Το Instagram για να φέρει διαφημίσεις σε προφίλ και να εξερευνήσει τη σελίδα

0
65
Το Instagram για να φέρει διαφημίσεις σε προφίλ και να εξερευνήσει τη σελίδα

Το Instagram φέρνει τώρα περισσότερες διαφημίσεις στις διαφορετικές ενότητες των πλατφορμών, τις οποίες δεν περιμένατε καν πριν. Αυτές οι πρόσφατα ανακοινωθείσες διαφημίσεις θα τοποθετηθούν στη σελίδα προφίλ και στην αρχική σελίδα της εξερεύνησης.

Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμη νέες λειτουργίες διαφημίσεων που ανακοίνωσε η Meta. Επιπλέον, η αναφορά σημείωσε επίσης ότι οι χρήστες ακολουθούν τουλάχιστον μία επιχείρηση, κάτι που είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε περισσότερες διαφημίσεις.

Το Instagram θέλει να σας δείχνει περισσότερες διαφημίσεις σε νέα σημεία και με νέους τρόπους

Το Instagram θέλει να σας δείχνει περισσότερες διαφημίσεις σε νέα σημεία και με νέους τρόπουςΤο Instagram ανακοίνωσε αυτές τις νέες μορφές διαφημίσεων στο ιστολόγιο επιχειρηματικών ανακοινώσεων και το Business Solutions της Meta σημείωσε επίσης αυτές τις αλλαγές.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο μας διαφημιστικό σποτ, το οποίο βρίσκεται στην αρχική σελίδα της καρτέλας Εξερεύνηση. Όπως ανέφερε η Meta, οι επιχειρήσεις και τα άτομα επιτρέπεται πλέον να τοποθετούν διαφημίσεις στην αρχική σελίδα της καρτέλας Εξερεύνηση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το δεξί μέρος της παραπάνω εικόνας, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαφήμιση στο επισημασμένο μέρος. Επί του παρόντος, το Instagram εμφανίζει επίσης διαφημίσεις στη ροή Εξερεύνησης.

Εξάλλου, η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν διαφημίσεις στη σελίδα του προφίλ, αλλά δεν μοιράζονται πώς θα είναι.

Προς το παρόν, το Instagram εμφανίζει μόνο διαφημίσεις στη ροή και τις ιστορίες, και με αυτές τις νέες αλλαγές, έχει επίσης στόχο να φέρει και διαφημίσεις στα πλέγματα.

Υπάρχει επίσης μια νέα διαφήμιση πολλών διαφημιζόμενων που λέγεται ότι υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και θα σας εμφανίζει πολλαπλές διαφημίσεις με δυνατότητα ολίσθησης και αυτές θα τοποθετούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον σας από τους διαφορετικούς διαφημιστές.

Και μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στο αριστερό μέρος της παραπάνω εικόνας.

Ξεχωριστά, η Meta έχει επίσης ανακοινώσει έναν νέο τύπο διαφήμισης, τις διαφημίσεις AR, και ο διαφημιζόμενος μπορεί να το τοποθετήσει σε ιστορίες ή ροές. Αυτή η διαφήμιση επαυξημένης πραγματικότητας υποστηρίζεται από το Spark AR.

Διαφημίσεις νέας επαυξημένης πραγματικότητας Metas

Όπως δείχνουν οι παραπάνω εικόνες, μπορείτε να δοκιμάσετε το εμφανιζόμενο προϊόν στο χώρο σας με την τεχνολογία AR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here