Το GTA 6 ενδέχεται να αποκαλυφθεί επίσημα από την Rockstar Games στις 17 Μαΐου

0
48

Όλοι περιμέναμε την ανακοίνωση του GTA 6 τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά η Rockstar δεν έδωσε καμία ενημέρωση σχετικά με το παιχνίδι μέχρι που αντιμετώπισε ένα περιστατικό hacking πέρυσι.

Και τώρα, η τελευταία αναφορά από γνωστή πηγή που περιλαμβάνει λεπτομέρειες από τους leakers της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών αποκάλυψε ότι η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να ανακοινώσει επίσημα το παιχνίδι GTA 6 και μάλιστα ανέφερε την ακριβή ημερομηνία.

Η Take-Two Interactive θα αποκαλύψει το GTA VI στην κλήση επενδυτών της τον επόμενο μήνα

Η Take-Two Interactive θα αποκαλύψει το GTA 6 στο Ins Investor Call

Σύμφωνα με την αναφορά από έναν ιστότοπο που ονομάζεται GamerFicial, η μητρική εταιρεία της Rockstar Games, Take-Two Interactive, ενδέχεται να ανακοινώσει επίσημα την επόμενη δόση της σειράς παιχνιδιών Grand Theft Auto.

Αλλά δεν θα δημοσιοποιηθεί, καθώς η εταιρεία πρόκειται να το κάνει σε μια κλήση επενδυτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2023. Με την ανακοίνωση του παιχνιδιού, αναμένουμε ένα teaser του παιχνιδιού τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς αναμένεται να φτάσει το 2024 ή το 2025. Ωστόσο, είναι καλύτερο να δούμε μια ανακοίνωση παιχνιδιού μετά από δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του προκατόχου του.

Εξάλλου, πολλοί άνθρωποι που διαρρέουν και γνώστες έχουν επίσης εικασίες νωρίτερα ότι θα δούμε ένα teaser για το GTA 6 στο 2ο τρίμηνο του 2023.

Ένας δημοφιλής διαρροής που ονομάζεται Tez2 σημείωσε επίσης για το teaser του GTA 6 στον λογαριασμό του στο Twitter. Όπως εξέφρασε ότι το GTA Online αναμένεται να λαμβάνει μια ετήσια καλοκαιρινή ενημέρωση σύντομα και θα περιέχει teaser για το GTA 6.

Νωρίτερα, η εταιρεία αντιμετώπισε επίσης μια παραβίαση δεδομένων πέρυσι, τα κλεμμένα δεδομένα της οποίας αποκάλυψαν ορισμένα στοιχεία για το GTA 6, συμπεριλαμβανομένων κλιπ δοκιμών παιχνιδιών, λεπτομέρειες χαρακτήρων και τις νέες κινήσεις τους.

Και αυτό απογοήτευσε την εταιρεία προγραμματιστών καθώς αυτή η παραβίαση κατέστρεψε το σχέδιο της εταιρείας να ανακοινώσει το παιχνίδι.

Επίσης, όταν η Rockstar Games κυκλοφόρησε μια αναφορά σχετικά με αυτό, είπαν επίσης να ανακοινώσουν το παιχνίδι σύντομα, οπότε αυτή η ώρα μπορεί να φτάσει τον επόμενο μήνα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here