Το Nothing Phone (1) είναι ακριβό: Η Amazon αποκαλύπτει την τιμή του

0
85
Nothing phone 1 σχεδίαση διαφανείς πίσω γυάλινες λωρίδες φωτισμού
© Τίποτα

Γνωρίζουμε ήδη εδώ και λίγες μέρες ότι η Nothing κυκλοφορεί επιτέλους το πρώτο της smartphone οπλισμένο με φύλλο προδιαγραφών μεσαίας κατηγορίας. Τώρα, η Amazon από όλα τα μέρη, διέρρευσε την επίσημη τιμή του smartphone στο διαδίκτυο. Ενώ οι πρώτες συσκευές Nothing ήταν εκπληκτικά φθηνές, η ειδική σχεδίαση και το νέο λειτουργικό σύστημα Nothing θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα σημαντικό premium.

TL;DR

  • Η Amazon διέρρευσε τις τιμές του Nothing Phone (1), το οποίο δεν θα παρουσιαστεί μέχρι τις 21 Ιουλίου.
  • Το νέο smartphone με προδιαγραφές μεσαίας κατηγορίας κοστίζει 469,99 € σύμφωνα με την έκθεση.
  • Θα μπορούσε να εμφανιστεί σε πακέτο με ειδική έκδοση του Nothing Ear (1).

Το Nothing Phone (1) εμφανίστηκε στον γερμανικό κατάλογο της Amazon σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Όπως ανακάλυψαν οι χρήστες στο Reddit, το τηλέφωνο διατίθεται για 469,99 € για το μοντέλο 8 GB RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Για όσους θέλουν επιπλέον χώρο αποθήκευσης, δηλαδή 12 GB μνήμης RAM και 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης, θα πρέπει να πληρώσετε 549,99 €. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το smartphone δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Πολιτεία.

Έτσι, η εκκίνηση του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei έχει τοποθετήσει το πρώτο της smartphone στην υψηλότερη θέση της αγοράς smartphone μεσαίας κατηγορίας. Εάν επρόκειτο να παρακολουθούμε τις διαρροές προδιαγραφών του Nothing Phone (1), μπορούμε ήδη να υπολογίσουμε ότι η Nothing δεν θέλει να παρουσιάσει μια προσφορά αξίας για τα χρήματα. Υπάρχουν μοντέλα που κοστίζουν λιγότερο από 400€ που προσφέρουν παρόμοιο επίπεδο απόδοσης.

Das Nothing Phone 1 in der schwarzen Variante.

Το Nothing Phone 1 έρχεται επίσης σε μαύρη έκδοση. / © Τίποτα

Ασυνήθιστη σχεδίαση, μαύρη έκδοση και «νέα» ακουστικά

Το σχετικά υψηλό κόστος μπορεί να έχει διάφορους λόγους. Από τη μια πλευρά, η Nothing παρουσιάζει το πρώτο της smartphone, το “Τηλέφωνο (1). Έτσι, η εταιρεία δεν μπορεί να μην βασίζεται σε πρότυπα ή πλακέτες κυκλωμάτων από προηγούμενα μοντέλα για ανάπτυξη και παραγωγή. Ταυτόχρονα, θα μπορούσαμε ήδη να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό πίσω σχέδιο του τηλεφώνου Nothing σε ένα βίντεο.

Die Nothing Ear 1 in der Stick-Version

Το Nothing Ear 1 σε νέα οριζόντια έκδοση. / © Τίποτα

Στο πίσω μέρος του smartphone, το Nothing εγκατέστησε λωρίδες φωτός LED που μπορούν να ανάψουν και να αναβοσβήσουν με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το επίπεδο φόρτισης κατά τη φόρτιση ή να χρησιμοποιήσετε το LED πίσω ως φως βίντεο. Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, θα υπάρχει και μαύρη έκδοση εκτός από τη διάφανη.

Επίσης, εμφανίστηκε στο Amazon μια ειδική παραλλαγή των ακουστικών Nothing Ear (1) στο αυτί. Τα ακουστικά έπρεπε να εμφανιστούν σε οριζόντια έκδοση. Αν και η αντίστοιχη σελίδα του Amazon έχει ήδη τεθεί εκτός σύνδεσης από τότε, το ιστολόγιο του Caschy απαθανάτισε μια εικόνα προϊόντος αυτής της προσφοράς.

Πιστεύετε ότι το Nothing Phone (1) είναι πολύ ακριβό; Και τι γνώμη έχετε για την περίεργη οριζόντια έκδοση του Nothing Ear (1);

Πηγή:
Reddit, Caschys Blog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here