Δείτε την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα Εισερχόμενά σας στο Gmail

0
125
Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail
Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail

Τώρα μπορείτε να δείτε την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα Εισερχόμενά σας στο Gmail με τη βοήθεια της επέκτασης Google Chrome που θα εξαγάγει τα στοιχεία του αποστολέα και θα εμφανίζει το favicon της εταιρείας μπροστά σας.

Το Gmail είναι πολύ επιτυχημένη διεπαφή αλληλογραφίας. Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό Gmail καθημερινά για να στέλνουν και να λαμβάνουν email. Και περισσότεροι από δισεκατομμύρια χρήστες υπάρχουν στο Gmail που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες αλληλογραφίας καθημερινά, αλλά συνήθως οι χρήστες δεν γνωρίζουν πολλές κρυφές λειτουργίες που μπορείτε να ξεκλειδώσετε στο Gmail. Και είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το κόλπο που θα ενσωματώσει την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα εισερχόμενά σας. Ναι, είναι δυνατό, και μπορώ να στοιχηματίσω ότι πολλοί από εσάς δεν το έχετε ακούσει καν. Γι’ αυτό είμαστε πάντα εδώ με μερικά καινοτόμα πράγματα που πρέπει να λατρέψουν οι πολύτιμοι χρήστες μας. Και σε αυτόν τον οδηγό θα συζητήσουμε τον πλήρη τρόπο που θα σας βοηθήσει να δείτε την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα Εισερχόμενά σας στο Gmail με ένα απλό κόλπο. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον οδηγό που συζητείται ακριβώς παρακάτω.

Δείτε την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα Εισερχόμενά σας στο Gmail

Αν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιείτε το Google Chrome και πρέπει να δοκιμάσετε πολλές δροσερές επεκτάσεις χρωμίου στο πρόγραμμα περιήγησης που προσθέτουν πολλές νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα περιήγησης. Και σε αυτό, θα χρησιμοποιήσετε μία από τις επεκτάσεις του Chrome που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το θέμα μας. Μην πανικοβληθείτε εάν δεν γνωρίζετε για τις επεκτάσεις του Chrome, καθώς σας εξηγώ το πλήρες σεμινάριο βήμα προς βήμα με στιγμιότυπα οθόνης που θα διευκολύνουν όλους εσάς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Σχετικά με την επέκταση:

 • Τα εικονίδια αποστολέα Gmail είναι μια επέκταση του Google Chrome που σας διευκολύνει να αναγνωρίσετε τον αποστολέα email στο Gmail. Εμφανίζει τον εταιρικό τομέα του αποστολέα email και το επίσημο λογότυπο (favicon) του οργανισμού του αποστολέα μαζί με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για παράδειγμα, εάν λάβετε ένα email από [email protected]η επέκταση Gmail θα προσθέσει μια εικονική ετικέτα google.com στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επίσης ένα λογότυπο του ιστότοπου της Google.
 • Τα favicons και ο τομέας του αποστολέα είναι ορατά στο Gmail, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η ετικέτα του αποστολέα εφαρμόζεται εικονικά και οι πραγματικές ετικέτες του μηνύματος email παραμένουν αμετάβλητες.
 • Η επέκταση του Gmail Chrome χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google S2 για τη δημιουργία του favicon του ιστότοπου, ενώ τα μηνύματα Gmail αναλύονται με το πλαίσιο SDK Inbox. Όλη η επεξεργασία πραγματοποιείται τοπικά στο πρόγραμμα περιήγησής σας και δεν γίνεται ποτέ κοινή χρήση ή μεταφόρτωση δεδομένων του Gmail πουθενά.

Βήματα για την εγκατάσταση της επέκτασης εικονιδίων αποστολέα Gmail και τη χρήση της στο Gmail:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια από τις πιο cool και τώρα αγαπημένη μου επέκταση google chrome που είναι Εικονίδια αποστολέα Gmailη επέκταση που θα εξάγει τα στοιχεία του αποστολέα και θα τη χρησιμοποιεί για να εμφανίζει το favicon μπροστά από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail
  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail

 2. Απλώς περιηγηθείτε στον σύνδεσμο και κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome και θα δείτε ότι η επέκταση θα ξεκινήσει τη λήψη και σε λίγα λεπτά η επέκταση θα προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας και θα δείτε το μαύρο εικονίδιο στη δεξιά γωνία
 3. Τώρα απλά κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε δύο επιλογές βεβαιωθείτε ότι και οι δύο είναι ενεργοποιημένες.

  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail
  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail

 4. Τώρα ανοίξτε τα εισερχόμενά σας στο Gmail και θα δείτε εκπληκτικά το εικονίδιο της εταιρείας μπροστά από κάθε email.

  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail
  Λογότυπο αποστολέα email στα Εισερχόμενα του Gmail

 5. Αυτό είναι που τελειώσατε, τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσάς να διαχειρίζεστε καλύτερα τα email σας και να αναγνωρίζετε εύκολα τον αποστολέα. Αυτό μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για τον εντοπισμό των ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας.

Ο παραπάνω οδηγός, λοιπόν, αφορούσε το Δείτε την εταιρεία και το λογότυπο του αποστολέα email στα Εισερχόμενά σας στο Gmail. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επέκταση και θα διευκολύνει την εύκολη κρίση του αποστολέα των email. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, συνεχίστε να τον μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιαδήποτε σχετική απορία με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here