Το Netflix θα ενισχύσει το σχέδιο ποιότητας ροής των διαφημίσεων, αλλά υπάρχει άλμα

0
37

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και τώρα, ανακοίνωσε μια ώθηση στην ποιότητα ροής αυτού του σχεδίου που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Με αυτό, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει σύντομα τέλη κοινής χρήσης λογαριασμού στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία φέρνει ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις στην πλατφόρμα της όπως και παλαιότερα. αντιμετώπισε αύξηση στον αριθμό των συνδρομητών επί πληρωμή, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό παρακάτω.

Το Netflix θα κυκλοφορήσει σύντομα τέλη κοινής χρήσης λογαριασμού στις ΗΠΑ

Το Netflix θα κυκλοφορήσει σύντομα τέλη κοινής χρήσης λογαριασμού στις ΗΠΑ

Πέρυσι, το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο σχέδιο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις με το όνομα “Basic With Ads” τον Νοέμβριο με 6,99 $ το μήνα μόνο για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά τώρα, είναι επίσης διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Και η υψηλότερη ποιότητα ροής σε αυτό το σχέδιο ήταν η ανάλυση 720p, αλλά από τώρα, η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει ότι αυξάνει την ανάλυση βίντεο σε ανάλυση 1080p.

Με αυτό, η εταιρεία αποφάσισε επίσης να επιτρέψει δύο ταυτόχρονες ροές σε έναν λογαριασμό, ο οποίος έχει εγγραφεί σε αυτό το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά νωρίτερα, το επίδομα αφορούσε μόνο μία ροή.

Εκτός από όλες αυτές τις βελτιώσεις, το Netflix σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει χρεώσεις κοινής χρήσης λογαριασμών στις ΗΠΑ, τις οποίες συζήτησαν και δοκίμασαν από πέρυσι ως έργο καταστολής της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης.

Αυτή η καταστολή κοινής χρήσης λογαριασμών θα επιτρέψει σε άτομα να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς τους που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό χωρίς καμία χρέωση.

Ωστόσο, τα άτομα που ζουν σε άλλο νοικοκυριό δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό Netflix δωρεάν, καθώς πρέπει να πληρώσουν μια επιπλέον χρέωση και αυτή η καταστολή κοινής χρήσης λογαριασμού θα εφαρμοστεί στη χώρα μετά τις 30 Ιουνίου.

Επίσης, πριν από μερικούς μήνες η εταιρεία έχει ήδη εφαρμόσει αυτό το σχέδιο καταστολής της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ξεχωριστά, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να τερματίσει την υπηρεσία ενοικίασης αλληλογραφίας DVD και Blu-ray τους επόμενους μήνες και κυκλοφόρησε πριν από περίπου 25 χρόνια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here