Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι το μελλοντικό MacBook μπορεί να λάβει υποστήριξη Apple Pencil

0
134

Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple υποδηλώνει ότι τα μελλοντικά MacBook ενδέχεται να λάβουν υποστήριξη για υποστήριξη Apple Pencil. Η Apple συνεχίζει να φαντάζεται πώς θα ήταν το μελλοντικό MacBook.

Η Apple κατέθεσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει τη δυνατότητα υποστήριξης Apple Pencil σε μελλοντικό MacBook. Ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο, μπορεί να υπάρχει μια βάση για να διατηρείτε το μολύβι με ασφάλεια στο MacBook.

Επίσης, η άλλη εικόνα δείχνει ότι η άκρη ή το πλαίσιο του MacBook θα υποστηρίζει επίσης την τοποθέτηση του μολυβιού.

Το μελλοντικό MacBook μπορεί να λάβει υποστήριξη για το Apple Pencil

Το μελλοντικό MacBook μπορεί να λάβει υποστήριξη για το Apple Pencil

Σύμφωνα με Ευτυχώς η Apple, το μολύβι θα λειτουργήσει και ως ποντίκι όταν βρίσκεται στη διάταξη συγκράτησης στον υπολογιστή. Υπάρχει ένα σύστημα φωτισμού υψηλής τεχνολογίας που είναι ενσωματωμένο στο συγκρατητήρα όπου το μολύβι θα αντικαταστήσει τη σειρά του πλήκτρου F.

Τα λειτουργικά πλήκτρα θα εμφανιστούν με έντονα φώτα στο μολύβι. Μπορούμε να δούμε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα MacBook με ένα εργαλείο εισαγωγής έχει έναν αισθητήρα πάνω από το πληκτρολόγιο.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η Apple κατέθεσε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πέρυσι, αλλά κάνει αλλαγές σε αυτό όσον αφορά την τεχνολογία. Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσθέτει υποστήριξη για μαγνητικές ιδιότητες στο Apple Pencil.

Ο τεχνολογικός γίγαντας ενδέχεται να αντικαταστήσει τη γραμμή αφής, η οποία είναι διαθέσιμη στο M1 MacBook Pro. Μπορεί να αντικατασταθεί με το Apple Pencil που λειτουργεί και ως μπάρα αφής και ως γραφίδα.

Το Apple MacBook έχει πολλές νέες καινοτομίες, αλλά ποτέ δεν έλαβε υποστήριξη για οθόνη αφής. Η συμβατότητα του μολυβιού με το MacBook σημαίνει ότι η Apple μπορεί να σκέφτεται να αποκτήσει ένα MacBook με οθόνη αφής. Ίσως οι χρήστες να το θέλουν αυτό.

Ωστόσο, στον Steve Jobs δεν άρεσε η ιδέα των Mac με οθόνη αφής. Είπε, «Οι επιφάνειες αφής δεν θέλουν να είναι κάθετες. Δίνει ένα υπέροχο demo, αλλά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να κουράζεσαι και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, το χέρι σου θέλει να πέσει. Δεν λειτουργεί? είναι εργονομικά τρομερό.”

Οι φορητοί υπολογιστές με οθόνη αφής δεν είναι πραγματικά χρήσιμοι, επομένως μπορεί να μην φτάνουν σε όλους τους φορητούς υπολογιστές. Αυτό είναι μόνο ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple, επομένως ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει στο μέλλον. Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here