Το επόμενο HomePod της Apple θα μπορούσε να είναι ένα tablet iPad για κουζίνες

0
93
Έξυπνη οθόνη Apple homepod tablet ipad στα σκαριά
© Nextpit

Η Apple ενδέχεται να εργάζεται σε ένα HomePod που συνδυάζεται με iPad και έξυπνο ηχείο, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του εξέχοντος αναλυτή, Mark Gurman. Εκτός από το επερχόμενο HomePod δεύτερης γενιάς και το HomePod mini, θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν δύο ακόμη έξυπνα ηχεία ήδη από τα τέλη του επόμενου έτους.

TL;DR

  • Μια έξυπνη οθόνη της Apple θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.
  • Οι δύο παραλλαγές του HomePod σε νέα μορφή θα μπορούσαν να ανακοινωθούν ήδη από τα τέλη του 2023.
  • Το HomePod 2 της Apple θα χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή S8 όπως στο Watch Series 8.

Τα νέα για μια άγνωστη έξυπνη οικιακή συσκευή από την Apple δεν είναι νέα. Μόλις πριν από λίγους μήνες, αναφέραμε ότι η Apple ετοιμάζει ένα αναβαθμισμένο HomePod εξοπλισμένο με κάμερα για FaceTime και Apple TV. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί για χώρους σαλονιού, δεδομένου των βασικών λειτουργιών του που έχουν κλίση για διασκέδαση.

Η δεύτερη συσκευή φαίνεται να υπαινίσσεται τη χρήση της κουζίνας όπως οι έξυπνες οθόνες Echo Show της Amazon με ηχείο. Αν και είναι πολύ νωρίς για εικασίες, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια φόρμα iPad τοποθετημένη σε βάση μπαταρίας ή θα μπορούσε να φτάσει σε μια προσαρμοσμένη βάση. Περαιτέρω λεπτομέρειες έχουν παραλειφθεί, αλλά η πιθανότητα η Apple να αναπτύξει την εν λόγω συσκευή είναι υψηλή καθώς η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της στο πρότυπο Matter.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Gurman υπαινίσσεται ότι αυτά τα δύο έξυπνα σπίτια θα παρουσιαστούν κάποια στιγμή μεταξύ του τέλους του 2023 και των αρχών του 2024. Είναι πιθανό μία ή δύο από τις παραλλαγές του HomePod τελικά να μην το κάνουν ως τελικό προϊόν.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple HomePod 2

Από την άλλη πλευρά, το καθυστερημένο HomePod 2 της Apple αναμένεται να έρθει με ένα νέο chipset S8 που βρίσκεται στο επερχόμενο Apple Watch 8. Φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει Apple TV 4K καθώς και τη νέα συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2. Η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει το HomePod 2 αργότερα φέτος ή στις αρχές του 2022.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για μια έξυπνη οθόνη Apple για κουζίνες και σπίτι; Πιστεύετε ότι η Apple πρέπει να το κυκλοφορήσει; Ας ακούσουμε τις απαντήσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μέσω: 9 έως 5 Mac
Πηγή:
Bloomberg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here