Το Apple iPhone 15 με στοιβαγμένη κάμερα 48 MP μπορεί να καθυστερήσει

0
75
NextPit Apple iPhone 14 Plus Κίτρινη κάμερα
© NextPit

Νωρίτερα φέτος, η Apple είχε διαφημιστεί να αφαιρέσει τον αισθητήρα 12 MP στα iPhone 15 και iPhone 15 Plus για μια νέα κάμερα 48 MP, η οποία θα πρέπει να είναι ο ίδιος αισθητήρας με αυτόν του τρέχοντος iPhone 14 Pro (ανασκόπηση). Τώρα αποκαλύφθηκε ότι η παραγωγή αυτού του εξαρτήματος μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην ημερομηνία κυκλοφορίας του τυπικού δίδυμου iPhone 15.

Ένας από τους πιο αξιόπιστους αναλυτές της Apple, ο Jeff Pu της Haitong International Securities επανέλαβε τη φήμη σε μια ενημερωτικό δελτίο ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει έναν τριπλής στοίβαξης αισθητήρα 48 MP στο iPhone 15 (Plus). Πρόσθεσε επίσης ότι οι τελευταίες εξελίξεις στην αλυσίδα εφοδιασμού υποδεικνύουν ότι η παραγωγή του εξαρτήματος έχει προκαλέσει κάποια εμπόδια στην απομάκρυνση της γραμμής, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του ζεύγους των iPhone 15s.

  • Διαβάστε επίσης: Κριτική Apple iPhone 15 Plus

Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του iPhone 15 (Plus) όπως το iPhone 14 Plus;

Ωστόσο, ο Pu εξακολουθούσε να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν ακόμη στέρεες ενδείξεις ότι η Apple ανανεώνει το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας για το iPhone επόμενης γενιάς. Με άλλα λόγια, το Cupertino βρίσκεται ακόμα σε καλό δρόμο για να ανακοινώσει και να κυκλοφορήσει το iPhone 15 μαζί με τα μοντέλα iPhone 15 Pro τον Σεπτέμβριο, αν και οι συγκεκριμένες ημερομηνίες παραμένουν άγνωστες.

Ωστόσο, εάν υπάρχουν πιθανές αλλαγές στο πρόγραμμα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η καθυστέρηση θα είναι θέμα εβδομάδων. Με βάση ιστορικά δεδομένα, το iPhone 14 Plus έφτασε στα ράφια των καταστημάτων τρεις εβδομάδες αργότερα από το μικρότερο iPhone 14 που εξετάσαμε.

Μονάδα κάμερας iPhone 14 Pro

Για πρώτη φορά σε πολλές γενιές, η Apple άλλαξε την ανάλυση της κύριας κάμερας: Το iPhone 14 Pro διαθέτει πλέον αισθητήρα 48 MP. / © NextPit

Όσο για την κάμερα 48 MP στο iPhone 15, ο αισθητήρας λέγεται ότι προσφέρει φωτεινότερες και ευκρινέστερες φωτογραφίες. Θα μπορούσε επίσης να ενεργοποιήσει 2x ζουμ χωρίς απώλειες και στους δύο σκοπευτές βασιζόμενος στον μεγαλύτερο αριθμό pixel. Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα Pro ενδέχεται να λάβουν ενισχυμένο ζουμ 3x χωρίς απώλειες, ενώ η παραλλαγή Pro Max θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια τηλεφακό.

Εκτός από τις κάμερες, το iPhone 15 διαφημίζεται ότι τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή A16 Bionic και θα διαθέτει Dynamic Island και θύρα USB-C. Αποκλειστικά στο iPhone 15 Pro Max είναι το πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο A17 Bionic, ένα πλαίσιο από τιτάνιο, η οθόνη ProMotion και 8 GB μνήμης RAM.

Έχετε σκεφτεί ποιο μοντέλο iPhone 15 σας ταιριάζει περισσότερο φέτος ή θέλετε να κρατήσετε τα χρήματά σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Μέσω: 9 έως 5 Mac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here