Διέρρευσε το Galaxy Buds 3 με σχέδιο στελέχους και διαφανή θήκη

0
8
Διέρρευσε το Galaxy Buds 3 με σχέδιο στελέχους και διαφανή θήκη
© nextpit

Απέχουμε λιγότερο από ένα μήνα από την υποτιθέμενη εκδήλωση Samsung Unpacked και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι διαρροές σχετικά με τις συσκευές Galaxy που πρόκειται να παρουσιαστούν συνεχίζουν να κερδίζουν δυναμική. Το πιο πρόσφατο φαίνεται να αποκαλύπτει την ολοκαίνουργια σχεδίαση των Galaxy Buds 3 που ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό από τους προκατόχους.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου το 2024

Samsung Galaxy Buds 3 σε σχέδιο στεγνωτήρα μαλλιών

Υποτίθεται ότι ελήφθησαν από τρίτους κατασκευαστές θηκών, τα επίσημα renders του Samsung Galaxy Buds 3 σε μεταλλικό γκρι έχουν δημοσιευτεί στο X (μέσω @teqhnikacross). Με βάση τα υλικά, το άμεσο πράγμα που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι η μορφή των ακουστικών που βασίζονται στο στέλεχος, αφαιρώντας τη στρογγυλή και τη μισή μορφή των Galaxy Buds 2.

Ενώ η σχεδίαση του Galaxy Buds 3 μπορεί να είναι εμπνευσμένη από τα AirPods 2 Pro της Apple (αναθεώρηση), το στέλεχος στα εσωτερικά αυτιά της Samsung φαίνεται γωνιακό παρά στρογγυλό με τριγωνική άκρη. Ίσως είναι ένας χαρακτηριστικός παράγοντας που έπρεπε να κρατήσει η Samsung.

Samsung Galaxy Buds 3 σε γκρι/γραφίτη

Υποτιθέμενο Samsung Galaxy Buds 3 με σχέδιο στελέχους και θήκη φόρτισης / © X/u/teqhnikacross

Πηγαίνοντας στην υπόθεση, όμως, υιοθετεί επίσης τη σχεδίαση του Galaxy Buds 3. Είναι ακόμα σε ελλειπτικό σχήμα, αλλά πλέον είναι πιο ψηλό. Είναι ενδιαφέρον ότι το καπάκι της θήκης φόρτισης είναι διαφανές παρόμοιο με το Nothing’s Ear (κριτική) και το χείλος στην εσωτερική πλευρά έχει ίσο κενό στη μέση. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις LED για κάθε πλευρά στο εσωτερικό της θήκης και ένα κεντραρισμένο LED στη μέση.

Ακουστικά Samsung Galaxy Buds 3

Η θήκη φόρτισης Galaxy Buds 3 της Samsung έχει διαφανές καπάκι / © X/u/teqhnikacross

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα πιο premium Galaxy Buds 3 Pro θα μοιράζονται τη σχεδίασή τους με τα Galaxy Buds 3. Ωστόσο, είναι πιθανό τα ακουστικά Pro να έχουν κάποιες επιπλέον φωτοβολίδες και πινελιές για να ταιριάζουν με την υψηλότερη τιμή τους.

Λέγεται ότι η μετάβαση σε σχεδιασμό στελέχους φέρνει καλύτερη τοποθέτηση μικροφώνου και στη συνέχεια καλύτερες δυνατότητες ακύρωσης θορύβου και μεγαλύτερες μπαταρίες στα Galaxy Buds 3.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά ήχου είναι ελάχιστες. Αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι η Samsung θα δώσει στη σειρά Galaxy Buds 3 βελτιωμένα εσωτερικά στοιχεία και πιθανές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος.

Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα το πρόγραμμα εκδηλώσεων Unpacked, αλλά οι προβλέψεις από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν τις 10 Ιουλίου. Εκτός από τα Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro, οι Κορεάτες θα πρέπει επίσης να κάνουν επίσημα τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 με την κατάλληλη εκτόξευση για το Galaxy Ring.

Ποιο σχέδιο ασύρματων ακουστικών προτιμάτε; Πιστεύετε ότι η φόρμα του στελέχους θα φέρει βελτιωμένο ήχο και χαρακτηριστικά; Ας συζητήσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.