Το Samsung Galaxy S23 είναι καταχωρισμένο στο Geekbench που αποκάλυψε τις προδιαγραφές

0
65
Το Samsung Galaxy S23 είναι καταχωρισμένο στο Geekbench που αποκάλυψε τις προδιαγραφές

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το Galaxy S23 της, αλλά οι διαρροές έρχονται γρήγορα μέρα με τη μέρα και σήμερα, τελικά εμφανίστηκε στο Geekbench, κάτι που επιβεβαιώνει πολλές σημαντικές λεπτομέρειες για αυτό.

Το Galaxy S23 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 και έχουν ήδη γίνει πολλές λεπτομέρειες, όπως αλλαγές στον φακό της κάμερας και λίγο ευρύτερη οθόνη για την βελτίωσή του, και τώρα έχουμε πληροφορίες για το chipset και τη μνήμη RAM του.

Το Snapdragon 8 Gen 2 θα τροφοδοτήσει το Samsung Galaxy S23

Το Snapdragon 8 Gen 2 θα τροφοδοτήσει το Samsung Galaxy S23

Ένας tipster που ονομάζεται Abhishek Yadav σημείωσε αυτές τις λίστες και τις μοιράστηκε επίσης μέσω tweet και ανέφερε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη GPU του smartphone.

Σύμφωνα με αυτές τις λίστες του Geekbench, το Galaxy S23 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 2, του οποίου η μητρική προς το παρόν ονομάζεται Kalama στη λίστα, αλλά πιθανότατα θα αλλάξει μετά την κυκλοφορία.

Εξάλλου, όπως έχουμε ήδη ανακαλύψει, αυτό το chipset βασίζεται σε 8 πυρήνες και η βαθμολογία του ενός πυρήνα είναι 1524 και η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων είναι 4597, σύμφωνα με το Geekbench.

Και για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση, η καταχώριση ανέφερε ότι ένας μεμονωμένος πυρήνας χρονίζεται στα 3,36 GHz, τρεις πυρήνες χρονισμένοι στα 2,02 GHz και τέσσερις πυρήνες που λειτουργούν στα 2,80 GHz.

Για την επεξεργασία γραφικών, το smartphone θα κληρονομήσει την Adreno 740 GPU. Επίσης, η λίστα αποκάλυψε ότι το βασικό μοντέλο θα έχει 8 GB RAM. Θα υπάρχουν επίσης και άλλα μοντέλα με υψηλότερη μνήμη RAM.

Όπως ανέφερε η καταχώριση, αυτές οι δοκιμές έγιναν σε Android 13 με Galaxy S23, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone θα λειτουργεί με Android 13 όταν βγει από το κουτί, οπότε οι αγοραστές δεν χρειάζεται να κάνουν ενημέρωση.

Για να μάθετε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση κάθε μεμονωμένης λειτουργίας του, μπορείτε επίσης να δείτε αναλυτικά το Geekbench κανω ΑΝΑΦΟΡΑ.

Ως συνήθως, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S23 το 1ο τρίμηνο του επόμενου έτους και θα υπάρξουν περισσότερες αναβαθμίσεις που δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά θα αποκαλυφθούν με επίσημη ανακοίνωση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here