Το iPhone 15 θα διαθέτει ενίσχυση ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων με USB-C

0
70
Το iPhone 15 θα διέθετε ενίσχυση ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων με USB-C

Τα μοντέλα του iPhone 15 αναμένεται να κληρονομήσουν μια νέα θύρα φόρτισης που θα είναι USB-C και η τελευταία έκθεση υποδηλώνει το μεγαλύτερο όφελος για τη σειρά iPhone του επόμενου έτους από αυτή τη νέα αλλαγή.

Η Apple δεν έχει κάνει τίποτα επίσημο σχετικά με τη λειτουργία του iPhone 15 ή αυτόν τον διακόπτη θύρας, αλλά αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, του οποίου οι πολλές λεπτομέρειες ήταν τόσο ακριβείς στο παρελθόν, οπότε μπορούμε να βασιστούμε σε αυτές.

Το “iPhone με USB-C” θα έχει επίσης πλεονεκτήματα

Το "iPhone με USB-C" θα έχει επίσης πλεονεκτήματα

Σύμφωνα με tweet από Μινγκ-Τσι Κουότο iPhone 15 πρόκειται να διαθέτει USB-C, το οποίο θα ενισχύσει επίσης τις ταχύτητες ενσύρματης μεταφοράς.

Αλλά αυτή η ενσύρματη μεταφορά υψηλής ταχύτητας θα είναι διαθέσιμη μόνο στο iPhone 15 Pro και στο 15 Pro Max, καθώς η Apple έχει ξεκινήσει μια νέα στρατηγική στην οποία κάνει τη διαφορά μεταξύ επαγγελματικών και μη μοντέλων με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 .

Από τότε, έχουμε δει πολλές αναφορές ότι η Apple φέρνει μια θύρα USB-C στο επόμενο iPhone, και μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τους υπεύθυνους σε μια εκδήλωση, οπότε επιβεβαιώνεται ότι θα δούμε όλα τα μοντέλα iPhone 15 με θύρα USB-C .

Ενώ ο Kuo σημείωσε επίσης ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα έχουν το κανονικό USB 2.0, του οποίου η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων περιορίζεται στα 480 Mbps.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να διαθέτουν USB-C 3.2, το οποίο είναι ικανό να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων 20 Gbps

Επίσης, υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες, αλλά πιθανό το μοντέλο Pro να κληρονομήσει τη θύρα Thunderbolt 3, η οποία μπορεί να μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητα 40 Gbps, η οποία είναι πραγματικά υψηλή από μια κανονική θύρα Lightning.

Εξάλλου, υπάρχει ακόμη ένας χρόνος στην κυκλοφορία του iPhone 15, οπότε θα λάβουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό στο μέλλον και η κυκλοφορία της σειράς αναμένεται να γίνει το 4ο τρίμηνο του 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here