Το Google Pixel 7a που διέρρευσε το Render επιβεβαιώνει τις επιλογές σχεδίασης και χρώματος

0
51

Η Google αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone στη σειρά Pixel 7 στο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O και αυτό το smartphone θα είναι το Google Pixel 7a, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές.

Επιπλέον, αυτή η διαρροή επιβεβαίωσε επίσης τη σχεδίαση και τις προγραμματισμένες χρωματικές επιλογές αυτού του smartphone, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ανοιχτού μπλε, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση σχετικά με αυτό παρακάτω.

Google Pixel 7a: Όλες οι λεπτομέρειες

Το Google Pixel 7a που διέρρευσε το Render επιβεβαιώνει τις επιλογές σχεδίασης και χρώματοςΗ Google κυκλοφόρησε τη σειρά Pixel 7 πέρυσι τον Οκτώβριο μήνα και όπως και η σειρά της προηγούμενης σειράς της, η εταιρεία πρόκειται να κάνει το ίδιο.

Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O, λανσάρει το μοντέλο «a» της τρέχουσας σειράς smartphone Pixel, του οποίου οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός παραμένουν συγκρίσιμα με το κύριο μοντέλο.

Φέτος λοιπόν, θα βλέπαμε το Pixel 7a, του οποίου τα renders έχουν αποκαλυφθεί από μια γνωστή ιστοσελίδα που ονομάζεται MySmartPrice, και παρέχονται από έναν tipster γνωστό ως OnLeaks.

Σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν, το Pixel 7a θα φτάσει σε τρεις χρωματικές επιλογές: νέο Light Blue, White και Charcoal.

Η σειρά Pixel 7 κυκλοφόρησε επίσης με τρεις χρωματικές επιλογές και αυτή η νέα γαλάζια παραλλαγή είναι η αντικατάσταση της παραλλαγής Sage. Και η παραλλαγή Charcoal είναι πιο ελαφριά από την παραλλαγή Charcoal της σειράς Pixel 7.

Αλλά η έκθεση δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με τα πραγματικά ονόματα αυτών των παραλλαγών, τα οποία η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως ονόματα μάρκετινγκ για τα χρώματα.

Ωστόσο, αν μιλάμε για τη σχεδίασή του, έτσι φαίνεται ακριβώς το ίδιο με το smartphone της σειράς Pixel 7, αλλά υπάρχει μια απαρατήρητη αλλαγή που αναφέρεται στην αναφορά.

Τα στεφάνια έγιναν λίγο πιο λεπτά και στα δύο, κάθετα και οριζόντια. Θα έχει ρύθμιση διπλής κάμερας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Σούντερ Πιχάι, έχει ήδη ανακοινώσει ότι η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 10 Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε την κυκλοφορία αυτού του τηλεφώνου μετά από τέσσερις εβδομάδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here