Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτά τα smartphone από την 1η Ιανουαρίου 2021

0
135
Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτά τα smartphone από την 1η Ιανουαρίου 2021
Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτά τα smartphone από την 1η Ιανουαρίου 2021

Αν πρέπει να διαλέξουμε την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, θα επιλέξουμε το WhatsApp χωρίς δεύτερη σκέψη. Το WhatsApp είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές.

Πρόσφατα, εισήγαγε ένα νέο σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιεί το υπάρχον αναγνωριστικό UPI για την αποστολή πληρωμών. Ωστόσο, έχουμε ένα κακό νέο για εσάς. Όπως κάθε χρόνο, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε ορισμένα iPhone και Android smartphone από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Αυτό συμβαίνει επειδή η υποστήριξη WhatsApp τερματίζεται για smartphone που λειτουργούν με ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα. Ορισμένοι χρήστες παλαιότερων συσκευών μπορούν ακόμα να έχουν πρόσβαση στο WhatsApp κάνοντας ενημέρωση στο πιο πρόσφατο λογισμικό. Ωστόσο, για ορισμένες συσκευές, το WhatsApp θα καταστεί μόνιμα απρόσιτο από την 1η Ιανουαρίου 2021 και μετά.

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε αυτά τα smartphone από την 1η Ιανουαρίου 2021

Επομένως, εάν αναρωτιέστε αν η συσκευή σας θα υποστηρίζει το WhatsApp ή όχι, τότε ρίξτε μια ματιά στη λίστα των υποστηριζόμενων/μη υποστηριζόμενων συσκευών που κοινοποιούνται παρακάτω.

Android

Από την 1η Ιανουαρίου, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάθε smartphone που τρέχει σε έκδοση Android παλαιότερη από 4.0.3. Με άλλα λόγια, όλα τα smartphone Android που εκτελούνται σε έκδοση Android 4.0.3 ή νεότερη θα εξακολουθούν να είναι συμβατά με το WhatsApp.

Τα smartphone Android που λειτουργούν σε παλαιότερη έκδοση του Android περιλαμβάνουν τα HTC Desire, Motorola Droid Razr, Samsung Galaxy S2, LG Optimus Black κ.λπ.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση Android, φροντίστε να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα για κινητά.

iPhone

Από την 1η Ιανουαρίου, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάθε iPhone που εκτελείται με λογισμικό παλαιότερο από το iOS 9. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα iPhone έως το iPhone 4 θα χάσουν την υποστήριξη για το WhatsApp.

Από την άλλη πλευρά, τα iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6 και iPhone 6s μπορούν να ενημερωθούν σε iOS 9 για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το WhatsApp.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν iOS 9 ή νεότερο μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp χωρίς να ανησυχούν για τίποτα.

Πώς να μάθετε το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στη συσκευή σας

Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε ποιο λειτουργικό σύστημα τρέχει το τηλέφωνό σας. Για τηλέφωνα Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο. Η ενότητα Σχετικά με το τηλέφωνο θα εμφανίσει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Οι χρήστες iPhone πρέπει να κατευθυνθούν στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες για να ελέγξουν την έκδοση iOS.

Αυτά είναι λοιπόν τα smartphone στα οποία το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2021. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here