Το πρώτο OLED iPad Pro της Apple θα μπορούσε να αποκτήσει εντυπωσιακά λεπτά πλαίσια

0
61
NextPit Apple iPad Pro 2022 Pencil
© NextPit

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών (2022) τον Οκτώβριο. Αν και δεν περιμένουμε να δούμε τους διαδόχους τους να κυκλοφορούν σύντομα, μια νέα έκθεση εμφανίστηκε με λεπτομέρειες σχετικά με κάποια σημαντική πρόοδο στην επόμενη γενιά iPad της Apple που σχεδιάζεται να χρησιμοποιούν οθόνες OLED.

Ο αναλυτής οθόνης Ross Young πιστεύει ότι το iPad Pro 2024 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα διαθέτουν πάνελ OLED αντί για LCD και mini-LED που βρίσκονται στο φετινό δίδυμο iPad Pro. Ανέφερε επίσης ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη σύμβαση ονομασίας που επιφέρουν νέα μεγέθη οθόνης.

  • Σχετικά: Δείτε τα καλύτερα tablet Samsung Galaxy που συγκρίνονται.

Νέα μεγέθη, νέα ονόματα iPad Pro

Συγκεκριμένα, η Apple λέγεται ότι εργάζεται σε iPad Pro με οθόνες 11,1 και 13 ιντσών, οι οποίες είναι ελαφρώς ευρύτερες. Υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσουν τα μεγέθη 11 και 12,9 ιντσών των σημερινών πλακών καθώς και τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτά τα μεγαλύτερα πάνελ θα οδηγούσαν σε μειωμένα πλαίσια, καθώς η Apple διατηρεί ανέπαφες τις διαστάσεις και των δύο tablet. Ταυτόχρονα, αναμένονται ελάχιστες εξωτερικές αλλαγές, καθώς η εταιρεία από το Cupertino θα μπορούσε να επικεντρωθεί στη βελτίωση του υλικού κάτω από το καπό.

Το μεγαλύτερο iPad Pro Ultra της Apple

Τα φετινά tablet iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών συνοδεύονται από chipset M2, επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι ένα ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό M3 SoC μπορεί επίσης να είναι στα σκαριά. Ίσως θα μπορούσε να είναι έτοιμο πριν η Apple ανακοινώσει τα μοντέλα OLED iPad Pro 2024.

Αντίστοιχα, φήμες κάνουν επίσης εικασίες για ένα μεγαλύτερο iPad Pro με οθόνη 16 ιντσών. Το tablet μπορεί να εκμεταλλευτεί το όνομα Ultra λόγω των πιο premium χαρακτηριστικών του. Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό εξακολουθούν να είναι σπάνιες, αλλά θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε άλλες εξελίξεις στο iPad που θα μπορούσαν να προκύψουν στην πορεία, όπως το Apple Pencil επόμενης γενιάς και η βελτιωμένη λειτουργία Stage Manager. Θέλουμε, λοιπόν, να ακούσουμε τις σκέψεις σας σχετικά με ποιες αναβαθμίσεις iPad Pro ανυπομονείτε να δείτε περισσότερο;

Πηγή:
MacRumors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here