Το Apple Watch Series 8 μπορεί να ανιχνεύσει τον πυρετό σας και να σας πει

0
85

Τα χαρακτηριστικά της Apple Watch Series 8 που διέρρευσαν έχουν ήδη δείξει ότι το ρολόι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και πλέον αξιόπιστο Μαρκ Γκούρμαν ανέφερε ότι μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τον πυρετό σας.

Πρόσφατα, Σημάδι πρότεινε επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό σχετικά με το Watch Series 8, το οποίο είναι η “λειτουργία χαμηλής μπαταρίας” με περισσότερη βελτίωση, και μπορείτε να την εκλάβετε ως λειτουργία χαμηλής μπαταρίας του iPhone.

Το Apple Watch Series 8 θα είχε δυνατότητα ανίχνευσης πυρετού

Το Apple Watch Series 8 θα είχε δυνατότητα ανίχνευσης πυρετού

Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Powerup από Mark Gurman του Bloombergτο επερχόμενο Apple Watch Series 8 θα έχει ορισμένες νέες δυνατότητες υγείας και νέες δυνατότητες ανίχνευσης.

Νωρίτερα, Σημάδι ανέφερε ότι το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας σώματος με έναν νέο ενσωματωμένο αισθητήρα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ο αισθητήρας θα λειτουργούσε και ως ανίχνευση πυρετού.

Αυτή η λειτουργία ανίχνευσης πυρετού θα ελέγχει τη θερμοκρασία του χρήστη και εάν τη βρει μη φυσιολογική από τη μέση θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος και με τη βοήθεια άλλων δυνατοτήτων, μπορεί να ανιχνεύσει πυρετό και να ενημερώσει τον χρήστη.

Οπως και Σημάδι είπε, η Apple δοκίμαζε εσωτερικά αυτήν την ανίχνευση πυρετού για το Watch Series 8 και τώρα φαίνεται να περνά αυτή τη φάση και μπορούμε να το περιμένουμε από αυτό το ρολόι.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να δούμε αυτήν τη δυνατότητα και για τις δύο παραλλαγές του Apple Watch Series 8 σε τυπική και νέα ανθεκτική έκδοση.

Ο Γκουρμαν είπε, «Πιστεύω τώρα ότι η δυνατότητα είναι μια επιλογή τόσο για το τυπικό Apple Watch Series 8 όσο και για μια νέα ανθεκτική έκδοση που απευθύνεται σε αθλητές extreme sports».

Αν θυμάστε, τους περασμένους μήνες, το έξυπνο ρολόι της Apple έσωσε τη ζωή κάποιου, γεγονός που παρακίνησε την εταιρεία να κάνει τα έξυπνα ρολόγια της πιο βελτιωμένα και εστιασμένα στις ικανότητες υγείας.

Εξάλλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ έχει επίσης ανακοινώσει ότι θα κάνει τα ρολόγια τους με περισσότερα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες υγείας. Το Apple Watch Series 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους μαζί με το iPhone 14.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here