Το Asus Zenfone 10 θα μπορούσε να κοστίσει φθηνότερα από το Zenfone 9

0
37
Asus Zenfone 9 Photos NextPit 2
© NextPit

Ο διάδοχος του Zenfone 9 της Asus, που θα μπορούσε να έχει τη μορφή Zenfone 10, αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο. Ενώ αποκάλυψε ορισμένες προδιαγραφές της ναυαρχίδας του συμπαγούς Android, οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση δεν συμπεριλήφθηκαν. Παραδόξως, η Asus θα μπορούσε κατά λάθος να αποκαλύψει τη φθηνότερη τιμή του Zenfone 10 στο πρόγραμμά της.

Η εταιρεία της Ταϊβάν τρέχει μια πρωτοβουλία όπου θα επέτρεπε στους χρήστες εγγραφείτε για τυφλό τεστ της κάμερας του Zenfone 10 και επίσης χαρίζοντας ένα Zenfone 10 σε τρεις τυχαίους συμμετέχοντες. Στους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάστηκαν, αναφέρθηκε (μέσω του Android Authority) η αξία της συσκευής είναι περίπου 749 $, που είναι πιθανώς η πραγματική τιμή για μία από τις διαμορφώσεις του Zenfone 10.

  • Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα καλύτερα τηλέφωνα για αγορά κάτω των 600 $ το 2023;

Τιμές Asus Zenfone 10 σε σύγκριση με το Zenfone 9 ang Galaxy S23

Για αναφορά, το Zenfone 9 που εξέτασε το NextPit, είχε τιμή 799 $ για το βασικό μοντέλο με 8/128 GB. Εάν επιβεβαιωθεί, η προφανής καταχώριση υποδηλώνει ότι το Zenfone 10 θα είναι 50 $ φθηνότερο από τον προκάτοχό του, ενώ θα υποτιμήσει επίσης σημαντικούς ανταγωνιστές όπως το Samsung Galaxy S23. Ωστόσο, είναι άγνωστο ποιος θα είναι ο αποθηκευτικός χώρος και η μνήμη RAM για τη συγκεκριμένη παραλλαγή.

Με βάση την προηγούμενη διαρροή, το Asus Zenfone 10 θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm. Λέγεται επίσης ότι η συσκευή θα αποκλίνει ελαφρώς από τη συμπαγή μορφή, έχοντας μια οθόνη OLED 6,3 ιντσών αντί για τις 5,9 ιντσών στο Zenfone 9. Επιπλέον, η κύρια κάμερα πιστεύεται ότι θα αναβαθμιστεί από 50 MP σε 200 MP shooter ενώ θα πρέπει να διατηρεί την ίδια ρύθμιση διπλού φακού.

Κριτική Asus Zenfone 9

Το Asus Zenfone 9 είναι ένα από τα καλύτερα compact τηλέφωνα Android που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. / © NextPit

Η Asus έδωσε ήδη το Zenfone 9 με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας και το Zenfone 10 θα μπορούσε να βασιστεί σε αυτό. Αναφέρθηκε ότι θα έρχεται με χωρητικότητα μπαταρίας 5000 mAh ή 14 τοις εκατό μεγαλύτερη από το περσινό Zenfone 9. Όσον αφορά την ταχύτητα φόρτισης, δεν είναι σαφές εάν η βαθμολογία των 30 watt θα δει βελτίωση.

Εάν ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Asus, το Zenfone 10 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο, ενώ η παγκόσμια διαθεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, θα μπορούσε να ξεκινήσει μόνο κάποια στιγμή τον Αύγουστο. Επιπλέον, αναμένεται να τρέχει σε Android 13 OS, αλλά δεν είναι σαφές εάν η Asus θα το συμπληρώσει με μια ισχυρή πολιτική λογισμικού παρόμοια με τη Samsung ή το OnePlus.

Θα προτιμούσατε να έχετε ένα Asus Zenfone 10 εάν θα συνοδεύεται από μεγαλύτερη υποστήριξη ενημερώσεων λογισμικού και στην εν λόγω τιμή; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό. Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.

Μέσω: Android Authority
Πηγή:
Asus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here