Το δημοφιλές μοντέλο της Samsung μπορεί να μην το δούμε το 2022: Καλύτερα ποτέ παρά αργά;

0
177
NextPit προφίλ samsung galaxy s21 fe
© NextPit

Η Samsung προκάλεσε σύγχυση στις αρχές της χρονιάς με την κυκλοφορία του Galaxy S21 FE λίγο πριν την παρουσίαση της νέας σειράς S22. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το διάδοχο μοντέλο, που είναι η fan edition της σειράς S22, δεν θα κυκλοφορήσει. Έτσι, ο κατασκευαστής θέλει να εξασφαλίσει την παραγωγή ενός άλλου μοντέλου.

TL;DR

  • Η σειρά Galaxy S22 δεν θα έχει έκδοση θαυμαστών.

  • Αντίθετα, η χωρητικότητα θα διατεθεί στην παραγωγή του S22 Ultra.
  • Η στρατηγική έχει ήδη αποφασιστεί σύμφωνα με το “The Elec”.

Προφανώς, η Samsung δεν θα προσθέσει έκδοση fan στα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S22. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του κορεατικού ειδησεογραφικού site, The Elec. Αυτή η απόφαση λέγεται ότι δικαιολογείται από τη συνεχιζόμενη κρίση chip, η οποία επηρεάζει επίσης μεγάλους κατασκευαστές όπως η Samsung. Σύμφωνα με το The Elec, οι ελευθερωμένες χωρητικότητες θα ωφελήσουν την παραγωγή του S22 Ultra.

Η τρέχουσα ναυαρχίδα της Samsung όχι μόνο σημείωσε πολύ καλή βαθμολογία στην κριτική μας, αλλά ως ένα από τα καλύτερα smartphone της χρονιάς με γραφίδα, είναι επίσης ο ιδανικός διάδοχος της σειράς Note. Δεδομένου ότι το μοντέλο Ultra αποδεικνύεται πιο προσοδοφόρο για τη Samsung παρά την έλλειψη μαρκών, ο κατασκευαστής μπορεί να ποντάρει στο σωστό άλογο. Ωστόσο, οι «εκδόσεις fan» εξακολουθούν να παίζουν ρόλο στα μελλοντικά σχέδια της Samsung.

Ένα S23 FE λέγεται ότι βρίσκεται ακόμη στο σχεδιασμό

Το Elec έμαθε επίσης ότι η Samsung υπολογίζει στην επιτυχία ενός S23 FE—Η Samsung θέλει να πουλήσει τρία εκατομμύρια μονάδες αυτού του μοντέλου το επόμενο έτος. Έτσι, εάν είστε λάτρης των εκδόσεων fan του κατασκευαστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τρέχον smartphone σας για κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή το S23 FE θα κυκλοφορήσει —στην καλύτερη περίπτωση— το φθινόπωρο του 2023 και στη χειρότερη περίπτωση το αρχές του 2024.

Samsung Galaxy S21 FE

Το Galaxy S21 FE προφανώς δεν θα έχει διάδοχο προς το παρόν / © Samsung

Συνολικά, είναι εκπληκτικό το πόσο καταρρέει η στρατηγική της Samsung λόγω της έλλειψης chip. Αυτό έγινε για πρώτη φορά σαφές με την πολύ καθυστερημένη κυκλοφορία του Galaxy S21 FE, η οποία έμεινε λίγο πριν από την παρουσίαση της τρέχουσας σειράς S22. Εκείνη την εποχή, σας είπα πόσο ανόητη βρήκα αυτή την ημερομηνία κυκλοφορίας, με τη Samsung να χάνει το hype train του Galaxy S21 Fe. Οι τελευταίες αναφορές από το The Elec επιβεβαιώνουν σίγουρα τις υποθέσεις μου παρά θετικά αποτελέσματα στη δοκιμή μας S21 FE.

Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Samsung θα αποκαλύψει τα νέα της πτυσσόμενα στις 10 Αυγούστου με το Galaxy Z Fold 4 και το εκπληκτικό Galaxy Z Flip 4. Η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη ένα αντίστοιχο Unpacked event. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ήδη πολλά για τα νέα πτυσσόμενα, είμαι σχεδόν πιο περίεργος αν η Samsung θα αντιμετωπίσει την έλλειψη chip και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επειδή μέχρι στιγμής, οι απαντήσεις της Samsung στα προβλήματα ήταν αρκετά συγκεχυμένες και αδιαφανείς.

Θα απογοητευόσασταν αν η Samsung παρέλειπε την έκδοση fan της σειράς S22; Και θα θέλατε να δείτε περισσότερο άνοιγμα από τον κατασκευαστή; Γράψτε το στα σχόλια!

Πηγή:
Το Εκλεκτ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here