Το Galaxy Tab S9 Ultra δεν γίνεται πιο λεπτό—αλλά εδώ μπορεί να ξεχωρίσει

0
70
nextpit samsung galaxy tab s8 ultra front clr2
© NextPit

Το Galaxy Tab S9 (Ultra) της Samsung είναι αναμφίβολα μια από τις συσκευές που έχουν διαρρεύσει περισσότερο από τους Νοτιοκορεάτες. Το μοντέλο Galaxy Tab S9 Plus αναφέρθηκε πρόσφατα ότι διαθέτει νέα διάταξη κάμερας. Ακόμη και πριν από αυτό, αποκαλύφθηκαν και οι προδιαγραφές του premium Ultra. Σήμερα, ένας εξέχων διαρροή επιβεβαιώνει άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές, όπως η βαθμολογία αντοχής στο νερό και ο ταχύτερος τύπος μνήμης RAM.

Εάν επρόκειτο να διαλέξετε τους πιο αξιόπιστους tipster με σταθερά ρεκόρ, το Ice Universe είναι πιθανότατα ένας από αυτούς. Μοιρασμένος στο Twitter, ισχυρίζεται ότι το Galaxy Tab S9 Ultra είναι αμετάβλητο σε σχέση με το Galaxy Tab S8 Ultra όσον αφορά τις διαστάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο γενιές είναι 100 τοις εκατό πανομοιότυπες σε μέγεθος στα 326,4×208,6×5,5 mm (12,9×8,2×0,2 ίντσες) ενώ το μοντέλο που δεν είχε ανακοινωθεί είναι μερικά γραμμάρια βαρύτερο.

  • Διαβάστε επίσης: Ποια tablet Samsung Galaxy πρέπει να αγοράσετε το 2023;

Εκτός από τις αναλογίες των συσκευών, πρόσθεσε ότι διατηρούνται και η οθόνη AMOLED 14,6 ιντσών και η μπαταρία 11.200 mAh. Επιπλέον, η Samsung δεν σκοπεύει να προσφέρει βελτιωμένη φόρτιση για το κορυφαίο tablet Android. Αντίθετα, το Tab S9 Ultra επιμένει στη γρήγορη φόρτιση 45 W με βάση την ανάρτηση.

Samsung Galaxy Tab S9 (Ultra) με ταχύτερη μνήμη και πιστοποίηση IP68

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα overclocked chipset Snapdragon 8 Gen πρόκειται να τροφοδοτήσει το Galaxy Tab S9 Ultra, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Tab S9 και Tab S9 Plus. Το νέο είναι ένας ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός τύπος RAM LPDDR5X, ο οποίος βρίσκεται παρομοίως στο Galaxy S23+ που δοκιμάσαμε, αν και αναφέρεται μεγαλύτερη χωρητικότητα στο tweet.

Samsung Galaxy Tab S8 (Ultra)

Τα Samsung Galaxy Tab S8 (Plus) και Tab S8 Ultra μοιράζονται την ίδια μεταλλική κατασκευή / © Samsung

Είχε προηγουμένως υποδείξει η SamMobile ότι η σειρά Galaxy Tab S9 είναι οι πρώτες πλάκες εκτός Galaxy Active από την εταιρεία που θα πιστοποιηθούν με προστασία εισόδου. Αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώνεται τώρα από μια ανεξάρτητη πηγή και υποδηλώνει ότι το τρίο έχει βαθμολογία IP68. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε από τα δισκία θα μπορούσε να επιβιώσει από βύθιση στο νερό έως και 1,5 μέτρο βάθος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας Samsung Galaxy Tab S9 (Ultra).

Όσον αφορά τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy Tab S9 τον Αύγουστο μαζί με τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Άλλες πλακόστρωτες συσκευές που πιθανότατα θα ανακοινωθούν στην ίδια εκδήλωση Unpacked είναι τα Samsung Galaxy Watch 6, Galaxy Buds 3 και το Galaxy SmartTag 2.

Με τις περισσότερες μάρκες να εισάγουν μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό, πιστεύετε ότι η Samsung είναι σε καλό δρόμο να επικεντρωθεί στην προσθήκη αναβαθμίσεων κάτω από το καπό; Ενημερώστε μας με τις απαντήσεις σας στην ενότητα σχολίων. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να μάθουμε τις σκέψεις σας για αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here