Το Samsung Galaxy Z Fold 5 Design αποκαλύφθηκε στο Concept Video

0
49
NextPit Samsung Galaxy Z Fold 4 Flde Menge
© NextPit

Πιθανότατα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 5 και Samsung Galaxy Z Fold 5 γύρω στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Τι αλλαγές όμως θα μας αποκαλύψει το αναδιπλούμενο επόμενης γενιάς; Αυτές οι πρώτες εικόνες που αποδίδονται καθώς και ένα βίντεο από έναν γνωστό σχεδιαστή concept θα πρέπει να δώσουν κάποιες απαντήσεις

Το πρώτο concept video του Samsung Galaxy Z Fold 5

Ο σχεδιαστής ιδεών “Technizo Concept“Δεν είναι άγνωστος στη βιομηχανία. Λέγεται ότι οι υπεύθυνοι ορισμένων εταιρειών υπέθεσαν ότι τα βίντεο του καναλιού ήταν τα επίσημα. Τώρα ο βιρτουόζος του 3D render δημιούργησε και δημοσίευσε ένα νέο βίντεο render του Samsung Galaxy Z Fold 5.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα smartphone της Samsung για το 2023
Samsung Galaxy Z Fold 5 Concept

Ακολουθεί μια εννοιολογική απόδοση του Samsung Galaxy Z Fold 5 που βασίζεται σε πληροφορίες από έναν πρώην υπάλληλο της Samsung / © Technizo Concept επεξεργασία από το NextPit.

Επιστροφή στις φωτογραφίες μας και στο βίντεο του Samsung Galaxy Z Fold 5: Επιβεβαιώνει ορισμένες διαρροές (από το Ice Universe) των τελευταίων ημερών ότι οπτικά λίγα θα αλλάξουν στον διάδοχο του Samsung Galaxy Z Fold 4. Μόνο το μέγεθος θα διαφέρει ελάχιστα από τον προκάτοχο. Κυρίως το πάχος, που σχετίζεται με τη νέα άρθρωση δάκρυ. Όπως και άλλοι κατασκευαστές – για παράδειγμα, η Oppo και το Oppo Find N2 Flip, το οποίο δοκιμάζουμε αυτήν τη στιγμή στο συντακτικό γραφείο του NextPit – ο νέος μεντεσές θα εξασφαλίσει ένα πολύ πιο λεπτό κενό μεταξύ των δύο διπλωμένων μισών του πτυσσόμενου.

Samsung Galaxy Z Fold 5 πιθανώς με πιστοποίηση IP67 ή IP68

Γίνεται επίσης λόγος ότι όχι μόνο η ορατή και αισθητή πτυχή θα πρέπει να είναι μικρότερη με αυτόν τον μεντεσέ σταγόνας, αλλά και ότι μπορεί να επιτευχθεί υψηλότερη πιστοποίηση IP. Το ελαφρώς υψηλότερο χρονόμετρο Snapdragon 8 Gen 2 “for Galaxy” θα πρέπει σίγουρα να είναι επίσης μέρος των δύο πτυσσόμενων συσκευών της Samsung που αναμένονται για τον Αύγουστο του 2023.

Ωστόσο, μια από τις προσωπικές μου μεγαλύτερες επιθυμίες δεν φαίνεται να εκπληρώνεται ούτε φέτος από τη Samsung. Τουλάχιστον εάν το διαθέσιμο υλικό αντιστοιχεί στο πώς θα εμφανιστεί φέτος το Samsung Galaxy Z Fold 5.

Μιλάμε για την περιβόητη γραφίδα, πιο γνωστή σε πολλούς ως S Pen. Παρόλο που η σχεδίαση μοιράζεται κάποιες πινελιές από το Samsung Galaxy S23 Ultra NextPit που εξετάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες, το γκαράζ γραφίδας δεν φαίνεται να έχει ενσωματωθεί στο 2023 Fold, απαιτώντας μια εξωτερική θήκη για το S Pen.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα τρέχοντα ευρήματα του Samsung Galaxy Z Fold 5; Αγοράστε το ή περιμένετε μέχρι να ηρεμήσει περαιτέρω η αγορά σε προσιτές τιμές; Γράψτε μας τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here