Το Google Pixel Watch μπορεί να αποκτήσει τη λειτουργία ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού του Fitbit

0
189
NextPit Αισθητήρας ρολογιού Google Pixel
© NextPit

Η εξαγορά του Fitbit από την Google έχει ήδη κάνει μερικές ενσωματώσεις υπηρεσιών υγείας μεταξύ πρόσφατων συσκευών από δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Για παράδειγμα, είδαμε την εφαρμογή Πορτοφολιού Google να αποστέλλεται στο Fitbit Sense 2 και στο Versa 4 (κριτική). Και τώρα ορισμένοι χρήστες του Pixel Watch αναφέρουν ότι εμφανίζεται η λειτουργία ειδοποιήσεων Fitbit Irregular Heart Rhythm.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των ιχνηλατών γυμναστικής και των έξυπνων ρολογιών Fitbit είναι οι ειδοποιήσεις ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού για την ανίχνευση AFib ή μη φυσιολογικών καρδιακών παλμών χωρίς να βασίζεστε σε ΗΚΓ. Αυτό που είναι ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι αυτή η δυνατότητα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και στον ύπνο και δεν απαιτεί από εσάς να ξεκινήσετε χειροκίνητα την ανάγνωση του ΗΚΓ.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα ρολόγια Samsung Galaxy για το 2023

Ίχνη από ειδοποιήσεις ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού για το Pixel Watch

Οι συσκευές Fitbit χρησιμοποιούν οπτικούς αισθητήρες για να ενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού. Ομοίως, το Pixel Watch (κριτική) έχει το ίδιο ικανό υλικό, αλλά η Google δεν έχει ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη λειτουργία στο smartwatch από την κυκλοφορία του. Ορισμένοι κάτοχοι Pixel Watch εντόπισαν κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί τελικά να κυκλοφορήσει.

Όπως κοινοποιήθηκε στο Reddit (μέσω 9to5Google), η καρτέλα “Discover” στην εφαρμογή Fitbit για το Google Pixel Watch εμφανίζει τώρα μια ειδική κάρτα καρουζέλ που ονομάζεται “Ειδοποιήσεις ακανόνιστου ρυθμού” στην ενότητα “Αξιολογήσεις και αναφορές”. Η σελίδα δεν επιβεβαιώνει εάν η λειτουργία είναι ζωντανή ή εκτελείται, αλλά παρέχει λεπτομέρειες και μια περαιτέρω υποενότητα για την προβολή ειδοποιήσεων.

Fitbit Irregular Heart Rhythm για το Google Pixel Watch

Ενότητες Fitbit Irregular Heart Rhythm εντοπίστηκαν στην εφαρμογή Fitbit του Pixel Watch / © Reddit

Δεν είναι σαφές εάν η καταχώριση των Ειδοποιήσεων ακανόνιστου ρυθμού Fitbit σημαίνει ότι η Google ενδέχεται να το ανακοινώσει επίσημα αργότερα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό είναι ένα βασικό εργαλείο που βρίσκεται ακόμη και στο αρχικό επίπεδο Fitbit Inspire 3 που εξετάσαμε, είναι λογικό για τον γίγαντα αναζήτησης να το προσθέσει στις δεξιότητες του Pixel Watch, συμπεριλαμβανομένου του κορεσμού οξυγόνου του αίματος ή της παρακολούθησης SpO2.

Ποιες άλλες λειτουργίες του Pixel Watch θα πρέπει να ενεργοποιήσει η Google; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: 9to5Google
Πηγή:
Reddit/r/PixelWatch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here