Το OnePlus 10T 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

0
141
Το OnePlus 10T 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

Φέτος η OnePlus δεν κυκλοφορεί μια έκδοση βανίλιας του OnePlus 10, αλλά θα κυκλοφορήσει στο OnePlus 10T 5G. Αυτό θα είναι το επόμενο και τελευταίο ναυαρχίδα smartphone από την OnePlus φέτος.

Τον Μάρτιο, η εταιρεία παρουσίασε το smartphone OnePlus 10 Pro. Με αυτό, όλοι περίμεναν την κυκλοφορία μιας φθηνότερης παραλλαγής του OnePlus 10. Αλλά οι τελευταίες αναφορές του tipster Max J, το OnePlus 10T 5G θα είναι η τελευταία συσκευή του τρέχοντος έτους.

Άλλα smartphone, συμπεριλαμβανομένου του OnePlus 10 Ultra ή του OnePlus 10T Pro, δεν έρχονται. Αυτά ήταν φημολογούμενα τηλέφωνα που αναμένεται να έχουν βελτιωμένες κάμερες και τσιπ MariSilicon X.

Το OnePlus 10T 5G είναι η επόμενη και τελευταία ναυαρχίδα αυτής της χρονιάς

Το OnePlus 10T 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

Ο tipster λέει ότι το OnePlus 10T θα είναι καλύτερο από το 10 Pro. Ο Max Jambor δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας ότι η OnePlus εργάζεται στο “OnePlus 10T” και είναι η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας. Στην ενότητα σχολίων του ίδιου tweet, ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει OnePlus 10 Ultra.

Λέγεται ότι το OnePlus 10T είναι το φημολογούμενο Vanilla OnePlus 10 και Ultra. Επίσης, υπάρχουν πολλές πηγές που αναφέρουν ότι η σειρά OnePlus 10 έχει ένα μοντέλο “Ultra”, επομένως υπάρχει η πιθανότητα το επερχόμενο smartphone να είναι μια ανανεωμένη έκδοση των συσκευών που εμφανίζονται στις διαρροές.

Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της θα έχει Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτό το smartphone θα το χρησιμοποιήσει. Μπορούμε να περιμένουμε ότι η συσκευή θα έχει ενσύρματη υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 150 W.

Το OnePlus 10T 5G θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη πάνελ AMOLED FHD+ 6,7 ιντσών. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια κάμερα 50MP και μια μπαταρία 4.800mAh. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για κάμερες Hasselblad.

Το smartphone αναμένεται να διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5 και αποθήκευση flash UFS 3.1. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι απλώς εικασίες. τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για το smartphone. Εάν υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, θα τη μοιραστούμε μαζί σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here