Το GTA 6 θα ήταν το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία με «προϋπολογισμό 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων»

0
48

Αυτόν τον μήνα οι πολλαπλές διαρροές του GTA 6 βγήκαν δημόσια, οι οποίες αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι και τώρα εμφανίστηκε μια διαρροή που ισχυρίζεται ότι το GTA 6 αναμένεται να είναι το πιο ακριβό παιχνίδι όλων των εποχών.

Η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για το παιχνίδι ακόμα, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιώσει το όνομά του, αλλά ορισμένοι leakers αποκάλυψαν τον προϋπολογισμό του παιχνιδιού στο Twitter, οπότε ας συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Προϋπολογισμός του GTA 6: Όλες οι λεπτομέρειες

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!  Το GTA 6 θα ήταν το πιο ακριβό παιχνίδι στην ιστορία

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δημοφιλές παιχνίδι GTA 6 είναι στην κοινότητα των παιχνιδιών, καθώς όλοι το περιμέναμε τα τελευταία δέκα χρόνια, και η εταιρεία γνωρίζει καλά αυτόν τον ενθουσιασμό.

Αυτός είναι ο λόγος που αφιερώνουν χρόνο για να κυκλοφορήσουν ακόμη και το teaser του παιχνιδιού, επειδή εργάζονται για να το κάνουν καλύτερο από προηγούμενα βιντεοπαιχνίδια με σημαντικούς όρους, όπως γραφικά, μηχανισμοί και διαμόρφωση.

Σύμφωνα με tweet από δημοφιλή Dexerto Gamingο προϋπολογισμός του GTA 6 θα ήταν περίπου 1-2 δισεκατομμύρια, που περιλαμβάνει το κόστος κατασκευής, μάρκετινγκ και άλλα έξοδα.

Καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από κανέναν αξιωματούχο, οπότε θα μπορούσαμε να τις πάρουμε λίγο αλάτι, αλλά αφού σημειώσαμε βελτίωση σε όλες τις άλλες διαρροές, φαίνεται προφανές ότι ο προϋπολογισμός του GTA θα ξεπεράσει τα 800 εκατομμύρια δολάρια.

Και αν ο προϋπολογισμός του ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου, το GTA 6 θα γίνει το πρώτο παιχνίδι που θα αναπτυχθεί με αυτόν τον ακριβό προϋπολογισμό.

Ωστόσο, το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει το πιο ακριβό παιχνίδι επειδή, σύμφωνα με ΒικιπαίδειαΤο Cyberpunk 2077 είναι αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό βιντεοπαιχνίδι με συνολικό κόστος ανάπτυξης 331 εκατομμύρια δολάρια.

Και ο προϋπολογισμός του GTA 5 ήταν περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, τον οποίο το GTA 6 πρόκειται να ξεπεράσει, καθώς θα είναι πιο εμφανές και λεπτότερο από αυτό.

Ωστόσο, μια προηγούμενη διαρροή διευκρίνισε επίσης ότι το GTA 6 θα αναπτυχθεί σε έναν νέο, βελτιωμένο κινητήρα που ονομάζεται RAGE9, ο οποίος είναι επίσης ένα σημαντικό κόστος για την εταιρεία ανάπτυξης.

Ξεχωριστά, το φετινό παιχνίδι Call of Duty αναμένεται επίσης να είναι το πιο ακριβό παιχνίδι επειδή ο προϋπολογισμός του θα μπορούσε επίσης να ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το GTA 6 θα το αντικαταστήσει καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here