Το Apple watchOS 10 θα έφερνε σημαντική ανανέωση στα γραφικά στοιχεία

0
39

Μια νέα αναφορά από αξιόπιστη πηγή διέρρευσε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη μεγάλη ενημέρωση για τη σειρά Apple Watch.

Η ενημέρωση του watchOS 10 θα φέρει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα widget που θα είναι πιο διαδραστικό με τους χρήστες από το σημερινό σύστημα widget του Apple Watch. Ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση παρακάτω.

Το Apple watchOS 10 θα επικεντρωθεί περισσότερο στα γραφικά στοιχεία

Το Apple watchOS 10 θα έφερνε σημαντική ανανέωση στα γραφικά στοιχεία

Η Apple εργάζεται σε πολλές νέες βελτιώσεις για το λειτουργικό σύστημα του προϊόντος της, τις οποίες η εταιρεία ενδέχεται να σχεδιάζει να αποκαλύψει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της φέτος.

Και μία από τις σημαντικές αναβαθμίσεις που θα βλέπαμε στα υποστηριζόμενα Apple Watches μετά την κυκλοφορία του watchOS 10, η οποία αποκαλύφθηκε από του Bloomberg Μαρκ Γκούρμαν στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του «Power On».

Σύμφωνα με Ο Γκουρμανοι νέες αλλαγές στο σύστημα widgets θα τα καταστήσουν «κεντρικό μέρος» της διεπαφής του Apple Watch.

Για καλύτερη κατανόηση, σημείωσε ότι το σύστημα γραφικών στοιχείων θα ήταν παρόμοιο με το Glances, το οποίο η Apple κυκλοφόρησε με το αρχικό Apple Watch αλλά αφαίρεσε μετά από μερικά χρόνια.

Το στυλ widget όπως το Glance εισήχθη ξανά από την εταιρεία αλλά με το iOS 14 για τα iPhone.

Ο κύριος στόχος της Apple να φέρει αυτό το νέο σύστημα widget είναι να προσφέρει στους χρήστες Apple Watch μια εμπειρία εφαρμογής παρόμοια με το iPhone.

Καθώς οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κύλιση σε διάφορα γραφικά στοιχεία στην κύρια οθόνη για παρακολούθηση δραστηριότητας, καιρικές συνθήκες, δείκτες μετοχών, ραντεβού και άλλα, αντί να ανοίγουν τις εφαρμογές.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple πρόκειται να αποκαλύψει το watchOS 10 στην εκδήλωση WWDC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου.

Και οι προγραμματιστές θα μπορούν να δοκιμάσουν την πρώτη του beta την ίδια μέρα και μετά από μερικές εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η πρώτη δημόσια beta, αλλά η σταθερή ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να φτάσει μετά την κυκλοφορία του iPhone 15.

Ξεχωριστά, η εταιρεία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει το Apple Watch Series 9 στην ίδια εκδήλωση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here