Το Apple Watch μπορεί να αποκτήσει ενσωματωμένη κάμερα σε Digital Crown

0
192
Το μελλοντικό Apple Watch μπορεί να αποκτήσει ενσωματωμένη κάμερα σε Digital Crown

Η Apple πειραματίζεται για να ενσωματώσει κάμερες στο μελλοντικό Apple Watch. Η τελευταία Apple Ευρεσιτεχνία δείχνει την ιδέα να τοποθετήσετε μια κάμερα στην ψηφιακή κορώνα.

Με αυτήν την ενσωματωμένη κάμερα στο ρολόι, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες στον καρπό τους στρέφοντας την ψηφιακή κορώνα προς το θέμα.

Η μάρκα δίνει σκληρό ανταγωνισμό στα smartwatch της Samsung Galaxy. Το πρόσφατο Apple Watch Series 7 έχει πολλά χαρακτηριστικά και το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει μια ενσωματωμένη κάμερα στο ρολόι.

Μελλοντικό Apple Watch με ενσωματωμένη κάμερα

Apple Watch με κάμερα

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει τη χρήση του ρολογιού με μια κάμερα ενσωματωμένη στην ψηφιακή κορώνα. Ενώ φορούν το ρολόι στον καρπό, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες με την κάμερα. Οι χρήστες πρέπει απλώς να δείξουν το χέρι τους και να δείξουν την ψηφιακή κορώνα προς το πράγμα ή τη σκηνή που θέλουν να απαθανατίσουν με μια κάμερα.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει το ρολόι από τον καρπό μαζί με τη ζώνη ενώ τραβάτε μια φωτογραφία. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό όπου η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κορώνας θα έχει έναν πομπό φωτός για να φωτίζει μια σκηνή κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει τόσο για φλας κάμερας όσο και για φυσιολογική αίσθηση για καλύτερο φωτισμό στις εικόνες.

Εάν το Apple Watch αποκτήσει κάμερα στο ψηφιακό στέμμα, πιθανότατα θα λάβει υποστήριξη FaceTime. Φαίνεται ότι η κάμερα θα είναι μόνο για φωτογραφίες ή βίντεο. Αλλά αν λάβει υποστήριξη για το FaceTime, τότε μπορεί να είναι ο λόγος για να χρησιμοποιήσετε iPhone.

Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο για τους κανονικούς χρήστες, αλλά μετά από αυτό, δεν θα χρειάζεται να βγάζετε το iPhone σας κάθε φορά για να κάνετε κλικ στις φωτογραφίες.

Δεδομένου ότι είναι απλώς μια πατέντα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρολόι. Το σχέδιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα, καθώς ο αρχικός εφευρέτης της ψηφιακής κορώνας Apple Watch βρίσκεται στη λίστα ευρεσιτεχνιών.

Ωστόσο, αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. νωρίτερα το 2019, η Apple κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια ζώνη ρολογιών για να προσθέσει μια κάμερα στο ρολόι. Η ενσωμάτωση μιας κάμερας στη ζώνη βελτιώνει το ζήτημα της λήψης φωτογραφιών σε σωστή γωνία από τον καρπό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here