Υποδείξεις διαρροής του Apple Watch Ultra 2 για αύξηση τιμών και αλλαγές στην οθόνη

0
53

Η τελευταία διαρροή του επερχόμενου Watch Ultra 2 της Apple από μια διάσημη πηγή σημείωσε ορισμένες από τις νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τις αλλαγές στην οθόνη του.

Πέρυσι στην εκδήλωση WWDC, η εταιρεία παρουσίασε το νέο της high-end και πιο ισχυρό ρολόι, το οποίο ονομάζεται Apple Watch Ultra, και τώρα η Apple εργάζεται για την επόμενη γενιά του.

Και αυτή η επόμενη γενιά του Watch Ultra αναμένεται να είναι πιο στιβαρή από τον προκάτοχό του, καθώς είναι η κύρια προτεραιότητά του, οπότε ας συζητήσουμε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες αυτής της τελευταίας διαρροής.

Apple Watch Ultra 2: Όλες οι λεπτομέρειες διαρροής

Apple Watch Ultra 2: Όλες οι λεπτομέρειες διαρροής

Αυτή η αναφορά διαρροής προήλθε από DSCC (Εμφάνιση Συμβούλων Εφοδιαστικής Αλυσίδας) ιστότοπος (μέσω Forbes), και σύμφωνα με αυτό, το επόμενο Apple Watch Ultra θα διατηρήσει μια διαφορετική τεχνολογία οθόνης και μια μεγαλύτερη οθόνη, κάτι που θα επηρεάσει επίσης τη λιανική τιμή του.

Πρόσφατα, βγήκαν πολλές αναφορές που ανέφεραν. Η Apple αλλάζει την τεχνολογία οθόνης iPhone, MacBook και Watch από OLED σε MicroLED, η οποία δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό.

Επιπλέον, η έκθεση ανέφερε επίσης ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα η Apple να πάει με οθόνη 2,1 ιντσών για την επόμενη γενιά αυτής της σειράς Ultra Watch, η οποία θα είναι μια τεράστια αναβάθμιση καθώς το μέγεθος οθόνης της πρώτης γενιάς ήταν 1,9 ίντσες.

Αυτές οι αλλαγές στην οθόνη του Apple Watch Ultra 2 θα απαιτήσουν μεγαλύτερο κόστος παραγωγής, επομένως η Apple σίγουρα θα προχωρήσει στην αύξηση της λιανικής της τιμής.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν υποδείξεις για την τιμολόγησή του και πόσο θα αυξηθεί η Apple, καθώς η αρχική τιμή του προκατόχου ήταν 799 $ και με αυτή την τιμή, ήταν ήδη το πιο ακριβό ρολόι από την Apple.

Και σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, το DSCC ανέφερε ότι θα δούμε την κυκλοφορία του Apple Watch Ultra 2 την άνοιξη του 2025 και αυτό το ίδιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας υπονοήθηκε από Μαρκ Γκούρμαν σε του Bloomberg εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Apple σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει το νέο ρολόι, αλλά καθώς αυτές οι διαρροές και οι φήμες προήλθαν από την Εφοδιαστική Αλυσίδα Display έτσι, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για αυτές τις υλοποιήσεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here