Το Pico 4: Ο ανταγωνιστής του Meta ByteDance παρουσιάζει σήμερα τα γυαλιά VR του

0
169
EL Η/Υ καινούργιο
© Pico

Η συγγένεια του Mark Zuckerberg για το Metaverse δεν είναι ο μόνος λόγος για την τρέχουσα διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με τα γυαλιά VR στην κατηγορία των καταναλωτών. Το εμπόδιο εισόδου γίνεται επίσης μικρότερο, επειδή τα αυτόνομα ακουστικά όπως το Meta Quest 2 και το Pico Neo 3 Link από την ByteDance μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς καλωδιακή σύνδεση σε έναν ισχυρό υπολογιστή παιχνιδιών. Σήμερα, μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε δύο ακόμη γυαλιά VR με τη μορφή του Pico 4 και πιθανώς του Pico 4 Pro.


TL;DR

  • Η ByteDance θα ανακοινώσει ένα νέο προϊόν σήμερα, στις 8 π.μ. EST.
  • Διαφημίστηκαν τα γυαλιά VR Pico 4.
  • Μια άλλη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Τα γυαλιά Pico 4 VR αναμένεται να αποκαλυφθούν σήμερα

Η μητρική εταιρεία του TikTok, ByteDance, είχε μια πρόσκληση αρχική σελίδα σήμερα που έδειξε μια παρουσίαση προϊόντος. Η εικόνα teaser υποδηλώνει ότι πρόκειται για το νέο αυτόνομο ακουστικό εικονικής πραγματικότητας Pico 4. Γίνεται επίσης λόγος για ένα Pico 4 Pro εδώ και λίγο καιρό, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως αντίστοιχο του Meta Quest Pro (πιθανή κυκλοφορία στις 11 Οκτωβρίου). Το μοντέλο Pico Pro υποτίθεται επίσης ότι υποστηρίζει παρακολούθηση ματιών και προσώπου.

Οι φήμες γύρω από το Pico 4 σιγοβράζουν για λίγο περισσότερο. Λέγεται ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα σημαντικά ελαφρύτερο ζευγάρι γυαλιά VR. Στην ιστοσελίδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, υπάρχουν ήδη λεπτομέρειες για τις δύο παραλλαγές: μία με 8/128 GB και μία με 8/256 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο, αντίστοιχα.

Πίκο 4

Η ByteDance προσκαλεί τον κόσμο στην εκδήλωση έναρξης για το Pico 4. / © Pico

Μεγάλη σύγχυση επικράτησε καθώς μια άλλη εικόνα teaser κυκλοφόρησε κατά λάθος από τον Pico, δείχνοντας ένα γεγονός στις 27 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα στην Κίνα. Η καλύτερη εικασία μας είναι ότι αυτή η εκδήλωση αναφέρεται στο Pico 4 Pro.

Λέγεται επίσης ότι χρησιμοποιεί ιδιαίτερα επίπεδους φακούς pancake και επομένως μοιάζει με το Meta Quest Pro, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Meta Connect στις 11 Οκτωβρίου. Τουλάχιστον θα μάθουμε περισσότερα για τα γυαλιά Pico σε λίγες ώρες. Είσαι ενθουσιασμένος?

Μέσω: Μικτός
Πηγή:
ByteDance

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here