Το Galaxy S23 FE της Samsung μπορεί να διαθέτει έναν γρήγορο μη πυρήνα επεξεργαστή

0
37
NextPit Samsung Galaxy S23 Review 3
© NextPit

Το Samsung Galaxy S23 FE είναι ένα οικονομικό ναυαρχίδα τηλέφωνο που αναμένεται να παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Είχε προηγηθεί εικασίες ότι η συσκευή θα εφοδιαζόταν με το περσινό Exynos 2200 SoC. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Samsung μπορεί να την τροφοδοτεί εξ ολοκλήρου με ένα νεότερο τσιπ που περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή χωρίς πυρήνα, όπως προτείνεται από ένα νέο αποθετήριο αναφοράς.

Το μη κατονομαζόμενο ακουστικό που φέρει εύστοχα αριθμό μοντέλου SM-S919O έχει εντοπιστεί σε ένα νέο αρχείο GeekBench (μέσω GSMArena). Υποδεικνύει ότι το τσιπ που έχει επισημανθεί είναι πιθανότατα το Exynos 2300, δεδομένου ότι είναι ο μόνος επεξεργαστής για φορητές συσκευές από τη Samsung που χρησιμοποιεί διαμόρφωση CPU χωρίς πυρήνα. Και ενώ υπάρχουν διαφορές στην ταχύτητα του ρολογιού σε σύγκριση με την πραγματική ρύθμιση του Exynos 2300, αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δοκιμής.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα τηλέφωνα Samsung για αγορά το 2023

Το πρώτο τηλέφωνο Samsung Galaxy με επεξεργαστή χωρίς πυρήνα

Όσον αφορά τη συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-S919O, ο πιο εύλογος υποψήφιος που θα μπορούσε να διαθέτει τέτοιο εσωτερικό υλικό είναι το μη ανακοινωθέν Galaxy S23 FE της Samsung. Είχε προβλεφθεί προτού να χρησιμοποιήσει το χρονολογημένο Exynos 2200 αντί για τη νεότερη overclocked έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2 που βρίσκεται στα τυπικά μοντέλα Galaxy S23, επιτρέποντας στους Νοτιοκορεάτες να του προσφέρουν ανταγωνιστική τιμή.

Το Samsung Galaxy S23 FE εντοπίστηκε στο Geekbench.

Το υποτιθέμενο σημείο αναφοράς του Samsung Galaxy S23 FE με το Exynos 2300. / © GeekBench

Προφανώς, θα μπορούσε να είναι μια διαφορετική περίπτωση το 2023 εάν υλοποιηθεί η τελευταία επιλογή chipset. Θα έκανε το Galaxy S23 FE την πρώτη “Έκδοση Fan” που προσφέρεται με έναν σχετικά ικανό επεξεργαστή συγκρίσιμο με τις πιο ακριβές παραλλαγές. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη φανεί πώς θα τα πήγαινε το Exynos 2300 σε σχέση με το Snapdragon 8 Gen 2, όπως εάν θα μπορούσε επίσης να αποκτήσει ενισχυμένη ταχύτητα και καλύτερη απόδοση.

Πέρα από το τσιπ, το Galaxy S23 FE αναμένεται να κυκλοφορήσει με κύρια κάμερα 50 MP μαζί με ενημερωμένο σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει την επίπεδη και μινιμαλιστική εμφάνιση του Galaxy S23 Ultra. Επιπλέον, το ακουστικό θα μπορούσε να διατηρήσει την οθόνη 6,4 ιντσών και την μπαταρία 4500 mAh του Galaxy S21 FE (κριτική). Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει το επερχόμενο μοντέλο FE.

Πιστεύετε ότι το Exynos 2300 θα είναι ένα κατάλληλο chipset για το Samsung Galaxy S23 FE; Λιγότερο μας τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
GeekBench

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here