Το OpenAI λανσάρει την επίσημη εφαρμογή ChatGPT για χρήστες iOS

0
47

Από τότε που το ChatGPT εισήχθη στον κόσμο, ο κόσμος το κάνει gaga. Έχει γίνει πράγματι το talk of the town, και πολλοί το χρησιμοποιούν στους αντίστοιχους τομείς τους.

Αν και η εμπειρία ιστού ήταν ικανοποιητική για τους χρήστες του, οι άνθρωποι περίμεναν με ανυπομονησία να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία της εφαρμογής του, και ορίστε, το OpenAI παρουσίασε επίσημα την εφαρμογή ChatGPT chatbot που υποστηρίζεται από AI στους χρήστες.

Εκκίνηση εφαρμογής ChatGPT για iOS

Το chatGPT κυκλοφορεί για iOS

Μετά από μήνες εμπειρίας στον ιστό, οι χρήστες iOS μπορούν επιτέλους να δοκιμάσουν την εμπειρία εφαρμογής του. Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες, το ChatGPT έχει κερδίσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας από την κυκλοφορία του, τον Νοέμβριο του 2022.

Στις 18 Μαΐου 2023, η OpenAI έκανε αυτή την επίσημη ανακοίνωση από τους δικτυακός τόπος ότι κυκλοφορούν την πρώτη τους εφαρμογή εμπειρίας χρήστη για χρήστες iPhone και iPad, αλλά θα περιοριστεί πρώτα μόνο στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αργότερα, θα το επεκτείνουν και σε άλλες χώρες.

Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη για χρήστες iPhone και iPad και οι χρήστες των ΗΠΑ μπορούν να την κατεβάσουν από εδώ.

Χαρακτηριστικά του ChatGPT

Παρόλο που το ChatGPT δεν είναι νέος όρος για όλους μας και γνωρίζουμε αρκετά τις δυνατότητες και τη διεπαφή χρήστη του, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές συναρπαστικές λειτουργίες του ChatGPT που θα δείτε στην εφαρμογή.

Σημείωση: Η εφαρμογή θα είναι δωρεάν και θα έχει τη δυνατότητα να συγχρονίζεται με το ιστορικό σας σε όλες τις συσκευές σας.

  • Άμεσες απαντήσεις – Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να λάβετε απάντηση ή να δείτε μια διαφήμιση για το ίδιο.
  • Επαγγελματικές εισροές-Μπορείτε σίγουρα να βοηθήσετε το εργαλείο στην επαγγελματική σας εργασία και να σας διευκολύνει.
  • Πρόσθετη γλωσσική υποστήριξη – Μπορείτε να μάθετε πολλές περισσότερες γλώσσες μέσω της εφαρμογής.
  • Προσαρμοσμένες απαντήσεις- Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με μια γενική απάντηση. Μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας λεπτομερώς και να λάβετε μια προσαρμοσμένη απάντηση.

ChatGPT Για χρήστες Android

Αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την επίσημη πηγή, έχουν κάνει υπαινιγμούς για την εφαρμογή Android τους που θα είναι στα σκαριά και μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τυλίγοντας,

Το ChatGPT σίγουρα θα είναι μια αξιόλογη εφαρμογή που μπορεί να κάνει την εργασία πιο εύκολη για τους χρήστες iOS. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να παρουσιάζουν νέες εκδόσεις με δυνατότητες και αποκλειστικότητες που μπορούν να κάνουν θαύματα για εσάς. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό; Σχολιάστε και ενημερώστε μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here