Το iPhone 16 της Apple μπορεί να επιστρέψει σε διάταξη κάθετης κάμερας

0
41
NextPit iPhone 12 Mini κάμερα
© NextPit

Μεταξύ των σχεδιαστικών στοιχείων που διαφοροποιούν τα iPhone είναι η διάταξη της μονάδας πίσω κάμερας. Στο iPhone 11, η Apple χρησιμοποίησε μια κάθετη διπλή κάμερα και τελικά την άλλαξε σε μια διαγώνια ρύθμιση στο iPhone 13, η οποία αναμένεται να μεταφερθεί στο iPhone 15. Η εταιρεία από το Κουπερτίνο θα μπορούσε να επιστρέψει σε κάθετη ευθυγράμμιση στο βασικό μοντέλο του iPhone 16 .

Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το iPhone 15 τους επόμενους μήνες, υπάρχουν τώρα εξελίξεις σχετικά με το iPhone 16. Παραγωγικός χρήστης και ενθουσιώδης της Apple @URedditor προβλέπει ότι το τυπικό iPhone 16 του επόμενου έτους θα κάνει το ντεμπούτο του με κάθετη ευθυγράμμιση κάμερας παρόμοια με το iPhone 11 ή το iPhone 12. Ταυτόχρονα, θα το έκανε χαρακτηριστικό στοιχείο και θα κάνει τη συσκευή εύκολα αναγνωρίσιμη ως νέο μοντέλο.

  • Διαβάστε επίσης: Κριτική Apple iPhone 14 Plus

Ο λογαριασμός δηλώθηκε μόνο για το βασικό iPhone 16, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό αντικατοπτρίζει το μεγαλύτερο iPhone 16 Plus. Και οι δύο θα μπορούσαν επίσης να έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού φακού και ίσως μεγαλύτερου και παχύτερου δακτυλίου κάμερας.

Κάμερα Apple iPhone 14 Plus

Η Apple χρησιμοποιεί μια διαγώνια διάταξη διπλής κάμερας στο iPhone 14 (Plus). / © NextPit

Οθόνη Apple iPhone 16 Pro (Max).

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια πηγή δημοσίευσε προηγουμένως τις υποτιθέμενες λεπτομέρειες σχετικά με μια σημαντική αλλαγή για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max. Αντίστοιχα, η Apple αυξάνει την ακίνητη περιουσία της οθόνης για τα δύο premium μοντέλα με το τελευταίο να έχει πλάτος από 0,2 έως 6,3 ίντσες, ενώ το Pro Max εκτείνεται κατά 6,9 ίντσες ή 0,2 ίντσες μεγαλύτερο.

Εκτός από τα μεγέθη οθόνης iPhone, και τα δύο iPhone 16 Pro ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν μια κάμερα περισκοπίου αφού γίνουν αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max. Φημολογήθηκε επίσης ότι η Apple θα υιοθετήσει το Dynamic Island επόμενης γενιάς με αισθητήρες Face ID κάτω από την οθόνη σε αυτά τα iPhone Pro 2023, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα μπορούσε να μετονομαστεί σε iPhone 16 Ultra.

Θα προτιμούσατε μια κάθετη διάταξη κάμερας από μια διαγώνια; Ή ποια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά πιστεύετε ότι πρέπει να ενσωματώσει η Apple στα μελλοντικά της iPhone; Πείτε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here