Το Apple Watch Series 8 Series ενδέχεται να διατηρήσει οθόνη σχεδιασμένη με επίπεδη άκρη

0
196
Το Apple Watch 8 Series ενδέχεται να διατηρήσει επίπεδη σχεδίαση οθόνης

Το Apple Watch Series 8 μπορεί να αποκτήσει την περσινή φημολογούμενη οθόνη με σχεδίαση Flat-Edge. Αυτές οι σχεδιαστικές προτάσεις ήρθαν για το περσινό Apple Watch Series 7, αλλά δεν το έκαναν και ενεργοποιεί τη σειρά 8.

Προηγουμένως, το Apple Watch είχε φημολογηθεί ότι διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας για την επερχόμενη σειρά Watch 8.

Απομένουν περίπου έξι μήνες για την κυκλοφορία του Apple Watch Series 8, αλλά υπάρχουν ήδη δύο σημαντικές αλλαγές και αναμένονται μερικά νέα μοντέλα, οπότε ας τις ερμηνεύσουμε εν συντομία.

Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη εμφάνιση στη σειρά 8 ρολογιών

Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη εμφάνιση στη σειρά 8 ρολογιών
Συντελεστές εικόνας: Jon Prosser

Όπως είδαμε νωρίτερα, η εταιρεία έχει προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά στη σειρά Apple Watch ανά σειρά, αλλά δεν επέφερε καμία αλλαγή στη σχεδίασή του.

Οι τελευταίες διαρροές από Jon Prosser & ShrimpApplePro’s Το tweet πρότεινε ότι το Apple Watch Series 8 θα έρχεται με μια επίπεδη μπροστινή γυάλινη οθόνη, επομένως οι επίπεδες άκρες θα αντικαταστήσουν την καμπύλη άκρη, όπως είδαμε στα άκρα του iPhone 12.

Το ShrimpApplePro το παρουσίασε αρχικά με κάποιες αποδόσεις, και μετά Jon Prosser από το Τεχν Το κανάλι YouTube το επεσήμανε αυτό στο δικό του βίντεο. Συγκεκριμένα, και οι δύο tipster δήλωσαν ότι «αυτή θα μπορούσε να είναι η εμφάνιση ενός μελλοντικού ρολογιού», πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιβεβαιώνουν αυτήν την αλλαγή για το Watch Series 8.

Εκτός, του Bloomberg Μαρκ Γκούρμαν Δεν το εξέφρασε ακόμη, αλλά δήλωσε ότι αυτή θα ήταν μια από τις πιο εκτεταμένες χρονιές για το Apple Watch, με έως και τρία μοντέλα να παρουσιάζονται, συμπεριλαμβανομένων νέων SE και μοντέλων extreme sports.

Τώρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η αλλαγή σχεδιασμού για να διαφοροποιηθεί μεταξύ αυτής και της άλλης σειράς ρολογιών. Αυτή η κύρια σειρά κατευθύνεται επίσης στη σειρά του iPhone, όπου μετά το iPhone 11, έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες αλλαγές. Πέρυσι, η εταιρεία απέρριψε τις υποθέσεις, αλλά αυτή τη φορά, μπορεί.

Το Apple Watch Series 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους με ένα νέο ρολόι SE και extreme sports.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here