Το Apollo Pro είναι ένα υπερηλεκτρονικό σκούτερ με τελική ταχύτητα 70 km/h για 3600 $

0
222
Χαρακτηριστικά Apollo Pro υπερηλεκτρικού σκούτερ τιμής εκτόξευσης 2023
© Απόλλων

Η Apollo ανακοίνωσε ένα νέο ναυαρχίδα e-scooter που ονομάζεται Apollo Pro. Έρχεται με ισχυρό διπλό κινητήρα, προσαρμοσμένο τσιπ Mach 1 και φωτισμό LED 360 μοιρών, καθιστώντας το το πρώτο ηλεκτρικό hyper scooter και επίσης την πιο ακριβή είσοδο από την καναδική εταιρεία.

TL;DR

  • Η Apollo χαρακτηρίζει το Pro μοντέλο της ως ένα hyper scooter που πωλείται για $3.599.
  • Το Apollo Pro διαθέτει διπλό κινητήρα, προσαρμοσμένο χειριστήριο και αναγεννητικό φρενάρισμα.
  • Η κράτηση είναι ανοιχτή ενώ η πραγματική αποστολή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023.

Κατασκευή και φωτισμός 360 μοιρών του Apollo Pro

Όπως και τα άλλα σκούτερ Apollo, αυτό το μοντέλο Pro χρησιμοποιεί κυρίως μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα και εξαρτήματα που βασίζονται σε συλλογικά σχόλια από τους πελάτες του. Η Apollo κατάφερε να βελτιώσει το Pro scooter προσθέτοντας υδραυλική ανάρτηση πάνω από ένα πλαίσιο unibody κατασκευασμένο από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστο φορτίο 150 κιλών (330 λίβρες). Επιπλέον, είναι το πρώτο μοντέλο που διαθέτει φώτα 360 μοιρών.

  • Μην χάσετε: Πώς να αγοράσετε το σωστό e-scooter

Οι δυνατότητες εκτός δρόμου είναι δυνατές στο Apollo Pro. Χρησιμοποιεί ζάντες 12 ιντσών σε συνδυασμό με αυτοθεραπευόμενο tubeless. Τα φρένα τυμπάνου υπάρχουν τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω πλευρά. Υπάρχει επίσης ένα αναγεννητικό φρενάρισμα ενσωματωμένο στην αριστερή πλευρική μπάρα ως ξεχωριστό γκάζι εκτός από δύο φυσικούς μοχλούς φρένων. Η Apollo λέει ότι ο αναγεννητικός μηχανισμός πέδησης μπορεί να φορτίσει την μπαταρία έως και 10 τοις εκατό.

Εμβέλεια και τελική ταχύτητα του Apollo Pro

Όσον αφορά την ταχύτητα, δύο κινητήρες παράγουν ισχύ 2,4 kW, η οποία στη συνέχεια συνδέεται με μια μπαταρία 30 Ah. Η συνολική τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει έως και τα 70 km/h (43,5 mph) και με αυτονομία 100 km (62 μίλια) με μία μόνο φόρτιση. Όσον αφορά την ασφάλεια, ο ελεγκτής Mach 1 παρέχει ανίχνευση πτώσης με ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης. Οι προειδοποιήσεις σύγκρουσης θα προστεθούν επίσης στο εγγύς μέλλον μέσω μιας ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του Apollo Pro hyper scooter

Το Apollo Pro διαθέτει διπλή ανάρτηση και αναγεννητικό σύστημα πέδησης για φόρτιση της μπαταρίας / © Apollo

Οι αναβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το smartphone τους μόνο ως οθόνη. Μια ενσωματωμένη βάση είναι τοποθετημένη στο κέντρο των χειρολαβών που λειτουργεί επίσης ως ασύρματη βάση φόρτισης που φορτίζει το τηλέφωνό σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Μέσω της εφαρμογής Apollo, μπορείτε να παρακολουθείτε το επίπεδο της μπαταρίας μέσω BMS (σύστημα διαχείρισης μπαταρίας), να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πλοήγησης GPS και ακόμη και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν το σταθμευμένο σκούτερ σας μετακινείται μέσω ενός ενσωματωμένου IoT (Internet of Things).

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Μόλις ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία αυτόματου κλειδώματος και ο συναγερμός. Ξεχωριστά, η Apollo προσφέρει ασφάλιση κάλυψης κλοπής εκτός από τις βασικές επισκευές μέσω ενός προγράμματος εκτεταμένης εγγύησης που ονομάζεται Apollo Care. Λεπτομέρειες για αυτό δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί αργότερα φέτος, αλλά η τιμή για τη μονάδα αναφέρεται ήδη στα 3.599 $. Προσφέρονται επίσης πολλά χρώματα, όπως μαύρο, γκρι, γαλάζιο και σκούρο μπλε.

Από την άλλη πλευρά, η Apollo δέχεται ήδη επιστρέψιμη χρέωση κράτησης 20 $ στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Θα εισαχθεί επίσης χρηματοδότηση με πρόγραμμα έως και 90 $/μηνιαίο. Η εκτιμώμενη αποστολή του hyper scooter θα ξεκινήσει το 1ο τρίμηνο του 2023.

Θα κάνατε αυτό το είδος αγοράς για ένα μηχανοκίνητο όχημα; Γιατί ή γιατί όχι? Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας!

Μέσω: Electrek
Πηγή:
Απόλλων

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here