Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή

0
92
Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή

Μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Snapchat, φέρεται να δοκιμάζει την επί πληρωμή συνδρομή για τους χρήστες. Οι τελευταίες διαρροές άλλαξαν προηγούμενες αναφορές που υποστήριζαν ότι το Snapchat αναπτύσσει μια νέα έκδοση.

Πρόσφατα, το Snapchat παρουσίασε μια νέα λειτουργία Stories που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται στιγμές όπως το Instagram.

Διαρροή λεπτομερειών συνδρομής Snapchat Premium

Διαρροή λεπτομερειών συνδρομής Snapchat Premium

Όπως και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το Snapchat αποφάσισε επίσης να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση με συνδρομές επί πληρωμή. Πρόσφατα, το Telegram φαίνεται επίσης να λανσάρει τις συνδρομές επί πληρωμή.

Ένας γνωστός tipster, Αλεσάντρο Παλούτσιμοιράστηκε το στιγμιότυπο οθόνης των χρεώσεων συνδρομής Snapchat+ με τα προνόμιά του.

Σύμφωνα με Το χείλοςμια νέα έκδοση του Snapchat + βρίσκεται επί του παρόντος σε «πρώιμη εσωτερική δοκιμή» την οποία έμαθε από τον εκπρόσωπο του Snapchat όταν επικοινώνησαν για επιβεβαίωση.

Λιζ Μάρκμαν εκπρόσωπος του Snapchat είπε: «Πραγματοποιούμε πρώιμες εσωτερικές δοκιμές του Snapchat Plus, μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας για το Snapchatters. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δυνατότητα να μοιραστούμε αποκλειστικές, πειραματικές και προ-κυκλοφορίες λειτουργίες με τους συνδρομητές μας και να μάθουμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την κοινότητά μας.”

Μετά το αυστηρό απόρρητο της Apple, το Telegram αποφάσισε να προσθέσει μια premium συνδρομή για τους χρήστες. Το Twitter κυκλοφόρησε επίσης το “Blue” ως την πρώτη του συνδρομή επί πληρωμή το προηγούμενο έτος και το Snapchat έχει επίσης μπει στο πάρτι.

Νέες δυνατότητες του Snapchat Plus

Αν και δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες του Snapchat Plus, αλλά οι αναφορές δείχνουν ότι η νέα έκδοση θα επιτρέπει στους χρήστες να καρφιτσώνουν έναν από τους φίλους τους ως το #BFF1 τους.

Οι χρήστες θα λάβουν αποκλειστικά εικονίδια και ένα ειδικό σήμα στο προφίλ τους, καθώς και στατιστικά για την επανάληψη των ιστοριών σας.

Διαθεσιμότητα & Τιμή

του Pulzi στιγμιότυπο οθόνης αποκαλύπτει την τιμή της συνδρομής. Οι χρήστες θα πληρώνουν 4,59 EUR (4,84 $) το μήνα. Οι χρήστες που θέλουν να πληρώσουν προκαταβολικά για έξι μήνες θα πρέπει να πληρώσουν 24,99 ευρώ (26,24).

Εάν κάποιος θέλει να πληρώνει ετησίως, τότε η συνδρομή θα κοστίζει 45,99 ευρώ (48,50 $). Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση σχετικά με την κυκλοφορία του Snapchat plus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here