόγια, θα λάβετε μια εξήγηση για το τι προϊόν είναι, το όνομα του κτιρίου ή οτιδήποτε άλλο φαίνεται στην εικόνα, με πρόσθετους συνδέσμους. Οι επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης της Google, οι οποίοι εισάγουν τη δυνατότητα σε άλλα τηλέφωνα Samsung, επέκτειναν πρόσφατα αυτήν τη λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Circle to Search για να μεταφράσετε οποιοδήποτε κείμενο σε οποιαδήποτε γλώσσα σε διπλό γρήγορο χρόνο.

Πώς λειτουργούν οι άμεσες μεταφράσεις με το Circle to Search

Γενικά, ακριβώς όπως το Circle to Search, η λειτουργία μετάφρασης λειτουργεί παντού σε ένα συμβατό smartphone. Δεν έχει σημασία αν διαβάζετε ένα έγγραφο του Word, συνομιλείτε στο WhatsApp ή απλά διαβάζετε μια αρχική σελίδα. Αρκεί ένα πάτημα για να ενεργοποιήσετε το Circle to Search και ένα δευτερόλεπτο αργότερα, μπορείτε να διαβάσετε το επιθυμητό κείμενο στη γλώσσα της επιλογής σας.

Λάβετε μια άμεση μετάφραση όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι άμεσες μεταφράσεις λειτουργούν οπουδήποτε στο smartphone σας χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή. / © nextpit

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία πώς λειτουργεί. Είναι πραγματικά παιδικό παιχνίδι:

  1. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης στο κάτω μέρος της γραμμής πλοήγησης για να ενεργοποιήσετε την αναζήτηση AI. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την πλοήγηση με χειρονομίες, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την αναζήτηση με ένα παρατεταμένο πάτημα στη γραμμή στο κάτω κέντρο της οθόνης.
  2. Θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης Google, όπου πατάτε το εικονίδιο μετάφρασης που βρίσκεται στην άκρη δεξιά.
  3. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα στην οποία θα μεταφραστεί το κείμενο.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό πάτημα για να μεταφράσετε κείμενο στη γλώσσα που θέλετε.

Με ένα μόνο πάτημα, μπορείτε να μεταφράσετε κείμενο σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε. / © nextpit

Όπως μπορείτε να δείτε από τα στιγμιότυπα οθόνης, υπάρχει ουσιαστικά ένας άπειρος αριθμός γλωσσών στη διάθεσή σας, αν και εξακολουθώ να διαπιστώνω ότι το Google Translate που χρησιμοποιείται εδώ δεν μεταφράζεται τόσο τέλεια όσο άλλες μηχανές μετάφρασης όπως το DeepL. Ωστόσο, αρκεί να μεταφράσετε ένα κείμενο γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την εφαρμογή ή να αποθηκεύσετε πρώτα ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Αν με ρωτάτε, αυτό είναι ένα πρακτικό σενάριο που θα με κάνει να χρησιμοποιώ τη λειτουργία Circle-to-Search πιο συχνά στο μέλλον από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Εάν η λειτουργία εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη στο smartphone Samsung, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για να μάθετε εάν το smartphone σας θα λάβει επίσης το Circle to Search με την ενημέρωση OneUI 6.1.

Λογικά, αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος μετάφρασης κειμένου στο smartphone σας, αλλά είναι ίσως αυτός που λειτουργεί πιο εύκολα και γρήγορα. Έχετε πειραματιστεί ήδη με το Circle to Search ή προτιμάτε άλλες λειτουργίες Galaxy AI; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here