Το iPhone 15 Pro μπορεί να έρθει με μια συγκλονιστική ανατροπή στο σχεδιασμό

0
203
Οθόνη NextPit Apple iPhone 13
© NextPit

Για πολλά χρόνια η Apple κατασκευάζει iPhone εξοπλισμένα με OLED, δεν παρουσίασε ποτέ κανένα μοντέλο με κυρτή οθόνη. Ωστόσο, ένας νέος ισχυρισμός έχει εμφανιστεί, παρέχοντας πρώιμες ενδείξεις ότι η εταιρεία του Κουπερτίνο μπορεί να είναι έτοιμη να φέρει αυτή την αλλαγή στο φετινό iPhone 15.

Όπως αναφέρεται από την πηγή του χρήστη του Twitter ShrimpApplePro, τα μοντέλα iPhone 15 (Plus) και iPhone 15 Pro (Max) θα διατηρήσουν τα αντίστοιχα μεγέθη οθόνης. Αλλά προσθέτει ότι η Apple θα ενσωματώσει επίσης καμπύλες οθόνες σε ολόκληρη τη σειρά.

Τα πρώτα iPhone της Apple με κυρτή οθόνη

Συνεπώς, το αποτέλεσμα είναι λιγότερο έντονο καθώς η καμπυλότητα περιορίζεται στα πλαίσια αντί να αντικατοπτρίζει μια σχεδίαση από άκρη σε άκρη που βρίσκεται σε smartphone της Samsung όπως το Galaxy S22 Ultra. Το πιο σημαντικό, το εφέ παρομοιάστηκε με τις καμπύλες γυάλινες άκρες που βρέθηκαν στα Apple Watch Series 8 και Watch SE (κριτική).

Αναθεώρηση Apple Watch SE

Φορώντας το Apple Watch SE στον καρπό, η εισαγωγή δεδομένων είναι πολύ πιο αποτελεσματική. / © NextPit

Ο χρήστης πιστεύει ότι τα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 (Plus) θα επωφεληθούν επίσης από τη σχεδίαση Dynamic Island. Αυτό υποστηρίζει περαιτέρω την προηγούμενη αναφορά ότι η Apple θα αφαιρέσει επιτέλους τον παράγοντα διαφοροποίησης μεταξύ του τρέχοντος iPhone 14 και του iPhone 14 Pro, τουλάχιστον στο μπροστινό μέρος.

Ταχύτερος επεξεργαστής και κατασκευή τιτανίου στο iPhone 15 Pro

Ωστόσο, η Apple αναμένεται να προσφέρει αποκλειστικά χαρακτηριστικά στα premium μοντέλα. Τόσο το iPhone 15 Pro όσο και το iPhone 15 Pro Max πιθανότατα θα διαθέτουν πλαίσιο τιτανίου μαζί με το μη ανακοινωθέν chipset A17 Bionic που αναμένεται να φτάσει με σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της μπαταρίας. Από την άλλη πλευρά, μόνο το iPhone 15 Pro Max λέγεται ότι έχει νέα περισκοπική κάμερα.

Για την παρακολούθηση του ετήσιου ρυθμού υλικού της Apple, το iPhone 15 θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2023. Παραδόξως, υπάρχουν ήδη φήμες ότι η κατασκευάστρια εταιρεία iPhone σχεδιάζει να μειώσει την τιμή του iPhone 15 Plus, ενώ η τιμή του iPhone 15 Ultra ενδέχεται να αυξηθεί απότομα. έτοιμοι για αυτές τις νέες δυνατότητες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here