Το iPhone 15 Pro μπορεί να αντιγράψει το προγραμματιζόμενο κουμπί δράσης του Watch Ultra

0
51
NextPit Apple iPhone 14 Pro Side
© NextPit

Μεταξύ των λεπτομερειών γύρω από το iPhone 15 της Apple, ο σχεδιασμός του μηχανικού κουμπιού είναι ίσως το πιο αντικρουόμενο σημείο που αναφέρεται. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη υποδηλώνει ότι η Apple μπορεί να επιμείνει περαιτέρω στην ίδια αλλαγή έντασης και αντ ‘αυτού να εισαγάγει ένα νέο κουμπί δράσης παρόμοιο με το Watch Ultra.

Ένας συχνός διαρρήκτης της Apple επιβεβαιώνει τώρα με MacRumors για τη σχεδίαση του κουμπιού του iPhone 15 Pro. Πιστεύεται ότι η Apple έχει εγκαταλείψει την ενιαία και σταθερή σχεδίαση κουμπιών λόγω τεχνικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η εταιρεία με το νέο εξάρτημα, κάτι που απηχεί την προηγούμενη αναφορά του αναλυτή Ming-Chi Kuo που δημοσίευσε.

  • Μην χάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Apple Watch για τον απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας του iPhone

Πώς μπορεί να λειτουργήσει το κουμπί δράσης στο Apple iPhone 15

Τόσο το iPhone 15 Pro όσο και το iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι διατηρούν την αύξηση της έντασης ήχου, η οποία παραμένει αμετάβλητη από το iPhone 14 Pro. Αυτό που θα μπορούσε να αντικατασταθεί είναι ο διακόπτης σίγασης. Σύμφωνα με τον διαρρήκτη, η εναλλαγή θα αντικατασταθεί από ένα προγραμματιζόμενο κουμπί δράσης, που βρίσκεται παρόμοια στο Watch Ultra (αναθεώρηση).

Στο premium smartwatch της Apple, οι χρήστες επιτρέπεται να προσαρμόζουν το κουμπί δράσης πάνω από τις βασικές λειτουργίες συντόμευσης. Ορισμένες εκτεταμένες διαμορφώσεις περιλαμβάνουν αντιστοίχιση με τις λειτουργίες προπόνησης ή χρονόμετρου, καθώς και στην πλοήγηση μέσω σημείων διαδρομής. Στην περίπτωση του iPhone 15 Pro, δεν είναι σαφές πώς θα χρησιμοποιηθεί το εξάρτημα εκτός από τη μετάβαση σε διαφορετικά προφίλ.

Apple Watch Ultra

Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτεινό πορτοκαλί κουμπί δράσης του Apple Watch Ultra. Η πάντα ενεργοποιημένη οθόνη απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν φοράτε το ρολόι. Απαιτείται κωδικός όταν το φοράτε, εάν έχει ρυθμιστεί σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν είστε στο ντους. / © NextPit

Εκτός από τα χειριστήρια, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα πιο στιβαρό πλαίσιο από τιτάνιο, ενώ το τυπικό iPhone 15 (Plus) διατηρεί την τρέχουσα κατασκευή από αλουμίνιο. Ωστόσο, ολόκληρη η σειρά αναμένεται να φτάσει με το Dynamic Island και μια θύρα USB-C, αν και μια καλύτερη έκδοση της τελευταίας προορίζεται για τα πιο ακριβά μοντέλα.

Το iPhone 15 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Θα τρέχει στο λειτουργικό σύστημα iOS 17, το οποίο η Apple πρόκειται να κάνει προεπισκόπηση στο WWDC23. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η Apple φημολογείται ότι θα αυξήσει το κόστος του iPhone 15 Pro (Max).

Μέσω: MacRumors
Πηγή:
Twitter/u/URedditor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here