Το 10 καλύτερο χειριστήριο παιχνιδιών για υπολογιστή το 2021

0
85
10 καλύτερος ελεγκτής παιχνιδιών για υπολογιστή
10 καλύτερος ελεγκτής παιχνιδιών για υπολογιστή

Το χειριστήριο παιχνιδιού σάς επιτρέπει να παίζετε άνετα ενώ η οθόνη βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση για να προστατεύσετε τα μάτια σας.

Μπορείτε να λάβετε ένα ειδικό κουμπί για όλες τις ανάγκες σας, όπως τρέξιμο, πυρκαγιά, αλλαγή όπλων και για όλα τα άλλα.

Λίστα με τα 10 καλύτερα χειριστήρια παιχνιδιών για υπολογιστή

Όταν πρόκειται για το καλύτερο χειριστήριο παιχνιδιών για υπολογιστή, είναι εύκολο να διαλέξετε ένα επειδή είστε φορτωμένοι με τόνους επιλογών από διαφορετικές μάρκες.

Η ομάδα των επαγγελματιών μας συγκέντρωσε τα κορυφαία και καλύτερα χειριστήρια παιχνιδιών για υπολογιστή ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές για την εξυπηρέτησή σας.

1. Ενσύρματο χειριστήριο Xbox One AmazonBasics

Ενσύρματο χειριστήριο AmazonBasics Xbox One

Το ενσύρματο χειριστήριο AmazonBasics Xbox One είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One. μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με φορητό υπολογιστή και υπολογιστή. Το καλώδιο USB 9,8 ποδιών του σας προσφέρει την ευκολία να παίζετε από όπου θέλετε άνετα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τα ακουστικά στο χειριστήριο του παιχνιδιού.

2. Logitech Gamepad F310

Logitech Gamepad F310

Το Logitech Gamepad F310 διαθέτει δέκα προγραμματιζόμενα κουμπιά που σας προσφέρουν ένα προγραμματιζόμενο D-pad 8 κατευθύνσεων. Υποστηρίζει σχεδόν όλους τους παλιούς και δημοφιλείς νέους τίτλους. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως όλα τα πλήκτρα με το λογισμικό Profiler και συνοδεύεται από μια απλή σύνδεση USB plug-and-play.

3. EasySMX PC Game Controller Joystick

Χειριστήριο παιχνιδιών EasySMX PC

Το EasySMX PC Game Controller Joystick συνοδεύεται από ένα μακρύ καλώδιο USB, το οποίο έχει μήκος έως 2 μέτρα. μπορείτε να παίξετε καθισμένοι λίγο μακριά από την κονσόλα. Επιπλέον, πρόσθεσε, είναι ειδικά σχεδιασμένο με εργονομικό σχεδιασμό για να σας παρέχει την πιο άνετη θέση του αντίχειρα. Διαθέτει επίσης αντιολισθητικές λαστιχένιες λαβές με υφή που αποφεύγουν το κολλώδες.

4. Ενσύρματο χειριστήριο παιχνιδιών USB IFYOO-V108-Red V-one

Ενσύρματο χειριστήριο παιχνιδιών USB IFYOO-V108-Red V-one

Αυτό το νέο και βελτιωμένο χειριστήριο παιχνιδιών είναι ικανό για όλα τα κορυφαία κινητά τηλέφωνα Android, Tablet, TV, Box, αλλά για να το συνδέσετε, πρέπει να αγοράσετε έναν προσαρμογέα ή ένα καλώδιο OTG για τη συσκευή Android. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό ή προγράμματα οδήγησης στο σύστημά σας για να το χρησιμοποιήσετε.

5. Ελεγκτής PS4 ORDA Wireless Gamepad

Ελεγκτής PS4 ORDA Wireless Gamepad

Αγαπάμε την ποιότητα κατασκευής αυτού του gamepad. Διαθέτει ενσωματωμένους κινητήρες κίνησης αμορτισέρ, οι οποίοι θα σας παρέχουν ανάδραση με διάφορες εντάσεις και μια πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, το εργονομικό χειριστήριο του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, γεγονός που μειώνει τον χρόνο απόκρισης και βελτιώνει την ακρίβεια σε κρίσιμες στιγμές.

Πρέπει να διαβάσετε: 5 καλύτερα εργαλεία διαχείρισης χρόνου για Windows 10

6. Ασύρματο χειριστήριο Xbox – Γκρι και μπλε από τη Microsoft

Ασύρματο χειριστήριο Xbox - Γκρι και μπλε από τη Microsoft

Αυτό το ασύρματο χειριστήριο Xbox είναι το επίσημο χειριστήριο παιχνιδιών Xbox της Microsoft. θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού με τη βελτιωμένη άνεση και αίσθηση. Επιπλέον, αυτό το ασύρματο χειριστήριο Xbox διαθέτει υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών 3,5 χιλιοστών για να συνδέσετε τα ακουστικά.

7. EasySMX 2.4G Wireless Controller για PS3, PC Gamepads

EasySMX 2.4G Wireless Controller για PS3, PC Gamepads

Αυτός ο ασύρματος ελεγκτής EasySMX 2.4G λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA, τις οποίες πρέπει να εγκαταστήσετε. EG μπαταρίες AA 2 τεμαχίων επιτρέπουν στο gamepad να λειτουργεί έως και 20 ώρες. Επιπλέον, είναι 2. Η ασύρματη μετάδοση 4G σάς παρέχει σταθερή σύνδεση και οι μηδενικές καθυστερήσεις προσφέρουν εμβέλεια έως και 10 μέτρα.

8. Ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 για PlayStation 4

Ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 για PlayStation 4

Αυτό το νέο και βελτιωμένο χειριστήριο παιχνιδιών έρχεται με αιχμηρά διπλά αναλογικά στικάκια και κουμπιά σκανδάλης που σας δίνουν εξαιρετική αίσθηση ελέγχου. Θα λάβετε επίσης την υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για να συνδέσετε το κεφάλι σας και το χειριστήριο διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο.

9. Ελεγκτής κινητού παιχνιδιού SteelSeries Stratus Bluetooth

Ελεγκτής παιχνιδιών για φορητές συσκευές SteelSeries Stratus Bluetooth

Θα έχετε 40 ώρες ασταμάτητα ασύρματης εμπειρίας gaming με δύο μόνο μπαταρίες AA με αυτό το SteelSeries Stratus Bluetooth Mobile Gaming Controller. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android, Windows, Steam και VR, με την είσοδο X και την άμεση είσοδο της Microsoft. Επιπλέον, η προσθήκη του, διαθέτει ένα αποκλειστικό κουμπί αρχικής οθόνης και επιστροφής για απρόσκοπτο παιχνίδι σε Android και υπολογιστή.

10. Ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών SteelSeries Stratus Duo

Ασύρματο χειριστήριο παιχνιδιών SteelSeries Stratus Duo

Μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα ακουστικά εύκολα με το Oculus Go, το Gear VR, τις κινητές συσκευές Android και άλλες συσκευές. με την υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, θα έχετε 20+ ώρες συνεχούς χρήσης, καθώς και τη δυνατότητα να παίζετε κατά τη φόρτιση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα οδήγησης ή λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προαναφερθέντα χειριστήρια παιχνιδιών από οποιονδήποτε ιστότοπο αγορών. έχουμε επίσης τοποθετήσει τον σύνδεσμο καλύτερης αγοράς εκεί. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σχετικά με τα καλύτερα χειριστήρια παιχνιδιών για υπολογιστή είναι χρήσιμο για εσάς. Εάν το άρθρο είναι χρήσιμο για εσάς με οποιονδήποτε τρόπο, μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here