Το WhatsApp αποκτά σχεδιασμό υλικού με φωνητική κλήση για όλους

0
93
Στιγμιότυπα οθόνης Whatsapp Material Design 2015
Στιγμιότυπα οθόνης Whatsapp Material Design 2015

Το WhatsApp αποκτά υλικό σχεδίασης με φωνητική κλήση για όλους – Σήμερα το Whatsapp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και τώρα αυτή η εφαρμογή γίνεται πολύ viral σε όλο τον κόσμο και τώρα έχει γίνει μια από τις αγαπημένες εφαρμογές όλων των χρηστών. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την αποστολή δωρεάν μηνυμάτων, εικόνων, βίντεο, τοποθεσιών σε παγκόσμιους χρήστες, γεγονός που την καθιστά μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android του 2015. Τώρα το whatsapp λαμβάνει ενημερώσεις στον σχεδιασμό υλικού του με δυνατότητα φωνητικής κλήσης για όλους τους χρήστες. Αυτή η νέα ενημέρωση έχει καλύτερη διεπαφή και είναι πολύ διαδραστικής σχεδίασης. Προς το παρόν, αυτή η έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, αλλά εμφανίζεται στον επίσημο ιστότοπο του. Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν θα σας πω τα πάντα για το νέο υλικό σχεδιασμού του whatsapp.

Το WhatsApp αποκτά σχεδιασμό υλικού με φωνητική κλήση για όλους

Λίγες μέρες πριν η λειτουργία φωνητικής κλήσης στο whatsapp ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω πρόσκλησης που έστειλε άλλος χρήστης, αλλά τώρα είναι δημόσια διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Android. Τώρα, αν ψάχνετε για τη δυνατότητα κλήσης του whatsapp, μπορείτε εύκολα να την αποκτήσετε τώρα, απλώς ενημερώνοντας την εφαρμογή WhatsApp. Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για αυτήν την ενημέρωση, αλλά πολλοί ισχυρίζονται αυτό και επίσης υπάρχει μια είδηση ​​ότι αυτή η ενημέρωση θα είναι και για τα windows phone. Όπως αναφέρθηκε στον Τύπο ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στο windows phone αφού λάβει εχθρικά IO, καθώς αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη μόνο για android.

Στιγμιότυπα οθόνης

Στιγμιότυπα οθόνης Whatsapp Material Design 2015
Στιγμιότυπα οθόνης Whatsapp Material Design 2015

Έτσι, το whatsapp ενημερώνεται συνεχώς μέσω του facebook και υπάρχουν νέες δυνατότητες που προστίθενται σε αυτό, τώρα θα υπάρχει μια δυνατότητα βιντεοκλήσεων διαθέσιμη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι ο χρήστης θα έχει καλύτερες διαδραστικές δυνατότητες σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την ενημέρωση από τον επίσημο ιστότοπο του whatsapp κάνοντας κλικ εδώ:

Κατεβάστε Whatsapp Material Design για Android

Έτσι παραπάνω είναι τα νέα τεχνολογίας σχετικά με το WhatsApp Gets Material Design with Voice calling for All. Αυτή η ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Android, αλλά άλλες συσκευές λειτουργικού συστήματος πρέπει να περιμένουν ελάχιστα για να λάβουν αυτήν την ενημέρωση στο τηλέφωνό τους, καθώς το whatsapp εργάζεται σε αυτό. Ενημερώστε λοιπόν την εφαρμογή και απολαύστε μια πολύ διαδραστική και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή αυτής της εφαρμογής. Συνεχίστε να μοιράζεστε 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here