Το Xiaomi Civi 3 κληρονομεί τη σχεδίαση της κάμερας του Xiaomi 13 Ultra

0
41
xiaomi civi 3 01
© Xiaomi | επεξεργασία από NextPit

Η Xiaomi πραγματοποιεί σήμερα μια μικρή εκδήλωση παρουσίασης στη Γερμανία, στην οποία ήμασταν καλεσμένοι. Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε τι θα δούμε εκεί. Στην Κίνα, από την άλλη, ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του Xiaomi Civi 3, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 25 Μαΐου σύμφωνα με εκτενές διαφημιστικό υλικό. Ένα βίντεο δείχνει ήδη τη σχεδίαση, που μας θυμίζει έντονα το Xiaomi 13 Ultra.

Το Xiaomi Civi 3: Η μεσαία κατηγορία συναντά τη ναυαρχίδα της κάμερας

Το ανέφερα ήδη στην αρχή: η Xiaomi πραγματοποιεί επίσης μια βραχυπρόθεσμη εκδήλωση στη Γερμανία σήμερα. Ωστόσο, η Xiaomi δεν υπαινίχθηκε τι πρόκειται να εμφανίσουν. Ίσως το Xiaomi Smart Band 8 και ένα e-scooter ή ίσως ήδη το Xiaomi 13 Ultra, το οποίο μπορέσαμε ήδη να εξετάσουμε στην Κίνα και να δοκιμάσουμε για εσάς. Εκκρεμεί ακόμη μια παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας για τη ναυαρχίδα της κάμερας.

  • Επείγουσα ανάγνωση πριν τον ύπνο: Xiaomi ή Samsung; Ποιος θα βγει νικητής από την αρένα του Android;

Στην πατρίδα της Κίνας, από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την κυκλοφορία του Xiaomi Civi 3 στις 25 Μαΐου στις 2:00 μ.μ. (ώρα Ασίας), το οποίο πιθανότατα θα γλιστρήσει στα ράφια εδώ ως το Xiaomi 14 Lite. Το smartphone μεσαίας κατηγορίας είχε ήδη προκαλέσει κάποιες διαρροές στο παρελθόν, οι οποίες ανέφεραν οθόνη AMOLED 6,55 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Μια διπλή κάμερα 32 MP (τρύπα διάτρησης) στο επάνω κέντρο.

Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος μας θυμίζει το Xiaomi 13 Ultra.

Επιπλέον, το Xiaomi Civi 3 γνωστό και ως Xiaomi 14 Lite θα διαθέτει Dimensity 8200 από την MediaTek και τριπλή κάμερα 50 MP στο πίσω μέρος, που αποτελείται από έναν αισθητήρα εικόνας IMX800 της Sony. Είναι ακριβώς αυτή η συστοιχία κάμερας που μας θυμίζει πολύ έντονα το δοκιμασμένο Xiaomi 13 Ultra. Η κυκλική διάταξη της κάμερας είναι λίγο μικρότερη και τοποθετημένη στα αριστερά, αλλά η ομοιότητα είναι αναμφισβήτητη.

Εικόνες teaser του Xiaomi Civi 3

Το Xiaomi Civi 3 εμφανίζεται ήδη σε πλήρη δόξα πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας του! / © Xiaomi | επεξεργασία από NextPit

Όπως εν τω μεταξύ η ίδια η εταιρεία ενημερώνει εκτενώς στο κανάλι της στο Sina Weibo, το Civi 3 κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα στην αγορά: Mint Green, Adventure Gold, Coconut Grey και Rose Purple. Ένα βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί και στην Κίνα, από το οποίο οι συνάδελφοι Έλεγχος σημειωματάριου ευγενικά διατίθεται στο YouTube.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Xiaomi Civi 3; Βλέπουμε ήδη τον σχεδιασμό της επερχόμενης σειράς Xiaomi 14 εδώ; Θεωρείτε ότι η κυρίαρχη σχεδίαση της κάμερας είναι πιο ελκυστική ή την προτιμάτε πιο διακριτική, όπως στο Samsung Galaxy S23 (αναθεώρηση), όπου τρία μικρά οπτικά στοιχεία κάμερας είναι τοποθετημένα κάθετα; Γράψτε μας τις προτιμήσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here