Το Nothing Phone (2) δεν επιβεβαιώνεται με το Snapdragon 8+ Gen 1

0
50
Τίποτα τηλέφωνο 2
© Carl Pei/Twitter

Μετά από μερικά teaser και ακόμη και μια διαγραμμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τρίτο μέρος, το Nothing Phone (2) επιτέλους επιβεβαίωσε τον επεξεργαστή του. Σε μια (μεγάλη) σειρά tweets, ο ιδρυτής της start-up Carl Pei αποκάλυψε ότι το επερχόμενο smartphone θα τροφοδοτείται από την CPU Snapdragon 8+ Gen 1, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες.


TL;DR

  • Το Nothing Phone (2) θα είναι εξοπλισμένο με το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1.
  • Ο επεξεργαστής κορυφαίας κατηγορίας θα πρέπει να προσφέρει ένα μεγάλο άλμα απόδοσης πάνω από το Nothing Phone (1).

Φυσικά, η είδηση ​​διέρρευσε πριν από δύο μήνες από ανώτερο στέλεχος της Qualcomm, ο οποίος διαχειρίστηκε την αφαίρεση/επεξεργασία της ανάρτησης στον λογαριασμό του στο LinkedIn, λίγο αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του MWC 2023 ότι το δεύτερο smartphone της θα είχε chipset της σειράς 8 “.

Τίποτα Teaser Τηλέφωνο (2).

Το Nothing Phone (2) αναμένεται να επαναφέρει τη νέα (ή τεχνητή;) διεπαφή Glyph. / © Τίποτα

Ο Pei διευκρίνισε περαιτέρω ότι το Phone (2) θα είναι δύο φορές πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών, εκτός από πρόσθετες αναβαθμίσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την επεξεργασία της κάμερας και τα πρωτόκολλα δικτύωσης.

Ενώ η κριτική του NextPit διαπίστωσε ότι το Nothing Phone (1) προσφέρει αρκετή απόδοση για τους περισσότερους ανθρώπους, το τσιπ Snapdragon 778 της συσκευής ήταν σαφώς ένας ενδιάμεσος επεξεργαστής, ειδικά για εργασίες όπως παιχνίδια, εγγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης και άλλες προηγμένες χρήσεις.

Το Snapdragon 8+ Gen 1 μπορεί να μην είναι το πιο πρόσφατο της Qualcomm, αλλά προσφέρει καλή ισορροπία απόδοσης και απόδοσης, καθώς παράγεται με τη ναυαρχίδα N4 (κλάση 4nm) της TSMC διαδικασία με ταχύτερους πυρήνες από τον 778, καλύτερη GPU, επεξεργασία εικόνας και μεγαλύτερες ταχύτητες 5G.

Ένα πράγμα που ο Carl Pei δεν αποκάλυψε ήταν η κυκλοφορία του Nothing Phone (2). Ο ιστότοπος της εταιρείας εξακολουθεί να αναφέρει ένα μήνυμα “Arriving Summer 2023” στη σελίδα πρόσκλησης εκδήλωσης, επομένως απομένουν μερικές εβδομάδες μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή.

Τι γίνεται με εσένα; Έχετε εγγραφεί για νέα στη διαφημιζόμενη συσκευή; Πιστεύετε ότι ο Snapdragon 778 ήταν αρκετά καλός ή περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο (2); Το πιο σημαντικό, πόσο περιμένετε να δείτε το τηλέφωνο;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here