Το Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούσε να είναι το πιο σκληρό smartwatch της Samsung

0
95
NextPit samsung galaxy ρολόι 3
© NextPit

Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούσε να αποδειχθεί το πιο φιλόδοξο smartwatch από τη σειρά της εταιρείας. Πολλές υποτιθέμενες αναφορές επισημαίνουν δραματικές αλλαγές στο επερχόμενο premium wearable, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας. Ένας νέος ισχυρισμός προσθέτει ότι η έκδοση Pro μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις στην κατασκευή της.

TL;DR

  • Το Galaxy Watch 5 Pro μπορεί να διαθέτει γυαλί από ζαφείρι και περίβλημα από τιτάνιο.
  • Το τιτάνιο είναι ελαφρύτερο και πιο ανθεκτικό από άλλα μέταλλα.
  • Το Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούσε να είναι το πιο σκληρό αλλά ακριβότερο μοντέλο.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster, IceUniverse, το Galaxy Watch 5 Pro της Samsung με Wear OS 3 θα παρουσιαστεί με γυαλί από ζαφείρι και σώμα από τιτάνιο. Εάν συμβεί, αυτό θα μπορούσε να κάνει το μοντέλο Pro ένα από τα πιο σκληρά smartwatches που κατασκευάστηκε από τη Samsung.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung θα ενσωματώνει τιτάνιο στο smartwatch της. Το Galaxy Watch 3 κυκλοφόρησε με μια παραλλαγή Titanium. Ωστόσο, το Galaxy Watch 5 Pro θα μπορούσε επίσης να διαθέτει ένα γυαλί ζαφείρι, το οποίο μεταφράζεται σε ένα πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό σε σύγκριση με μια τυπική προστασία Gorilla Glass.

Ισχυρότερη κατασκευή, πιο ακριβή τιμή για το Galaxy Watch 5 Pro

Η χρήση περιβλήματος από τιτάνιο θα μπορούσε επίσης να μειώσει το βάρος του Galaxy Watch 5 Pro. Έτσι, θα χωρούσε μια μεγαλύτερη μπαταρία κάτω από την κουκούλα. Επιπλέον, το μέταλλο τείνει να προσφέρει φυσική αντοχή στη σκουριά και τη διάβρωση. Το μόνο μειονέκτημα του τιτανίου σε σύγκριση με άλλα ορυκτά είναι ότι είναι πιο ακριβό, καθώς είναι λιγότερο άφθονο και πιο δύσκολο να κατασκευαστεί.

Τα φθηνότερα μοντέλα Samsung Galaxy Watch 5 λέγεται επίσης ότι προσφέρουν ελαφρώς μεγαλύτερες μπαταρίες με βάση τα προηγούμενα ευρήματα. Ωστόσο, αυτές είναι ευπρόσδεκτες αναβαθμίσεις δεδομένης της μέτριας διάρκειας ζωής της μπαταρίας της σειράς Galaxy Watch 4.

Περισσότερα premium χαρακτηριστικά σημαίνουν ότι το Galaxy Watch 5 Pro θα είναι πιο ακριβό από τα μοντέλα βανίλιας της σειράς. Όσο για το πόσα πρέπει ακόμη να επιβεβαιωθούν στην επόμενη εκδήλωση της Samsung τον Αύγουστο. Αντίθετα, το κορυφαίο Galaxy Watch 4 Classic με LTE πωλείται στα 400 $.

Είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε επιπλέον για μια κατασκευή από ζαφείρι ή τιτάνιο; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here