10 Καλύτεροι νέοι εκτοξευτές Android το 2022

0
41

Αν μιλάμε για τη λίστα με το καλύτερο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, χωρίς καμία αμφιβολία, θα κυριαρχήσει στη λίστα το Android. Το Android βασίζεται στο Linux, το οποίο είναι από τη φύση του ανοιχτού κώδικα. Δεδομένου ότι είναι λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα, τα χαρακτηριστικά μπορούν να ελεγχθούν.

Επίσης, υπερέχει στην ενότητα προσαρμογής, ειδικά αν έχετε μια συσκευή με root. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές εκκίνησης για προσαρμογή Android στο Google Play Store.

Ορισμένες από τις εφαρμογές εκκίνησης όπως το Nova Launcher, το Apex Launcher κ.λπ., μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς την εμφάνιση της συσκευής σας. Ωστόσο, όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ξεπερασμένες και οι χρήστες βαριούνται με τέτοιους εκτοξευτές.

Λίστα 10 νέων εκκινητήρων Android

Έτσι, για να κάνετε το Android smartphone σας να φαίνεται πιο μοντέρνο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις νέες εφαρμογές εκκίνησης Android που αναφέρονται παρακάτω. Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει μερικές από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές εκκίνησης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Δεδομένου ότι αυτές είναι οι νέες εφαρμογές εκκίνησης, είναι λιγότερο δημοφιλείς.

1. Total Launcher

Total Launcher

Το Total Launcher δεν είναι μια νέα εφαρμογή εκκίνησης για Android, αλλά πρόσφατα έλαβε μια ενημέρωση που σας παρέχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Η εφαρμογή εκκίνησης σάς παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής, όμορφα θέματα, γραφικά στοιχεία με πλούσια χαρακτηριστικά, στοιχεία σχεδίασης κ.λπ.

2. Olauncher

Olauncher

Αν ψάχνετε για μια ελάχιστη και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή εκκίνησης για το Android smartphone σας, μην ψάχνετε άλλο από το Olauncher. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android σάς παρέχει μια εξαιρετικά καθαρή αρχική οθόνη, πολλές επιλογές παραγωγικότητας, καθημερινές νέες σκούρες και ανοιχτές ταπετσαρίες και πολλά άλλα.

Εκτός από τις επιλογές προσαρμογής, το Olauncher σας παρέχει επίσης λίγες λειτουργίες ασφάλειας και παραγωγικότητας, όπως απόκρυψη εφαρμογών, χειρονομίες πλοήγησης, ενέργειες με διπλό πάτημα κ.λπ.

3. Έξυπνος εκκινητής 6

Έξυπνος εκκινητής 6

Το Smart Launcher 6 δεν είναι μια νέα εφαρμογή εκκίνησης, αλλά η τελευταία έκδοση φέρνει μια εντελώς νέα διεπαφή. Η νέα εφαρμογή εκκίνησης για Android φέρνει τη λειτουργία Ambient theme που αλλάζει αυτόματα το χρώμα του θέματος ώστε να ταιριάζει με τις τρέχουσες ταπετσαρίες σας.

Διαθέτει ορισμένες άλλες δυνατότητες, όπως προσαρμοστικά εικονίδια, ταξινόμηση εφαρμογών, γραφικά στοιχεία κ.λπ. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή εκκίνησης είναι γνωστή για την αυτόματη ταξινόμηση εφαρμογών, το θέμα περιβάλλοντος, πολλές επιλογές προσαρμογής και πολλά άλλα.

4. Αναλογία

Αναλογία

Το Ratio είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή εκκίνησης στη λίστα που χωρίζει την αρχική οθόνη του Android σας σε τρεις ενότητες – Widgets, Tiles και Hello. Η πρώτη σελίδα δείχνει τα Widgers, η δεύτερη δείχνει πλακίδια εφαρμογών και η τρίτη τα μηνύματα.

Το πρόγραμμα εκκίνησης φέρνει πολλά μοναδικά γραφικά στοιχεία που φαίνονται καλά στην αρχική οθόνη. Τα περισσότερα γραφικά στοιχεία κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία.

Η εφαρμογή εκκίνησης έλαβε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση στις 14 Μαρτίου 2022, η οποία σας παρέχει περισσότερο έλεγχο της εφαρμογής εκκίνησης. Επίσης, η νέα ενημέρωση φέρνει μερικές νέες ταπετσαρίες, νέα εικονίδια, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα.

5. U Launcher Lite

U Launcher Lite

Το U Launcher Lite είναι η ελαφριά έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής εκκίνησης – U Launcher. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή εκκίνησης που χρειάζεται μόνο 15 MB ελεύθερου χώρου για εγκατάσταση στη συσκευή σας.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του U Launcher Lite εισήγαγε πολλά τρισδιάστατα θέματα, Ζωντανές ταπετσαρίες, Ιδιωτικό πρόγραμμα εκκίνησης, ντουλάπι εφαρμογών, βελτιστοποίηση Android κ.λπ.

6. Εκτοξευτής AIO

Εκτοξευτής AIO

Το AIO Launcher δεν είναι ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης, αλλά πρόσφατα έλαβε μια σημαντική ενημέρωση. Αυτή είναι επίσης μία από τις μοναδικές εφαρμογές εκκίνησης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Φέρνει πολλά γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη του Android σας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε γραφικά στοιχεία καιρού, γραφικά στοιχεία εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά, γραφικά στοιχεία επαφών κ.λπ., στην αρχική οθόνη. Η πληρωμένη έκδοση του εκτοξευτή AIO φέρνει μερικές μοναδικές δυνατότητες, όπως πρόσβαση σε μηνύματα τηλεγραφήματος, tweet στο Twitter κ.λπ.

7. Εκτοξευτής ZENIT

Εκτοξευτής ZENIT

Σας αρέσει να ζείτε το iPhone στο Android; Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το ZENIT Launcher. Μάντεψε? Το ZENIT Launcher είναι ένας κλώνος αρχικής οθόνης iOS. Φέρνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών τύπου iOS στο Android σας, όπως τα γραφικά στοιχεία σε μορφή κατακόρυφης κύλισης.

Το πρόγραμμα εκκίνησης αντικαθιστά επίσης το προεπιλεγμένο στυλ αρχικής οθόνης. Αντί για οριζόντιες σελίδες, το πρόγραμμα εκκίνησης φέρνει μια αρχική σελίδα με κατακόρυφη κύλιση που μοιάζει με τυπικό συρτάρι εφαρμογών.

8. Εκτοξευτής Hyperion

Εκτοξευτής Hyperion

Το Hyperion Launcher είναι μία από τις καλύτερες και νέες εφαρμογές εκκίνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Το υπέροχο με το Hyperion Launcher είναι ότι συνδυάζει δημοφιλείς εφαρμογές εκκίνησης που βρίσκονται στο Google Play Store.

Η εφαρμογή εκκίνησης έχει πολλαπλές λειτουργίες – Dark and Light, άφθονο φόντο συρταριού, εφέ μετάβασης κ.λπ. Με το Hyperion Launcher, μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα, από χρώμα φακέλου έως χρώμα φόντου βάσης.

9. Niagara Launcher

Niagara Launcher

Το Niagara Launcher είναι μια από τις καλύτερες και πιο μοναδικές εφαρμογές εκκίνησης Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή εκκίνησης για Android έχει μια καθαρή και μινιμαλιστική διεπαφή χρήστη που φαίνεται μοναδική. Το υπέροχο με το Niagara Launcher είναι η δυνατότητα προεπισκόπησης ειδοποιήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα εισερχόμενα μηνύματα απευθείας στην αρχική οθόνη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να σύρουν προς τα δεξιά από την οθόνη για να δουν πλήρεις ειδοποιήσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκρύψουν εφαρμογές και να επιλέξουν τις αγαπημένες εφαρμογές που θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη με το Niagara Launcher.

10. γκαζόν

γκαζόν

Το Lawnchair Launcher είναι μια σχετικά νέα αλλά δημοφιλής εφαρμογή εκκίνησης στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Η εφαρμογή εκκίνησης φέρνει πολλές λειτουργίες Pixel στο smartphone, όπως το Google Now Integration, πακέτα εικονιδίων, μεταβλητό μέγεθος εικονιδίου κ.λπ.

Είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης Android και μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν τα πάντα, από θέματα, εικονίδια, οικιακά γραφικά στοιχεία, βάση σύνδεσης κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες νέες εφαρμογές εκκίνησης για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here