10 καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android το 2022

0
47
10 καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android το 2022

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε καλά τις δυνατότητες προσαρμογής. Είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο λειτουργικό σύστημα και μπορείτε να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε γωνιά του Android.

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τις προσαρμογές Android, όπως οι καλύτερες εφαρμογές εκκίνησης, τα καλύτερα πακέτα εικονιδίων κ.λπ.

Σήμερα, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος Android για την αντικατάσταση της οθόνης κλειδώματος του Android.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android

Αυτές οι εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android έχουν επίσης μερικές δυνατότητες, όπως σας επιτρέπουν να προσθέτετε εφαρμογές στην οθόνη κλειδώματος, να προσθέτετε έξυπνες απαντήσεις στην οθόνη κλειδώματος κ.λπ.

Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για Android.

1. Κλείδωμα οθόνης και ειδοποιήσεις iOS 15

Κλείδωμα οθόνης και ειδοποιήσεις iOS 13

Αναζητάτε μια εφαρμογή οθόνης κλειδώματος τύπου iOS για το Android σας; Εάν ναι, πρέπει να δοκιμάσετε το Lock Screen & Notifications iOS 15. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

Η εφαρμογή κλειδώματος οθόνης σάς επιτρέπει να προβάλλετε τις πρόσφατες ειδοποιήσεις σας απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Επίσης, ομαδοποιεί πολλαπλές ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή για να σας παρέχει μια πολύ πιο ανεμπόδιστη προβολή. Η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

2. AcDisplay

AcDisplay

Θα σας ενημερώσει για τις νέες ειδοποιήσεις εμφανίζοντας μια ελάχιστη, όμορφη οθόνη, επιτρέποντάς σας να τις ανοίξετε απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Και αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει, μπορείτε να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας για να δείτε όλες τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις με εξίσου ευχάριστο και μινιμαλιστικό τρόπο.

3. Slidejoy – Κλείδωμα οθόνης Μετρητά

Slidejoy - Κλείδωμα οθόνης Μετρητά

Το Slidejoy – Lock Screen Cash είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για Android. Μόλις εγκατασταθεί, σας εμφανίζει τα trending νέα, εξατομικευμένες διαφημίσεις στην πρώτη οθόνη του τηλεφώνου σας.

Καθώς εξετάζετε τα θέματα ή παρακολουθείτε τις διαφημίσεις, σας πιστώνει κάτι που ονομάζεται “Καράτια”. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα καράτια με ανταμοιβές μετρητών ή δωροκάρτες. Ωστόσο, στο μειονέκτημα, το Slidejoy – Lock Screen Cash φαίνεται να εξαντλεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επηρεάζοντας την απόδοση της συσκευής.

4. Ava Lockscreen

Ava Lockscreen

Το Ava Lockscreen είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με το Ava Lockscreen, μπορείτε να έχετε τις καλύτερες δυνατότητες Android και iOS απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει την επιλογή να ορίσετε προσαρμοσμένη ταπετσαρία/ζωντανή ταπετσαρία, να προσθέσετε νέα γραφικά στοιχεία, να στείλετε άμεσες απαντήσεις σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κ.λπ.

5. Μαύρη τρύπα – Κλείδωμα οθόνης

Μαύρη τρύπα - Οθόνη κλειδώματος

Αν ψάχνετε για μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος για το smartphone Android σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την οθόνη Black Hole-Lock.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλές λειτουργίες όπως φακό, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, ειδοποιήσεις, εφαρμογές κ.λπ., στην οθόνη κλειδώματος με αυτήν την εφαρμογή.

6. Οθόνη κλειδώματος χειρονομίας

Οθόνη κλειδώματος χειρονομίας

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή οθόνης κλειδώματος διαθέσιμη για το λειτουργικό σύστημα Android. Η οθόνη κλειδώματος χειρονομίας για Android επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους Android με μια δροσερή χειρονομία.

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή σας φέρνει επίσης ειδοποιήσεις εφαρμογών και μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κίνηση ξεκλειδώματος.

7. Πάντα σε AMOLED

Πάντα σε AMOLED

Λοιπόν, δεν είναι μια εφαρμογή κλειδώματος οθόνης, αλλά μιμείται την οθόνη Always-On. Συνήθως, βλέπουμε την οθόνη Always-On σε high-end smartphone της Samsung.

Αυτή η εφαρμογή οθόνης περιβάλλοντος φαίνεται υπέροχη σε smartphone με οθόνη AMOLED. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Always On AMOLED ως εφαρμογή αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος.

8. Floatify Lockscreen

Το Floatify είναι μια από τις καλύτερες και πιο προηγμένες εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος που διατίθεται στο Google Play Store. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές οθόνης κλειδώματος, το Floatify Lockscreen προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Το Floatify σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

Για παράδειγμα, μπορείτε να στέλνετε απαντήσεις σε μηνύματα απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, να στέλνετε προκαθορισμένες απαντήσεις μηνυμάτων κ.λπ. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος σύμφωνα με την επιθυμία σας. Ωστόσο, στο μειονέκτημα, το Floatify Lockscreen δεν είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση του Android.

9. Οθόνη κλειδώματος KLCK Kustom

Οθόνη κλειδώματος KLCK Kustom

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εφαρμογές οθόνης κλειδώματος που αναφέρονται στο άρθρο, πρέπει να δοκιμάσετε το KLCK Kustom Lock Screen Maker. Είναι ένας προσαρμοσμένος κατασκευαστής οθόνης κλειδώματος που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την επιθυμητή οθόνη κλειδώματος.

Η δημιουργία μιας προσαρμοσμένης οθόνης κλειδώματος είναι αρκετά εύκολη με αυτήν την εφαρμογή, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες και στοιχεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το φόντο, τα γραφικά και άλλα στοιχεία.

Εκτός από αυτό, το KLCK Kustom Lock Screen Maker σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε widget για τον καιρό, τους χάρτες, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής κ.λπ., στην οθόνη κλειδώματος.

10. Canyon – Κλείδωμα οθόνης

Canyon - Οθόνη κλειδώματος

Με το Canyon – Lock Screen, μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο οθόνης κλειδώματος, να προσθέσετε λειτουργίες όπως φακό, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να εμφανίζει ειδοποιήσεις για επιλεγμένες εφαρμογές απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την οθόνη κλειδώματος στοκ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές αντικατάστασης οθόνης κλειδώματος στο Android σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here