Το Instagram προσθέτει την επιλογή διαγραφής λογαριασμού για χρήστες iOS

0
85
Το Instagram προσθέτει την επιλογή διαγραφής λογαριασμού για χρήστες iOS

Το Instagram λανσάρει μια νέα λειτουργία για χρήστες iOS που τους επιτρέπει να διαγράφουν τους λογαριασμούς τους από την εφαρμογή για κινητά. Νωρίτερα, η εφαρμογή δεν επέτρεπε τη διαγραφή του λογαριασμού Instagram.

Τώρα, το Instagram έχει προσθέσει μια επιλογή διαγραφής λογαριασμού από την εφαρμογή, ώστε οι χρήστες iOS να συμμορφώνονται με τις πιο πρόσφατες οδηγίες του App Store.

Η Apple ενημέρωσε τις Οδηγίες αναθεώρησης του App Store. Με την ενημέρωση, η εταιρεία κατέστησε υποχρεωτική για όλες τις εφαρμογές να προσφέρουν τη διαγραφή επιλογών λογαριασμού από την ίδια την εφαρμογή.

Οι χρήστες iOS μπορούν να διαγράψουν λογαριασμούς Instagram μέσα από την εφαρμογή

Το Instagram προσθέτει την επιλογή διαγραφής λογαριασμού για χρήστες iOS

Μέχρι τώρα, το Instagram έχει την επιλογή να διαγράψει τον λογαριασμό, αλλά η διαδικασία ήταν μεγάλη. Οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν μέσω προγράμματος περιήγησης ιστού σε επιτραπέζιο ή κινητό για να διαγράψουν τον λογαριασμό. Ωστόσο, η επιλογή διαγραφής λογαριασμού είναι διαθέσιμη μόνο για iOS και όχι για Android.

Μέσα στην εφαρμογή, μπορείτε μόνο να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό, αλλά δεν μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας από τους διακομιστές Instagram.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Meta είπε: «Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους περισσότερους τρόπους να ελέγχουν την εμπειρία τους και τον χρόνο που αφιερώνουν στο Instagram. Διαθέσαμε την επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας στις Ρυθμίσεις στο iOS και θα εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας προτού επιλέξετε να τον διαγράψετε.”

Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram στην εφαρμογή, θα έχετε ακόμη 30 ημέρες για να ανακτήσετε τον λογαριασμό της εφαρμογής. Μπορείτε να σταματήσετε το Instagram να αφαιρεί τον λογαριασμό. Αυτό εμπίπτει επίσης στις οδηγίες της Apple.

Είναι παρόμοιο με την απενεργοποίηση του λογαριασμού, καθώς δίνει μια χρονική περίοδο κατά την οποία οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να εγκαταλείψουν την εφαρμογή ή όχι. Εάν εκκινήσουν ξανά την εφαρμογή εντός 30 ημερών, τότε το Instagram δεν θα διαγράψει την εφαρμογή του.

Οι χρήστες iOS μπορούν να διαγράψουν την εφαρμογή ακολουθώντας τα βήματα. Από την εφαρμογή μεταβείτε στην ενότητα Προφίλ >> Λογαριασμός>> Διαγραφή λογαριασμού. Στη συνέχεια, θα δείτε δύο επιλογές διαγραφής ή απενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στην επιλογή που προτιμάτε.

Στο στιγμιότυπο οθόνης, μπορούμε να δούμε, ωστόσο, ότι το Instagram επισημαίνει την επιλογή απενεργοποίησης ως κύρια επιλογή. Ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν κλικ σε αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here