Το Magic Editor Tool της Google που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη έχει χαρακτηριστικά που μοιάζουν με το Photoshop

0
46
google fotos μαγική γόμα 01
© NextPit

Με τα χρόνια, το Google Photos στο Android απέκτησε μια χούφτα λειτουργίες επεξεργασίας. Μερικά από αυτά βασίζονται ακόμη και στις δυνατότητες AI της συσκευής, όπως η Magic Eraser. Η Google προσθέτει ένα πολύ πιο ικανό εργαλείο που ονομάζεται Magic Editor στην εφαρμογή γκαλερί της, ώστε να μπορείτε να αποχαιρετήσετε το Photoshop.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε φωτοβομβιστές από τις φωτογραφίες σας ή απλά θέλετε να βελτιώσετε τις θολές λήψεις, αυτά μπορούν ήδη να γίνουν απευθείας στο Google Photos και χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή. Τι γίνεται αν θέλετε να μετακινήσετε θέματα ή να επεξεργαστείτε γρήγορα μια συγκεκριμένη περιοχή της φωτογραφίας σας; Η Google το κάνει αυτό δυνατό με το Magic Editor.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να αφαιρέσετε το φόντο από φωτογραφίες στο iPhone σας

Αφαιρέστε ή αλλάξτε το μέγεθος των θεμάτων στις Φωτογραφίες Google

Η Google είπε ότι με το νέο της εργαλείο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν εκτεταμένους και πιο προηγμένους ελέγχους, όπως αλλαγή μεγέθους και μετακίνηση θεμάτων μέσα στη φωτογραφία. Πρόσθεσε επίσης ότι θα υποστηριχθεί η επισήμανση μιας συγκεκριμένης περιοχής. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μόνο τον ουρανό και να διαγράψετε τμήματα των σύννεφων ενώ παράλληλα ενισχύετε το χρώμα σε αυτά.

Δείγματα φωτογραφιών του Google Magic Editor

Το Magic Editor της Google στο Google Photos μπορεί να αναδημιουργήσει και να γεμίσει την περιοχή που λείπει. / © Google, Επεξεργασία από NextPit

Το πιο σημαντικό, υπάρχει πλέον η δυνατότητα διαγραφής όχι μόνο αντικειμένων στο φόντο αλλά και αντικειμένων μέσα στο θέμα. Η λειτουργία μπορεί επίσης να αναδημιουργήσει θέματα, κάτι που φαίνεται στο παράδειγμα φωτογραφίας ενός τεντωμένου πάγκου και γεμίζοντας τα τμήματα των μπαλονιών που λείπουν.

Το Google Magic Editor δείγμα επεξεργασίας φωτογραφιών θεμάτων και αφαίρεση αντικειμένων.

Το Magic Editor της Google μπορεί να αφαιρέσει αντικείμενα στο θέμα και να αλλάξει το μέγεθος του θέματος. / © Google, Επεξεργασία από NextPit

Πότε μπορείτε να δοκιμάσετε το Magic Editor της Google

Σύμφωνα με τον γίγαντα της αναζήτησης στο Διαδίκτυο, το Magic Editor βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Ωστόσο, σχεδιάζουν να το διαθέσουν στο Google Photos για επιλεγμένα μοντέλα Pixel αργότερα φέτος. Είναι πιθανό ότι αυτό το εργαλείο θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο του με τα επερχόμενα και φημολογούμενα Pixel 8 και Pixel 8 Pro, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.

Εκτός από την Google, η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό της εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται Image Clipper για υποστηριζόμενα smartphone Galaxy. Το Image Clipper αντιγράφει το Lift and Drop της Apple στο iOS 16, το οποίο σας επιτρέπει να απομονώσετε ένα θέμα και να κάνετε το φόντο διαφανές.

Έχετε δοκιμάσει ακόμα τη Magic Eraser της Google σε iPhone ή Android; Θα θέλαμε να ακούσουμε για την εμπειρία σας με τη λειτουργία.

Πηγή:
Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here