Το Peppa Pig: Holiday Adventures είναι δωρεάν αντί για 3,99 $

0
170
Επόμενο Διάλειμμα για καφέ Pit peppa pig
© NextPit

Η δωρεάν εφαρμογή μας για σήμερα είναι το Peppa Pig: Holiday Adventures. Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι εγκεκριμένο από δασκάλους βασίζεται σε έναν αγαπημένο χαρακτήρα των παιδιών και είναι προς το παρόν διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store και το Apple App Store αντί για την κανονική του τιμή των 3,99 $.


TL;DR

  • Το Peppa Pig: Holiday Adventures βαθμολογείται με 3,1 αστέρια στο Play Store και 4,1 στο App Store.
  • Το παιχνίδι δεν περιέχει διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Δεν είμαι πολύ φαν των κινουμένων σχεδίων και ακόμη λιγότερο της ποικιλίας Peppa Pig, αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτό το γουρουνάκι είναι πολύ διάσημο. Τα παιδιά λατρεύουν να παρακολουθούν τις περιπέτειές του στην τηλεόραση και ακόμα καλύτερα, να τον ελέγχουν στα παιχνίδια. Γι’ αυτό επέλεξα να προτείνω το Peppa Pig: Holiday Adventures το οποίο, όπως και οι άλλοι τίτλοι της σειράς, έχει εκπαιδευτική αξία και προτείνεται από δασκάλους.

Γιατί αξίζει αυτό το δωρεάν παιχνίδι;

Το Peppa Pig: Holiday Adventures είναι ένα παιχνίδι για παιδιά που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών του διάσημου ροζ χοιρινού φίλου. Αυτό το καθιστά έναν καλό τρόπο να κρατάτε τα παιδιά σας ξύπνια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, επειδή θα μπορούν να μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Όπως συμβαίνει με τα άλλα παιχνίδια της σειράς, το Holiday Adventures αποτελείται από πολλά μίνι παιχνίδια.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βοηθήσει την Peppa να ολοκληρώσει κάποιες δραστηριότητες που σχετίζονται με ένα θέμα διακοπών. Για παράδειγμα, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα κολύμβησης, να φτιάξετε μια πίτσα με την Πέπα και τον Γιώργο, να βοηθήσετε τη Θεία Γκάτ να δημιουργήσει ένα νόστιμο παγωτό για όλους ή να ντυθείτε την Πέπα και τον Γιώργο για μια εκδρομή στην παραλία.

Επιπλέον, το Peppa Pig: Holiday Adventures δεν περιέχει διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής και δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε λογαριασμό για να παίξουν τα παιδιά σας.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σέβεται το απόρρητό σας;

Το παιχνίδι Peppa Pig: Holiday Adventures συλλέγει δεδομένα τοποθεσίας, δραστηριότητας και απόδοσης, όπως φαίνεται στο σελίδα ασφαλείας δεδομένων στο Google Play Store. Η κατάσταση είναι επίσης παρόμοια στο iOS, καθώς η σελίδα απορρήτου του App Store έδειξε επίσης το ίδιο.

Έλεγχος της εφαρμογής στο Εξοδος πλήθους Η πλατφόρμα έδειξε ότι περιέχει 2 trackers για αναλυτικά στοιχεία και απαιτεί 5 άδειες, οι οποίες ευτυχώς συμβαδίζουν με τον σκοπό του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι χωρίς καμία ανησυχία.

  • Δεν σας αρέσει αυτή η εφαρμογή; Ρίξτε μια ματιά στις άλλες δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας ή τον οδηγό μας για την εύρεση δωρεάν εφαρμογών χωρίς απάτη.

Το Peppa Pig: Holiday Adventures έχει βαθμολογία 3,8 αστεριών στο Google Play Store με περισσότερες από 1.500 κριτικές και πάνω από 100.000 λήψεις από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε. Στο Apple App Store, το παιχνίδι έχει βαθμολογία 4,1 αστέρων με 106 κριτικές.

Πώς σας φαίνεται η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας; Έχετε εγκαταστήσει το Peppa Pig: Holiday Adventures στο smartphone σας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here